Menstruatie_Apps_Tele2_Main
08 - 10 - 20182 min. leestijd

Ongesteld? Met deze menstruatie apps weet je hoe het zit

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Gebruik jij al een menstruatie app? Het is een onderwerp wat iedere maand weer terugkomt. Ongesteld zijn. Niet altijd een pretje, maar wel iets wat erbij hoort. 

Naast pijnstillers, warme kruiken of gewoon een dagje op bed blijven liggen, kun je je ook mentaal voorbereiden op het maandelijkse bezoek. Met deze menstruatie apps weet je wanneer je het wordt en kun je bijhouden hoe je je voelt. Een soort van mental support tijdens het vrouwelijk ongemak!

1.    Menstruatie apps: Eveeve_menstruatie_apps_tele2_1

Met Eve houd je eenvoudig je maandelijkse cyclus bij. En het fijne is dat deze app er ook nog heel chill en rustgevend uitziet. Precíes wat je nodig hebt als al die hormonen je even teveel worden. Op basis van jouw ingevoerde gegevens voorspelt Eve heel nauwkeurig wanneer je het wordt. Ook de community is een plus. Heb jij enorme last van symptomen, zoals hoofdpijn of rugkramp? Deel het op de community en wie weet levert iemand jou de gouden tip!

Eve kun je gratis downloaden voor Android en iOS.

2.    Menstruatie apps: Clueclue_menstruatie_apps_tele2_2

Kramp, emoties, slaapritme, huid, haar, energie of sporten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het tracken met Clue. Deze menstruatie app heeft wel 28 categorieën waarin je bij kunt houden hoe je je voelt tijdens de verschillende perioden van je cyclus. Je krijgt meldingen wanneer je het weer wordt en kunt heel precies terugkijken op je vorige cyclus. Een beetje een houvast kun je af en toe wel gebruiken.

Clue kun je gratis downloaden voor Android en iOS.

3.    Menstruatie apps: Glowglow_menstruatie_apps_tele2_3

Met Glow houd je niet alleen je ongesteldheid bij, maar ook je eisprong. Wat extra nice is aan Glow, zijn de meditatiesessies die je kunt luisteren. Het is dus eigenlijk een menstruatie app en een meditatie app in één! Speciale meditations voor je moondays.

Glow kun je gratis downloaden voor Android en iOS.

4.    Menstruatie apps: Floflo_menstruatie_apps_tele2_4

Flo doet alles wat je van een menstruatie app verwacht. Tel daar een té mooi design bij op en je kiest deze app als je favo. Het ziet eruit als een soort van kalender, met een rustgevend design dat mooi is vormgegeven. Ook tijdens de feestweek wil het oog wat!

Flo kun je gratis downloaden voor Android en iOS.

5.    Menstruatie apps: Life

Life helpt eigenlijk met alles dat er in je lichaam gebeurt. Wanneer word je ongesteld? Vergeet de pil niet te nemen. Zit je wel op gezond gewicht? Life stuurt je reminders en trackt alles wat je maar wilt bijhouden. En zelf kun je ook een en ander bijhouden, in het Life-dagboek! ‘Lief dagboek…’ is terug en wil alles van je weten. Van wat je symptomen zijn tot aan wie je je ergert op werk. #gossiphour

Life kun je gratis downloaden op iOS.

Genoeg menstruatie apps om uit te kiezen dus! Welke is jouw favoriet?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt