Marvel Snap: dé gamehit voor alle Marvel liefhebbers Marvel Snap: dé gamehit voor alle Marvel liefhebbers cover
12 - 12 - 20222 min. leestijd

Marvel Snap: dé gamehit voor alle Marvel liefhebbers

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hou je van Marvel films? En ben je niet vies van een beetje gamen af en toe? Dan is Marvel Snap dé game die je moet uitproberen. Waarom? Check ’t in dit blog!

marvel snap

Wat is Marvel Snap?

Marvel Snap is een kaartspel dat je op je mobiel kunt spelen. In de hoofdrol vind je alle Marvel helden uit het Marvel universum. Speel je een match? Dat kost je nog geen drie minuten! Je moet dus sneller zijn dan het licht. Oh, en de app is helemaal gratis te downloaden. Chill!

Hoe werkt Marvel Snap?

Stel allereerst je dreamteam samen. Ga bijvoorbeeld voor Black Panther, Storm of Moon Knight. Selectie gemaakt? Game on! Het doel van het spel is om zo veel mogelijk ‘cosmic cubes’ te verzamelen, verdeeld over drie speelvelden. Je hebt hiervoor zes rondes, die bij elkaar slechts drie snelle minuten duren. Lukt dit niet? Dan is het game over en heb je verloren.

Handige tips & tricks

Wil je er zeker van zijn dat je die razendsnelle potjes allemaal wint? Check dan deze handige hacks. Gegarandeerd succes!

Check de locaties

Het is bij Marvel Snap belangrijk dat je locaties verovert. Let dus goed op de locaties die je te zien krijgt. Zo weet je direct welke speelvelden handig zijn om te bezetten.

Hou je tegenstander in de gaten

The key to success is om te weten wat je tegenspeler doet. Heb je een idee wat voor kaarten je tegenstander heeft? Dan kun je daar je voordeel mee doen!

Wees snel, maar niet te snel

Omdat een potje niet langer duurt dan drie minuten, kun je overhaast beslissingen nemen. Stop right there! Je hoeft namelijk niet elk van de zes rondes een kaart te spelen. Soms is even geduld hebben en wachten op de volgende ronde slimmer!

App image
MARVEL SNAP
Rating starRating starRating starRating starRating star

Unleash the entire Marvel Multiverse in this fast-paced card battler.

Wat maakt Marvel Snap zo tof?

Benieuwd waarom je Marvel Snap écht moet spelen? Nou, redenen genoeg! Check them out:

Al je Marvel favorieten zitten erin

Krijg je geen genoeg van alle Marvel movies en cartoons? Dan is dit spel jou op het lijf geschreven. Van Hawkeye tot Gamora en van Iron Man tot Wolverine. Alle Marvel superhelden komen voor in deze game.

De game is een lust voor het oog

Zoals je gewend bent van Marvel films, is ook deze game tot in de puntjes verzorgd, gestyled en vormgegeven. De designs van de kaarten zijn dan ook om je vingers bij af te likken. Elke speelkaart is een lust voor het oog!

Het spel is gratis

Misschien niet geheel onbelangrijk: Marvel Snap is gratis te downloaden voor je iPhone, Samsung, OPPO en Xiaomi telefoon. Gratis speelplezier dus! Wel kun je ervoor kiezen om in de game aankopen te doen. That’s up to you!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt