14 - 08 - 20173 min. leestijd

Lowlands 2017: acht belangrijke tips op een rij!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Lowlands 2017! Voor de luxepoesjes een regelrechte nachtmerrie, maar voor de echte festival liefhebbers de ultieme manier om drie dagen lang lekker low te gaan. Trek de slingers maar vast uit de kast en zet je feestneus op, want dit jaar viert Lowlands haar 25e verjaardag. En dat dat een mooie verjaardagsfissa wordt, is een ding wat zeker is. 

Lowlands 2017

Wil je weten wat de highlights van dit jaar zullen zijn? Benieuwd via welke app je op tijd op de hoogte bent voor het optreden van Sean Paul? Of ben jij de enige uit je groep die nog geen kaartje heeft, maar toch nog hoop hebt op een beetje geluk? Wij hebben acht handige tips voor je op een rij gezet.

Lowlands Festival 2017-app

Zoals ieder jaar lanceert Lowlands een mobiele applicatie, zodat je als trouw festivalbezoeker helemaal on point bent. Zo kun je op een overzichtelijke manier een persoonlijk blokkenschema samenstellen, waarmee je altijd op de hoogte bent van de vetste acts. Mocht je letterlijk en figuurlijk de weg kwijt zijn, kun je aan de hand van de plattegrond precies terugvinden waar je uithangt. Deze moet je sowieso hebben!

De Lowlands Festival 2017-app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

De laatste 357 Lowlands-kaartjes

Lowlands 2017 is al anderhalve maand volledig uitverkocht en dat is zuur voor de fans die er net naast hebben gegrepen. Vooral als jij de enige uit de groep bent die dacht dat het wel los zou lopen. Lowlands 2017 heeft goed nieuws voor de gelukkigen onder ons; op dinsdag 15 augustus om 13:00 worden er nog eens 357 kaarten in de verkoop gegooid. De kaarten worden verkocht via Ticketmaster, dus trek je geluksonderbroek aan en take a lucky shot!

‘Met je friends naar Lowlands’

Grijp je toch naast de laatste kaarten en vind je het moeilijk om je verlies te accepteren? Je kunt je geluk ook beproeven door mee te doen aan de winactie van 3FM; het is een beetje aan de late kant, maar wie niet waagt, gaat niet naar Lowlands 2017. Simple as that en proberen kan altijd.

Lowlands goes Spotify

Organisatorisch als je bent, ben jij allang in het bezit van een kaartje. Maandenlang kijk je al uit naar Lowlands 2017 en weet je precies welke artiesten er allemaal komen. Speciaal voor jou (of voor de pechvogels die er toch een beetje bij willen zijn) kun je op Spotify heerlijke Lowlands-playlists vinden die je al lekker in de stemming brengen. Mocht je met emotionele gevoelens terugdenken aan oude Lowlands herinneringen, kun je die van voorgaande jaren hier ook terugvinden.

3voor12

Heb jij gewoon niet zoveel met kamperen en vind je het heerlijk om als een ware couchpotato heupwiegend loesoe te gaan vanuit de huiskamer? Zet de Merlot maar vast koud, want via 3voor12 blijf je volledig op de hoogte van de nieuwtjes van Lowlands 2017 en kun je optredens terugkijken. Geen gedoe met haringen en tentzeilen, want als jij het licht uitdoet kruip je heerlijk in je vertrouwde bedje.

Miele Powerwash

Iedere Lowlander weet dat het best een drama kan zijn om enigszins schoon het weekend door te komen. Door die lange rij kan het best zijn dat jij je favo act mist en dat willen we natuurlijk niet. Daarom heeft Miele de Miele Powerwash bedacht, het meest doorgedraaide alternatief voor de campingdouches. Van 10:00 tot 18:00 kun je een duik nemen in de gigantische wasmachine en dans je jezelf schoon. We like!

Voor de echte fitboy en fitgirl

Dat Lowland-minnend Nederland over het algemeen andere dingen nuttigt dan snoeptomaatjes en citroenwater moge duidelijk zijn, maar wanneer je zo min mogelijk schade wilt toebrengen aan je lichaam hebben de dames van The Green Happiness een aantal verantwoorde tips op een rijtje gezet om maandag weer zo gezond mogelijk weer op kantoor te komen. We noemen zeewierchips, vegetarische burgers en een pannetje zelfgekookte havermout. Mocht je je absoluut niet kunnen identificeren met dergelijke tips, heeft Vice wel een paar manieren om hiermee om te gaan..

Dat waren ze! Nog een paar nachten slapen en dan is het zover. Lowlands 2017! Wil je weten welke apps er nog meer onmisbaar zijn tijdens een weekendje festivallen? Klik dan hierrrrrr!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt