Streamen-mini-beamer-Tele2
20 - 01 - 20202 min. leestijd

Overal video’s streamen met een mini beamer

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Even je favoriete vlogger streamen op groot scherm of op een verjaardag in één keer al je wintersportfoto’s op de muur projecteren: het kan met een mini beamer. Deze kleine projector neem je niet alleen gemakkelijk overal mee naartoe, maar kan je vaak ook nog eens met je telefoon besturen. Check hier alle ins en outs van deze gave gadget.

Wat is een mini beamer?Bank-mini-beamer-Tele2

In één woord: megahandig! Want met deze mini projector stream jij video’s of foto’s in een keer op ‘groot scherm’. Wil jij dus je favo serie op een groter formaat zien dan je telefoon? En alle effecten écht intensief beleven? Put it on a big screen!  Door dit apparaatje aan je telefoon of laptop te koppelen via wifi, bluetooth of HDMI projecteer jij alles direct in size XXL, waar je maar wilt. Het enige wat je nog nodig hebt, is een grote lege muur die als scherm kan dienen. En klaas is Kees! 😉

Mini beamer besturen met je telefoon

Het chillste aan een mini beamer? Vaak kan je ‘m besturen via je telefoon. Je downloadt dan gewoon een app op je telefoon, verbind ‘m via bluetooth of gebruikt zelfs de besturingssystemen op je mobiel zoals AirPlay. Hierdoor kan jij ongestoord, 24/7 streamen waar je maar wilt. Vooral als je Unlimited Data hebt en niet op je internetverbruik hoeft te letten.

Het is per mini beamer verschillend hoe je deze kan besturen. Check daarom eerst altijd voordat je er een koopt of hij wel bestuurbaar is met je telefoon. Dat voorkomt stress als je plots die voetbalwedstrijd niet in het park kan kijken, maar je vrienden wel al die kilometers al gefietst hebben. #beprepared

De leukste dingen om te streamen met een mini beamer

Dus… ben jij al enthousiast, maar weet je nog niet waar je die mini beamer allemaal voor kan gebruiken? Wij zetten een aantal leuke tips voor je op een rijtje.

Thuis een bioscoop creëren

De popcorn is gepopt, de zak M&M’s staat op tafel en de liters frisdrank staan al koud. Wat nog ontbreekt? Je mini beamer! Want met deze gadget creëer je makkelijk een bioscoop in huis, voor je beste vrienden of samen met je lover. Projecteer elke film die je maar wilt direct op de muur. Dus, wordt het #datenight of #friendsnight?

In ’t park een voetbalwedstrijd volgen

Jep, het duurt nog even voordat het weer zomer is… maar hoe chill is het om er vast over na te denken! Je mini beamer is namelijk de must have die je bij je moet hebben tijdens een dagje park. Is er die dag een voetbalwedstrijd, maar zit je nog té lekker op je kleedje met je koude drankje? Geen probleem! Een elektriciteitshuisje of de wand van een café kan heel chill dienen als tv-scherm. Whatever works for you.

Slideshow met de tofste foto’s

Surpriseparty voor je bestie op de planning? Share in één keer de leukste foto’s op de muur met je mini beamer. Een slideshow kan een leuke toevoeging zijn aan de avond.

Bingewatchen!

Nog een leuk idee waar je je mini projector voor kan gebruiken? Harry Potter-marathons, een spannende serie, een avontuurlijke film… of natuurlijk Alles voor de Follow kijken met Bram Krikke. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Een mini beamer, waar gebruik jij ‘m voor?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt