mubi-films-tele2
31 - 08 - 20201 min. leestijd

Mubi: altijd en overal de tofste films streamen

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Attentie, attentie! Alle filmliefhebbers verzamelen. Het is weer tijd voor een goede, spannende film. Zo eentje die lang in je hoofd blijft zitten en waar je uren over door kunt praten. Waar je zo’n film vindt? Op Mubi, dé streamingdienst voor de beste films van over heel de wereld. Ontdek hier alle ins en outs.

Wat is Mubi?

mubi-films-streamen-tele2place to be voor alle movie-lovers. Heb je namelijk een abonnement op deze streamingdienst? Dan kun je elke dag, 24/7, van de tofste films genieten. Van cultklassiekers tot moderne meesterwerken: alle typen films komen voorbij. Zo biedt Mubi films aan van de meest beroemde regisseurs ooit, maar ook van nieuwkomers. Als filmliefhebber ben jij dus eerste up-to-date wat er in de filmwereld gebeurt ;-).

De curators van Mubi struinen diverse locaties als filmfestivals af om de meest boeiende films voor je te selecteren. Films die je op Mubi ziet, zie je dus niet direct bij andere streamingdiensten terug.

Hoe werkt Mubi?

Heel simpel! Heb je namelijk een abonnement op deze filmstreamingdienst? Dan kun je altijd en overal films kijken. Je doet dit gewoon via je telefoon, je laptop of zelfs je Playstation. De eerste zeven dagen kun je Mubi gratis uitproberen. Daarna kost een abonnement € 9,99 per maand, maar heb je wel toegang tot een database van 150.000 films en documentaires. Zeker waard dus, als je wel van een #movienight houdt.

Je filmavond upgraden? Stream je film via een mini beamer en maak heerlijke hapjes via deze recepten-apps.

Deze Mubi films kun je nu zien

Benieuwd welke films je dan op Mubi kunt zien? Hieronder zetten we er een aantal op een rijtje. Sit back and watch ;-).

  • Metropolitan
  • Let the Right One In
  • A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence
  • Villa Empain
  • The Good Girls
  • Dogs Don’t Wear Pants
  • Goodbye First Love
  • Wild Style

En nog veel meer! Ontdek hier alle Mubi films.

Onderweg kijken? Download de Mubi app

Zit je net lekker in die film, moet je de deur uit. Wanneer moet je nu verder kijken? Gelukkig kun je Mubi ook onderweg kijken. De app is te downloaden voor Android en iOS. Na het inloggen, heb je gelijk toegang tot de hele bibliotheek en kun je streamen waar je maar wilt. Dan komt die Unlimited Data best van pas, nietwaar? #omdathetkan

Vertel eens: heb jij al eens iets via Mubi gekeken?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt