whatsapp status Tele2Blog
19 - 04 - 20212 min. leestijd

Leuke WhatsApp status instellen? Check onze tips!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Even een kiekje van dat ontbijtje, dat overheerlijke ijsje of uitzicht aan het strand. Social media is niet meer uit ons systeem weg te denken. Deel je het liefst elke minuut wat je aan het doen bent? Dan ben jij vast al een fervent updater van je WhatsApp status. Maar ben je af en toe wat inspiratieloos? Hallo social lover, deze tips zijn speciaal voor jou. Zo maak jij voortaan altijd een leuke WhatsApp status #blinkoutinthecrowd.

Leuke WhatsApp status: wees creatief

We betrappen onszelf er vaak op. Je maakt onderweg een fotootje en klikt direct op publish. Vaak is de helft nog overbelicht of weet iemand zonder uitleg niet waar het over gaat #lame. Stroop de mouwen op en wees eens creatief. Met de WhatsApp status kan je veel meer dan je denkt. Check it out.

Voeg emoji of stickers toe en customize

Emoji and stickers speak louder than words. Want geef nou toe: zonder die extra confetti op je foto voel je de party sfeer een stuk minder. Klik op het smiley-teken en pimp erop los. Past de emoji toch niet helemaal bij de kleuren in je foto? Houd ‘m ingedrukt en start customizing!

leukste whatsapp status Tele2Blog

Of ga voor één achtergrondkleur

Wil je alleen iets mededelen, maar voeg je liever geen foto of video toe? Kies dan voor één kleur. Door bij je status direct op het potloodje te klikken, krijg je alleen een tekstscherm. Mega handig!

Versnel, vertraag en zoom in!

Voeg eens wat special effects toe. Vooral in videostand is dit het leukst. Open de camera van je Samsung Galaxy A52s en zoom eens in of versnel. Zo valt je status pas écht op.

Voeg een link toe

Wil je je contacten écht meenemen in je Sunday chill vibe? Voeg een link toe en deel de sfeer. Even die lekkere jam toevoegen of een link naar die afspeellijst. Its up to you!

Leuke WhatsApp status: vertel een verhaal

Soms zeggen al die losse foto’s eigenlijk niet zo veel. Vertel eens een verhaal van begin tot eind. Zo til je je status op WhatsApp echt naar the next level. Even die roadtrip door Nederland vastleggen of een verslag uitbrengen van dat grappige gesprek in de supermarkt? Plaats het op je status en deel ’t via storytelling met je contacten. En wil je niet dat je hele schoonfamilie of die ene frenemy alles ziet? Verberg je status gemakkelijk voor wie je maar wil ;-).

Funny Whatsapp status: maak gifjes

We. Love. Gifjes. Of het nou een grappige of juist extreem herkenbare is: we zijn er dol op. Creëer gemakkelijk een funny WhatsApp status met je eigen GIF. Knip elke video tot 6 seconden en klik rechts op het ‘GIF-icoontje’. En tadaaa, je eigen gifje is een feit. Zo heb jij toch écht wel de beste WhatsApp status. Met de juiste tips voor batterij opladen, maak jij non stop gifjes waar je maar wil #omdathetkan.

WhatsApp status anoniem bekijken

Kijk jij liever naar de WhatsApp status van iemand dan dat je er zelf een plaatst? Dat kan ook! Je kunt een WhatsApp status zelfs anoniem bekijken. Ideaal als jij ziet dat die big crush weer een update heeft geplaatst, maar je liever in het geheim even kijkt. Hoe je anoniem een status bekijkt? Door je eigen Leesbewijzen op WhatsApp uit te zetten via de instellingen. Je ziet dan wel niet meer of iemand je appje gelezen heeft, maar je blijft ook onzichtbaar als je even spiekt naar die status van je crush.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt