Samsung S10 Galaxy mogelijk nieuwe topmodel tele2
20 - 06 - 20183 min. leestijd

Check nu deze opvallende Samsung Galaxy S10-geruchten!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De verkoop van de Samsung Galaxy S9 draait al een tijdje op volle toeren. Wist je dat Samsung inmiddels alweer werkt aan zijn volgende topper? Dit zou de Samsung Galaxy S10 kunnen worden, die waarschijnlijk begin volgend jaar uitkomt. Maar of ie ook zo gaat heten, blijft voorlopig nog even gissen. En we hebben iets moois voor je in petto: een paar te gekke geruchten die je absoluut moet checken!

Wordt het de Samsung Galaxy S10, Galaxy X of toch een andere naam?

Mogelijke Samsung S10 de nieuwe top Galaxy tele2De Galaxy S-lijn is de flagship-serie van Samsung: dit zijn de telefoons die het beste van Samsung bevatten! De huidige topper is de Galaxy S9. Zijn opvolger? Je zou verwachten dat Samsung ‘m de Galaxy S10 gaat noemen. Zijn naam is echter nog niet officieel door de fabrikant bekendgemaakt: het is dus nog speculeren! Het zou ook zomaar kunnen dat de telefoon een andere naam krijgt, zoals de Galaxy X. Of wordt het tóch een andere naam? Voorlopig zou Samsung een ‘werknaam’ voor het te ontwikkelen vlaggenschip gebruiken, namelijk Beyond. Impliceert de fabrikant daarmee dat het met de mogelijke Samsung Galaxy S10 écht een stap verder wil gaan dan de telefoons die nu beschikbaar zijn?

Galaxy S10 of Galaxy X: de topper van Samsung voor 2019

Wat de naam ook moge worden: het wordt een nieuw ‘vlaggenschip’ van Samsung. Dat betekent: superkrachtige hardware (=supersnel je favo apps opstarten), vette vernieuwende features (lees snel verder) en toppers van camera’s om superkiekjes te klikken (hoi selfie-queen/king in de dop)! Hoewel de telefoon pas over een maand of negen uit zal komen, zijn er tóch al wat geruchten over de mogelijke Galaxy S10 of Galaxy X!

Komt er een vingerafdruksensor IN het scherm?

Onder het scherm, aan de zijkant of onder de camera aan de achterkant: ja, vingerafdruksensoren van smartphones vind je tegenwoordig op allerlei plaatsen. De voorkant geniet bij veel mensen de voorkeur. Maar ja, wat nu als je een telefoon met een infinity display wil, waarbij de voorkant alleen uit scherm bestaat?

Volgens de laatste geruchten uit Zuid-Korea werkt Samsung hard aan een vingerafdruksensor die in het schermpaneel wordt verwerkt. Dit zou betekenen dat je de telefoon veilig ontgrendelt door je vinger op het scherm te plaatsen. Daarna kun je direct appen, streamen of foto’s schieten tot je erbij neervalt!

Behoort een driedubbele camera tot de mogelijkheden?

Steeds meer smartphones hebben aan de achterkant een dubbele camera: ideaal om als het wat donker is mooie foto’s te maken. Sterker nog: er is zelfs al een telefoon met driedubbele camera (ook hallo Huawei P20 Pro)! Samsung is van oudsher dé cameraspecialist onder de smartphonefabrikanten en dit zou de fabrikant hebben getriggered.

Volgens smartphone-analist King Dong-won van KBI Securities zou het zomaar kunnen dat Samsung daarom een grote stap op cameravlak wil maken. Dit zou het waarschijnlijk doen door de Galaxy S10 te voorzien van een driedubbele camera aan de achterkant. Het mooie daaraan is dat je smartphonecamera daarmee als het ware een ingebouwde telelens krijgt. Zo kun je van veraf alsnog een scherp shot krijgen van iets dat je wilt fotograferen, zoals je favoriete artiest terwijl je bij het optreden helemaal achteraan staat.

Wordt de Samsung Galaxy S10 opvouwbaar?

Samsung is al jaren bezig om schermen te kunnen buigen. Dit resulteerde al in het aflopende scherm aan de zijkanten van bijvoorbeeld de Galaxy S9. Volgens T3 gaat het gerucht dat Samsung erin is geslaagd om een opvouwbare smartphone te ontwikkelen. Of dit de Galaxy S10 wordt? Dat waarschijnlijk niet. Samsung zou deze opvouwbare telefoon los van het nieuwe topmodel uitbrengen.

Alles op alles om Face ID van de iPhone X te evenaren?

Geen telefoon met zulke geavanceerde gezichtsherkenningssoftware als de iPhone X. Met deze telefoon kun je zelfs in het donker je telefoon met je gezicht ontgrendelen! Dat lijken ze bij Samsung ook te willen voor de Galaxy S10. The Investor kwam erachter dat Samsung hiervoor de handen ineenslaat met Mantis Vision. Dit bedrijf is specialist in 3D-scanners: precies de technologie die Samsung nodig heeft om Face ID-achtige ontgrendeling te bieden!

Wij zijn natuurlijk ont-zet-tend benieuwd wat de Samsung Galaxy S10 nog meer voor moois krijgt. Daarover komt in de loop van het jaar waarschijnlijk meer info naar buiten. Komen we iets moois op het spoor? Trust us: dan klimmen we meteen in onze typmachine om vette details met je te delen! Alles direct weten over de opvolger van de Samsung Galaxy S9? Via deze link houden we je op de hoogte. Doen!

Welke feature moet de Samsung Galaxy S10 absoluut van jou krijgen?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt