nederlandse-kranten-app-Tele2Blog
01 - 06 - 20212 min. leestijd

Nederlandse kranten app: dit zijn de vijf beste!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hey, jij daar! Ben jij graag op de hoogte van het laatste nieuws, maar niet zo’n tv-kijker of krantenlezer? We’ve got you! Met een Nederlandse kranten app check je overal alle updates uit de wereld. Gewoon via je smartphone. Dit zijn de beste apps voor alle nieuwtjes, gossip, recensies en meer!

Nederlandse kranten app: Het Parool

HetParool-nederlandse-kranten-app-Tele2Blog

Voor iedereen die altijd op de hoogte wil zijn van het nieuws uit Amsterdam: check de Het Parool-app. Hierin vind je alle hoogtepunten uit onze hoofdstad. Ook lees je er al het breaking news uit de rest van de wereld. Zo weet jij dus altijd waar anderen het over hebben. Bye bye FOMO! In deze Nederlandse kranten app vind je ook het laatste sportnieuws, recensies, liveblogs en leuke podcasts en puzzels. En wil je nóg meer? Het Parool heeft ook Plus-artikelen voor abonnees. Hiermee krijg je toegang tot nog meer nieuws en achtergrondverhalen. 

App image
Het Parool – Nieuws
Rating starRating starRating starRating starRating star

Download gratis de nieuwe app van Het Parool.

Nederlandse kranten app: FD

FD-nederlandse-kranten-app-Tele2Blog

Alle business girls en boys verzamelen! In de FD app lees je al het actuele financieel-economisch nieuws. Check elke dag hoe de beurskoersen ervoor staan en ontdek hier boeiende verhalen over. Heb je een onderwerp gespot dat je heel interessant vindt? In de app kun je zelfs een eigen leeslijst maken. Ideaal, want zo mis jij nooit iets over dat favoriete onderwerp. Via de instellingen kun je ook notificaties aanzetten voor bepaalde nieuwtjes. Of die ene beurs nu toch echt gaat klappen!? You will know it first!

Om alle artikelen uit de FD app te lezen, heb je een abonnement nodig.  

App image
FD
Rating starRating starRating starRating starRating star

Financieel-economisch nieuws, achtergrond en actuele beurskoersen.

Nederlandse kranten app: Blendle

Blendle-nederlandse-kranten-app-Tele2Blog

Een Nederlandse kranten app die niet in dit rijtje mag ontbreken? Dat is Blendle. Deze app is ideaal als je geen favoriete krant hebt, maar graag van alles wat leest. In Blendle vind je alle kranten uit heel Nederland. Check alle nieuwtjes uit de Trouw, of lees unieke artikelen van De Volkskrant. Extra tof: je kunt via Blendle ook alle tijdschriften lezen. Leuk als je van een heftig achtergrondverhaal even wilt switchen naar de laatste gossip. Nooo, is hij nu echt met dát model gegaan? 

Voor €9.99 per maand heb je al een abonnement op Blendle en lees je wat je maar wilt. 

App image
Blendle
Rating starRating starRating starRating starRating star

Lees kranten en tijdschriften

Meer tijdschriften lezen? Dit zijn de beste tijdschriften apps voor onderweg.

AD app

AD-nederlandse-kranten-app-Tele2Blog

Of je nu uit de stad, of uit de Achterhoek komt: met de AD app heb je altijd al het nieuws uit jouw regio bij je. Je stelt in de app gemakkelijk je woonplaats in, waardoor je elke dag de actuele updates uit jouw buurt ontvangt. Kijk de laatste nieuwsvideo’s, of ontvang elke keer een melding als je favo sportcluppie heeft gescoord. Voor iedereen die z’n hersens even wil kraken, vind je in de app zelfs uitdagende sudoku’s en woordzoekers. Los jij ze allemaal op?

App image
AD – Nieuws, Regio en Show
Rating starRating starRating starRating starRating star

Nieuws stopt nooit. Download de app van het AD en mis geen seconde.

De Telegraaf app 

De-Telegraaf-nederlandse-kranten-app-Tele2Blog

Van sport tot artiesten en royals: in de Telegraaf app lees je over elk onderwerp dat je maar wilt. Check elke dag in de app al het nieuws uit binnen- en buitenland, of laat je meevoeren door de spannendste roddels. Toch zin in een ander onderwerp? Dankzij het makkelijke design swipe je eenvoudig tussen alle artikelen, onderwerpen en nieuwsvideo’s. Ook in deze app zijn de meeste artikelen gratis, maar wil je extra achtergrondverhalen lezen? Dan heb je een abonnement nodig. Aan jou of je dat wilt!

App image
De Telegraaf nieuws
Rating starRating starRating starRating starRating star

Dit is de gratis nieuws app van De Telegraaf, de beste nieuws app van Nederland

Check hier nog meer handige nieuws apps

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt