Lowlands_2018_Tele2
06 - 08 - 20183 min. leestijd

Lowlands 2018: dé tips voor jou!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Lowlands_2018_Tele2_inlineLowlands 2018! Voor de luxepoesjes een regelrechte nachtmerrie, maar voor de echte festivalliefhebbers de ultieme manier om drie dagen lang lekker low te gaan. Trek de slingers maar vast uit de kast en zet je feestneus op, want dit jaar heeft Lowlands de tofste, vetste headlines EVER! (Dua Lipa, Kendrik Lamar, N.E.R.D., om maar wat te noemen). Deze fissa mag je niet missen.

Lowlands 2018

Wil je weten wat de highlights van dit jaar zijn? Benieuwd via welke app je op tijd op de hoogte bent voor het optreden van Dua Lipa? Of ben jij de enige uit je groep die nog geen kaartje heeft, maar toch nog hoop hebt op een beetje geluk? Wij zetten acht handige tips voor je op een rij.

Lowlands 2018: de Festival App

Zoals ieder jaar lanceert Lowlands een echte, heuse Lowlands Festival 2018-app, zodat je als trouwe festivalbezoeker helemaal on point bent. Lekker handig aan de Lowlands app is dat je je eigen blokkenschema kunt samenstellen. Welke optredens móet je zien? Wat zijn de vetste acts? Mocht je letterlijk en figuurlijk de weg kwijt zijn, kun je aan de hand van de plattegrond precies terugvinden waar je uithangt. Deze moet je sowieso hebben!

De Lowlands Festival 2018-app is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Lowlands 2018: de laatste kaartjes!

Lowlands 2018 is al anderhalve maand volledig uitverkocht en dat is zuur voor de fans die er net naast hebben gegrepen. Vooral als jij de enige uit de groep bent die dacht dat het wel los zou lopen. Onze tip? Heul goed Ticketswap in de gaten houden! Er wordt nog steeds van alles aangeboden, dus trek je geluksonderbroek aan en koop je kaartje nu!

‘Met je friends naar Lowlands’

Grijp je toch naast de laatste kaarten en vind je het moeilijk om je verlies te accepteren? Je kunt je geluk ook beproeven door mee te doen aan de winactie van 3FM. Het is een beetje aan de late kant, maar wie niet waagt, gaat sowieso niet naar Lowlands 2018. Simple as that en proberen kan altijd. Op NPO 3FM lees je hoe je jouw vriendengroep kunt aanmelden om kans te maken op kaarten. Neemt iedereen in jouw vriendengroep de telefoon op met “Hallo, mag ik met 3FM mee naar Lowlands?” Dan winnen jullie vier kaarten!! Tik tak, tik tak… Tempo!

Lowlands goes Spotify

Organisatorisch als je bent, ben jij allang in het bezit van een kaartje. Maandenlang kijk je al uit naar Lowlands 2018 en weet je precies welke artiesten er allemaal komen. Speciaal voor jou (of voor de pechvogels die er toch een beetje bij willen zijn) kun je op Spotify heerlijke Lowlands-playlists vinden die je al lekker in de stemming brengen. Mocht je met emotionele gevoelens terugdenken aan oude Lowlands-herinneringen, kun je die van voorgaande jaren hier ook terugvinden.

Lowlands 2018 op 3voor12

Heb jij gewoon niet zoveel met kamperen en vind je het heerlijk om als een ware couchpotato heupwiegend loesoe te gaan vanuit de huiskamer? Zet de Merlot maar vast koud, want via 3voor12 blijf je volledig op de hoogte van de nieuwtjes van Lowlands 2018 en kun je optredens terugkijken. Geen gedoe met haringen en tentzeilen, want als jij het licht uitdoet kruip je heerlijk in je vertrouwde bedje.

Miele PowerWash & Stoomoven

Iedere Lowlander weet dat het best een drama kan zijn om enigszins fris het weekend door te komen. Door die lange rij voor de douche kan het best zijn dat jij je favo act mist en dat willen we natuurlijk niet. Daarom herhaalt Miele z’n succes van vorig jaar: de Miele PowerWash! Een levensgrote wasmachine waar je jezelf én je smoetsige outfit opfrist. Miele voegt er dit jaar nog een extraatje aan toe, de Miele Stoomoven: een foodstand middenin een enorme stoomoven, waar je de hele dag lekker vullend festivalfood kunt halen. Schone kleren en een volle maag, helemaal festivalproof.

Voor de echte fitboy en fitgirl

Dat Lowland-minnend Nederland over het algemeen andere dingen nuttigt dan snoeptomaatjes en citroenwater is overduidelijk. Maar wanneer je zo min mogelijk schade wilt toebrengen aan je lichaam hebben de dames van The Green Happiness een aantal verantwoorde tips op een rijtje gezet om maandag weer zo gezond mogelijk weer op kantoor te verschijnen. We noemen zeewierchips, vegetarische burgers en een pannetje zelfgekookte havermout. Mocht je je absoluut niet kunnen identificeren met dergelijke tips, heeft Vice wel een paar manieren om hiermee om te gaan…

Dat waren ze! Nog een paar weekjes slapen en dan is het zover. Lowlands 2018! Hoeveel zin heb jij er al in?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt