leuke apps
25 - 10 - 20213 min. leestijd

5 leuke apps die je nú wilt downloaden

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Leuke apps, de Play Store en App Store stromen ervan over. Van apps met hilarische memes tot apps om dat festivalmoment te herleven. Het bestaat allemaal. Welke je echt een keer uitgetest moet hebben? Wij zetten de chillste, grappigste en handigste apps op een rij.

5 leuke apps voor 2021

Of je nu een iPhone hebt, of een Samsung, Xiaomi of OPPO. Voor elke smartphone bestaat er een GIGANTISCHE hoeveelheid aan apps. Benoem een thema en er is wel een app van gemaakt. Natuurlijk bepaal je helemaal zelf aan welke apps je je kostbare opslagruimte gunt. Zoek je toch wat inspiratie? Hebben we voor je. Pak je telefoon erbij en maak wat plek vrij. Deze vijf apps zijn echt de moeite waard.

Imgur

leuke apps imgur

Imgur is the place to be als je van wat humor houdt. In deze app vind je alles wat nú viral op het internet gaat. Lig in een deuk om grappige comics. Ontdek nieuwe memes en gifjes. Of bekijk de leukste video’s van dit moment. Heb je echt iets vets gezien? Je kunt foto’s en video’s ook upvoten. Hoe vaker een post een positieve reactie krijgt, hoe hoger het gerankt wordt. Natuurlijk kun je ook iets downvoten. Mocht een grap toch echt een beetje lame zijn. #sorrynotsorry

App image
Imgur: Funny Memes & GIF Maker
Rating starRating starRating starRating starRating star

App vol met afbeeldingen, gifs, grappige foto’s, virale video’s en een meme-generator.

Aloe Bud

leuke apps aloe bud

Of je nu vaker een rustmoment wilt nemen. Of meer water wilt drinken. Aloe Bud helpt je om meer aan self care te doen. Deze digitale vriend geeft je liefdevolle reminders om elke dag aan jezelf te denken. Stel een aantal activiteiten op en krijg dagelijks notificaties om ermee aan de slag te gaan. Via je persoonlijke dashboard kun je precies zien hoe je ervoor staat. Aan welke self-care-doelen wil jij graag werken?

App image
Aloe Bud
Rating starRating starRating starRating starRating star

Aloe Bud is your self-care companion. It’s not your parent(s), partner, friend, or a random …

Volv

leuke apps volv

In 9 seconden weten wat er in de wereld speelt? Het kan via Volv. Deze app vertelt je het nieuws in een ontzettend korte tijd. Weet gelijk welke Tweet er viral gaat. Ontdek de nieuwste hypes en trends. Of wees snel op de hoogte als iets schokkends is gebeurd. Volv is ideaal voor iedereen die graag up-to-date is, maar niet de hele dag het nieuws wil checken.

App image
Volv – Trending short news
Rating starRating starRating starRating starRating star

Read, discover, grow in 9 seconds

Pokémon Unite

leuke apps pokemon unite

Nog eentje die tussen deze leuke apps hoort? Pokémon Unite. De game werd afgelopen juli al uitgebracht op de Nintendo Switch, maar is er nu ook voor je smartphone. In dit spel draait het allemaal om team work. Je werkt samen met een team van vijf en probeert binnen de tijd zoveel mogelijk punten te scoren. Zet slim je krachten in en vecht samen tegen de andere Pokémons. Verslaan jullie de tegenstanders?

Tip: wil je het spel altijd en overal kunnen spelen, zonder datazorgen? Check Unlimited Data.

App image
Pokémon UNITE
Rating starRating starRating starRating starRating star

5-on-5 Strategic Team Pokémon Battles!

Gigit!

leuke apps gigit

Festivals en concerten gemist? Wij ook! De app Gigit! neemt je mee terug naar je leukste feestjes. Deel hier al je herinneringen van dat ene vette optreden. Vind video’s terug van anderen die er ook waren. En discussieer samen over hoe chill de show wel niet was. Het lijkt net alsof je weer voor dat podium staat. Ook leuk: je vindt in deze app gelijk inspiratie voor aankomende shows. Tijd om nog meer memories te maken.

App image
Gigit! Concerts & Festivals
Rating starRating starRating starRating starRating star

Gigit! is your concert and festival app. Share the concerts you go to.

Andere apps die de moeite waard zijn

Op zoek naar nog meer leuke apps? Goed nieuws: er zijn er genoeg. Wat dacht je van deze autotune apps? Om je rap of zang skills te showen. Of deze apps voor katten. Zodat je nóg meer tijd kunt spenderen met je favo fluffy vriend. Welke app je ook kiest: ze zijn allemaal zeker de moeite waard om te downloaden. Lukt het niet helemaal met downloaden via de Google Play Store? In dit blog lees je hoe je irritante problemen met de Google Play Store fixt.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt