Movember Tele2
13 - 11 - 20172 min. leestijd

De beste Movember apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hoe staat het ervoor met jouw snor? Het is immers weer november en dat betekent: Movember! Dé perfecte reden om je snor te laten staan. Met de Movember-actie laten mannen namelijk massaal hun snor staan om aandacht te vragen voor onder andere prostaatkanker en teelbalkanker. Probeer jij ook mee te doen aan deze actie, maar heb je halverwege nog altijd maar een vlassig snorretje? Met deze apps pimp jij je mustache!

Baard Booth Photo Editor

Movember Baard Booth Photo Editor Tele2De Baard Booth Photo Editor is ideaal om een mooie snor op je gezicht te toveren. Aan de hand van een selfie pimp jij je baardgroei en heb je binnen de kortste keren een schitterende snor. Ga je voor een ringbaardje, een klassieke snor of toch een enorm snorwerk inclusief krullende uiteindes? Wij zouden zeggen: experimenteer er maar op los!

Baard Booth Photo Editor is beschikbaar voor Android en iOS.

Movember Mobile

Movember Tele2Leuk en grappig natuurlijk, zo’n snorpimp-app (goed woord trouwens voor Galgje), maar je zou het misschien bijna vergeten dat de Movember-actie voor iets heel serieus staat. Het is namelijk bedoeld om geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker. Met de Movember Mobile-app kun je anderen vragen jouw actie om je snor te laten staan financieel te steunen. De opbrengst hiervan gaat naar kankeronderzoek. Ook kun je via deze app de voortgang van je snorgroei in de gaten houden. Kortom: een must-have app als je meedoet aan deze mooie actie!

Movember Mobile is beschikbaar voor Android en iOS.

Boothstache

Movember BoothStache Tele2Met deze app bewerk je gemakkelijk een foto van jezelf. Zo kun je een mooie, realistische snor op je gezicht toveren. De app is heel makkelijk in gebruik en de bewerkte foto’s zijn nog makkelijker te delen. Zo zie je eindelijk hoe je er uitziet als je je snor laat staan!

Boothstache is beschikbaar voor Android en iOS.

Stacheify

Movember Stacheify Tele2Een mooie aanvulling op de bovenstaande apps is Stacheify. Hiermee kun je óók een mustache op je gezicht toveren, maar daar vervolgens ook leuke filmpjes van maken. Kortom: de perfecte app om in de WhatsApp-groep van je vrienden (of familie) de lachers weer eens op je hand te halen. Bijvoorbeeld door een snor à la die van de Baron van Bassie & Adriaan op je gezicht te plaatsen. Het is maar een ideetje… 😉 Drom-mels, drom-mels, drom-mels!

Stacheify is beschikbaar voor Android en iOS.

Everyday

Movember Everyday Tele2Niet lang geleden nog ging het filmpje van de achttienjarige Lotte viral. Sinds haar geboorte maakte haar vader elke week een opname van haar. Vervolgens monteerde hij al deze opnames aan elkaar en zie je hartstikke mooi hoe ze van een baby groeit naar een peuter, vervolgens gaat kleuteren, verder opgroeit, in de pubertijd terechtkomt en uiteindelijk een volwassene is.

Schitterend, toch? Met de Everyday-app kan jij dit nu ook! Deze app kijkt verder dan alleen de Novembermaand en herinnert je er elke dag aan om een foto van jezelf te maken. Vervolgens zet de app al deze beelden achter elkaar en krijg je een mooi filmpje over het leven van jezelf. Ideaal om jezelf op de gevoelige plaat te leggen als het groeien van een goeie ‘stache je gewoon lukt.

Everyday is beschikbaar voor iOS, maar kost wel 3,49 euro.

Doe jij ook mee aan de Movember-actie?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt