motorola-edge-20-lite-camera-Tele2Blog
18 - 10 - 20213 min. leestijd

Opvallende foto’s maken? Check de Motorola Edge 20 Lite camera

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De Motorola Edge 20 Lite is nú bij ons verkrijgbaar. Een betaalbare telefoon die the beauty and the brains heeft. Zo kan hij ook ontzettende goede foto’s en video’s maken. Perfect, voor als je graag de hele dag door kiekjes maakt. Of veel deelt on the gram. Wat je allemaal met de Motorola Edge 20 Lite camera kunt? Wij vertellen het je. 

Dit is de Motorola Edge 20 Lite

De Motorola Edge 20 Lite is een betaalbare telefoon van Motorola. Hoewel hij misschien een lagere prijs heeft, doet dit niks af aan zijn specificaties. Het is namelijk écht een superster. Op elk gebied. 

Zo heeft hij een heel groot 6.7-inch OLED-scherm met een Full HD+-resolutie van 2400 x 1080 pixels. Ideaal om series of films op te streamen. Ook is hij echt razendsnel. Dit komt door zijn krachtige MediaTek Dimensity 720-processor. Verder hoef je je met de Edge 20 Lite nooit zorgen te maken om te weinig batterij of opslag. De 5000 mAh-batterij gaat meer dan twee dagen mee en met 128GB heb je ruimte voor al je favo apps. Of dat alles was? Zeker niet. Motorola gaf de Edge 20 Lite ook nog een extra fijne Android-versie. Eentje zonder poespas en die snel, zuinig en gebruiksvriendelijk is. 

Alles over de Motorola Edge 20 Lite camera

Klinkt al heerlijk compleet hè, de Edge 20 Lite? Verrassing … hij heeft nog meer voor je in petto. Ook op cameragebied blinkt deze betaalbare telefoon van Motorola uit. Laten we je daar maar snel meer over vertellen. 

De cameraspecificaties

De Motorola Edge 20 Lite heeft in totaal vier camera’s. Drie aan de achterkant en een selfiecamera aan de voorkant. Hieronder check je alle specificaties.

  • Hoofdcamera: 108 megapixel, f/1.9 diafragma, 1/1,52” sensorgrootte
  • Ultragroothoeklens: 8 megapixel, f/2.2 diafragma, 1/4,0” sensorgrootte, 118 graden hoek
  • Macrolens: 2 megapixel, f/2.4 diafragma
  • Selfiecamera: 32 megapixel, f/2.2 diafragma 

Wat kun je met elke camera?

Of je nu graag extra wijde foto’s of selfies maakt. De Motorola Edge 20 Lite camera’s kunnen het allemaal. In de beste kwaliteit. Zo schiet je met de hoofdcamera de mooiste foto’s uit de losse pols. De ultragroothoeklens is ideaal voor panorama’s en groepsfoto’s. Je krijgt altijd alles en iedereen op de foto. En met de macrolens creëer je de meest detailrijke close-ups. Perfect voor als je iets van dichtbij wilt fotograferen. Meer van de selfies? Dan kan je geluk haast niet op. Ook deze maakt hij in een topkwaliteit. 

Maak fenomenale foto’s met de 108-megapixelcamera

Waar de Egde 20 Lite écht mee uitblinkt? Zijn 108-megapixelcamera. Deze is te vergelijken met de beste smartphonecamera’s van dit moment. Doordat Motorola meerdere pixels samenvoegde, kun je met deze lens nog mooiere foto’s maken. Elk kiekje is altijd heel scherp en heeft de meest heldere kleuren. Oftewel: je valt echt op met je foto.  

Eindeloos veel filmopties

Ook kun je met de Edge 20 Lite camera’s goed video’s opnemen. Je kunt filmen in een Full HD+-resolutie met 30 frames per seconde. Of in een Full HD+-resolutie met 60 frames per seconde. Deze laatste optie is ideaal als je graag snelle bewegingen vloeiend wilt vastleggen. Verder heeft deze Motorola-telefoon ook bijzondere filmopties. Met Dual Capture neem je tegelijkertijd een video op met de voor- en achtercamera. Je mist nooit een mooi shot. En wil je je video er echt uit laten springen? Met Spot Colour behoud je één kleur in de video en maak je de rest zwartwit. Extra fijn: je schiet video’s tot je erbij neervalt, want met standaard 128GB kom je nooit ruimte te kort. 

Ook in het donker een uitblinker

Nog iets moois aan de Edge 20 Lite? Hij maakt ook heel goed foto’s in het donker. Dit komt door zijn speciale Night Vision-functie. Deze is zo ingesteld dat je zelfs bij weinig licht nog kiekjes schiet met veel kleur en scherpte. Ja, die foto’s van dat feestje worden zeker de moeite waard om op Insta te delen. 

Haal nu de Motorola Edge 20 Lite in huis

Zelf de Motorola Edge 20 Lite camera’s testen? Dat kan. Deze Motorola-telefoon is nu verkrijgbaar met een telefoonabonnement bij Tele2. Ga je eerst de selfiecamera uitproberen? Of aan de slag met de ultragroothoeklens? Een ding is zeker: je komt elke dag so-wie-so met de mooiste kiekjes thuis. 

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt