zo werkt locket widget app
04 - 04 - 20223 min. leestijd

Dáárom is Locket Widget zo populair

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Razendsnel foto’s delen met de mensen waar je van houdt? Check. Zonder dat je een app hoeft te openen? Check. Het kan nu met de populaire Locket Widget! De app is booming. Dankzij deze widget zie je de gedeelde foto’s van je vrienden mega snel op het startscherm van je iPhone. Benieuwd hoe dat werkt? Mooi. We vertellen je alle ins and outs.

Wat is Locket Widget?

Locket Widget is er om je dichter bij de mensen te brengen van wie je houdt. Met de app deel je makkelijk foto’s met maximaal tien vrienden. Funky is dat de Locket Widget de foto’s direct deelt op het startscherm van deze vrienden. Je hoeft dus niet te wachten tot je vrienden de app openen! En omgekeerd gaat het precies hetzelfde. Je ziet direct op je telefoon als vrienden een nieuwe foto met je delen. Alleen even je telefoon ontgrendelen natuurlijk. 😉

Krijg je meteen zin om de app te checken? Download Locket dan meteen. Hij is op dit moment alleen nog beschikbaar voor iPhone modellen, zoals de iPhone 13. Wie weet komt de widget ook snel beschikbaar voor Android telefoons!

Hoe werkt de Locket Widget precies?

Stel: een vriend stuurt een foto naar je toe. Dan verschijnt deze onmiddellijk in je Locket Widget op het startscherm van je iPhone. Reageren? Kwestie van op de widget tikken, een foto maken en deze worden direct getoond op de telefoons van je gekoppelde vrienden. Zo krijg jij een snelle glimp van wat je loved ones aan het doen zijn. En zij ook van jou!

locket widget app

Zo kun je Locket Widget instellen op je iPhone

Sta je nu ook te popelen de app uit te proberen? Snappen we! Zo stel je het supersnel in:

 • Download de app in de App Store en open ’m.
 • Tik op ‘Set up my Locket’.
 • Voer je telefoonnummer in en tik op ‘Continue’.
 • Je krijgt een code toegestuurd naar je telefoon. Vul deze code in en tik nog een keer op ‘Continue’.
 • Vul je voor- en achternaam in en tik weer op ‘Continue’.
 • Nu kun je tien personen toevoegen uit je contactenlijst.
 • Nu kun je iemand toevoegen aan je Locket. De app stuurt vervolgens een berichtje naar die persoon om de app ook te downloaden.
 • Tik op ‘Continue’.
 • Nu is het tijd om de widget toe te voegen aan je telefoon.
 • Tik een willekeurige app op je iPhone voor langere tijd in. Je ziet dan een plus-icoon in de linkerbovenhoek of rechterbovenhoek verschijnen.
 • Klik op het plus-icoon.
 • Zoek hierna voor ‘Locket’ en je kunt de widget toevoegen aan je smartphone.
 • Plaats de widget van Locket op je startscherm. Nu kun je snel foto’s delen met vrienden. Vamos!

Vrienden charteren om samen de app te gebruiken!

Yeah! Ben je klaar met het instellen van Locket Widget? Dan krijg je de foto’s die de toegevoegde contacten je sturen nu op je startscherm. Mis geen update en check regelmatig de nieuwste plaatjes van je favoriete personen.

Wat er nog meer mogelijk is? Zelf foto’s sturen en alle foto’s terugkijken. Tik op ‘History’ en de app toont alle foto’s die jij en je matties al naar elkaar gestuurd hebben. Want ja, vrienden heb je nodig. De app is pas leuk als anderen deze ook gebruiken en je gekoppeld bent aan elkaar. Nodig dus vooral je beste vrienden uit voor deze app :-).

Denk aan je privacy

De app werkt razendsnel en zo deel je in een mum van tijd de leukste kiekjes. Zeker via supersnel 5G. Hou daarom goed in de gaten met wie je foto’s deelt. En onthoud: de kiekjes zijn ook te zien voor iemand anders die de telefoon kan ontgrendelen.

Ideaal in combinatie met Unlimited Data

De hele dag op de hoogte blijven van wat je vrienden doen? Dat kan simpel via Locket Widget. Snel en gemakkelijk download je de foto’s en check je ze meteen op je startscherm. Deel je lekker veel? Dan betekent dat ook dat je veel aan het uploaden bent. En de widget ververst continu. Met andere woorden: je verbruikt data. Wil je de app zorgeloos gebruiken? Dan is Unlimited Data wel wat voor je! Zo internet je zonder limiet en kun je zo veel foto’s checken als je wilt.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt