Sinterklaas-films-Tele2-main_2
01 - 12 - 20172 min. leestijd

De leukste Sinterklaas films én series voor een heerlijk avondje!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

‘t Heerlijk avondje is BIJNA gekomen, maar dit avondje van Sinterklaas kan natuurlijk niet zonder Sinterklaas films. Wees gerust en staak je wild geraas: gelukkig zijn er tot aan Sinterklaasavond een heleboel leuke Sinterklaas films en series te zien op tv! Dus pak je pepernoten, speculaas, marsepein en chocoladeletter er maar bij, want de komende dagen is het een heus Sinterklaasfeest op de kijkbuis.

Sinterklaas en de Speelgoeddokter: gratis te zien via Tele2 On Demand!

Zo kun je via Tele2 Video On Demand de hele decembermaand gratis één van de leukste Sinterklaas films zien: De club van Sinterklaas en het geheim van de Speelgoeddokter! In deze film verdwijnt Sinterklaas vlak voor 5 december op mysterieuze wijze uit zijn kasteel. Vanzelfsprekend zijn de Pieten hartstikke ongerust. Wij ook. Ze zijn daarom ook blij als de Sint weer terugkomt, maar hij lijkt niet zichzelf te zijn. Zit daar de Speelgoeddokter achter? Spannend!

Trippel trappel: Ook dieren willen Sinterklaas vieren!

Trippel Trappel is misschien wel één van de meest verrassende Sinterklaas films die er is. Want wie zegt dat het Sinterklaasfeest alleen voor mensen is? Drie jonge dieren willen óók Sinterklaas vieren en starten een zoektocht naar Sinterklaas om aan hem hun verlanglijstje te overhandigen. Gaat het ze lukken?

Trippel Trappel is zondag 3 december om 12.55 uur op NPO 3 te zien.

Waar is het paard van Sinterklaas?

Hoe kan de Sint zijn pakjes nou bezorgen zonder Amerigo? Het meisje Winky mag het paard van Sinterklaas verzorgen, maar Amerigo slaat op hol als hij schrikt van een hond. Vinden ze Amerigo op tijd terug? Of moet Sinterklaas op de fiets van Piet?

Waar is het paard van Sinterklaas? Is zondag 3 december om 9.00 uur op NPO 3 te zien.

Zapp Sinterklaasfeest 2017

De Goedheiligman is niet alleen in films te zien: hij komt bijvoorbeeld ook langs op het Zapp Sinterklaasfeest! En hij staat er samen met zijn Pieten niet alleen voor: Mega Mindy, Kinderen voor Kinderen, K3 en Nienke van Z@ppelin zijn er ook bij. Kortom, een heerlijk Sinterklaasfeest!

Het Zapp Sinterklaasfeest 2017 is nog een paar keer op NPO 3 te zien: 1 december vanaf 16.25 uur, 3 december vanaf 15.30 uur en 5 december vanaf 16.25 uur.

Sint en co: Het verdwenen boek

Een kijkje in Sints keuken op weg naar Pakjesavond? Ondenkbaar, zou je zeggen, maar bij Sint en co: Het verdwenen boek krijg je een mooi kijkje achter de schermen in het kasteel van Sinterklaas! De afleveringen zijn kort maar krachtig, ideaal dus om te bingewatchen 😉

Sint en co: Het verdwenen boek is ’s middags op verschillende momenten op RTL 8 te zien.

Welke Sinterklaas films ga jij kijken?

Natúúrlijk zijn de Sinterklaas films gemaakt voor kinderen en weten we heus wel dat Amerigo niet op het dak loopt. Maar Sinterklaas is dé om je weer even helemaal kind te voelen.

Welke Sinterklaas films ga jij kijken?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt