Eigen groentes kweken? Check deze moestuin apps

Naar de supermarkt voor al je groente?No way! Met een moestuin-app kweek jij je eigen radijs, spinazie of rucola gewoon zelf. Extra lekker, extra vers. Benieuwd welke handige apps er allemaal zijn? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje #omdathetkan.

Makkelijke Moestuin app

Of je eigen tuinkers of rode bieten kweken makkelijk kan zijn? Volgens de Makkelijke Moestuin app wel. Hiermee krijg je stap voor stap hulp bij het verzorgen van je moestuin: van het planten van een zaadje tot de oogst. De app is speciaal gemaakt voor de producten van de Makkelijke Moestuin. Heb je deze in huis? Dan kan je met de app direct aan de slag en krijg je tips van jouw persoonlijke moestuincoach. Ontvang een reminder wanneer je water moet geven of wanneer jij je plantjes bij moet knippen. Klinkt easy, nietwaar?

Download in de App StoreDownload in de Google Play Store

Moestuin app: Pokon

Pokon-moestuin-app-Tele2

Speciaal voor iedereen die al groene vingers heeft, is er de Pokon-app. In deze moestuin app vind je alle informatie die je nodig hebt voor het kweken van je eigen groente. Ontdek welke verzorging elk zaadje nodig heeft, hoe hoog een plant wordt en wat de beste bodem is. Ook vind je in de app advies voor het snoeien en bijknippen van je planten.

Download in de App StoreDownload in de Google Play Store

Gardroid

Gardroid-moestuin-app-Tele2

Harkje mee, schepje bij de hand én natuurlijk de Gardroid-app in je zak. Heb je een Android-toestel, zoals een OnePlus Nord of Samsung Galaxy S20? Dan moet je de Gardroid-app zeker downloaden als je jouw eigen moestuin wilt creëren. Ook hierin ontdek je hoe je van a tot z je eigen eten kan kweken. Selecteer de groente waar je zaadjes van hebt en ontdek alles wat je maar moet weten: van zaaidiepte tot handige tips voor de verzorging.

Download in de Google Play Store

Mijn Tuin.org

MijnTuin-moestuin-app-Tele2

Wat is er heerlijker dan zelf je favoriete groente kweken? Juist, samen aan een moestuin werken! Via de app van Tuin.org kan dit. Via een community kun je al je kennis delen met andere tuinierders. Ook kun je een kijkje nemen in de tuin van anderen en inspiratie opdoen. Ben je tijdens het kweken even kwijt hoeveel water je zaadje nodig heeft? Ook dit vind je allemaal terug in de app. Handig!

Download in de App StoreDownload in de Google Play Store