header-kringloop-app-Tele2
14 - 09 - 20201 min. leestijd

Dol op vintage? Vind pareltjes met de Kringloop app

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Antieke kasten, oldskool vakkenborden en een vaas uit de jaren 80. Ben je dol op vintage? Dan is de kringloop natuurlijk dé eerste locatie waarnaar je op zoek gaat in een onbekende stad. Gelukkig kan dit extra snel met de Kringloop app. Benieuwd wat-ie voor je in petto heeft? Let’s go!

Vintage schatten zoeken met de Kringloop app

Goede boeken, servies en oude kleding: de kringloopwinkel ligt vol tweedehands pareltjes die je met gemak een tweede leven kunt geven. Leuk én duurzaam tegelijk! Hoewel de winkels haast in elke stad wel aanwezig zijn, zijn ze soms best lastig te vinden. Of toch niet, want de Kringloop app vertelt je direct welke vintagewinkel zich in de buurt bevindt. Ontdek de route ernaartoe, bekijk foto’s van welk type items ze verkopen en tot hoe laat ze open zijn. Met de Kringloop app ga jij in elke stad op treasure hunt

applicatie-kringloop-app-Tele2

Hoe werkt de Kringloop app?

Heel simpel! Heb je de app op je telefoon gedownload? Dan kun je direct aan de slag met het zoeken naar een kringloopwinkel in de buurt. Dit kan via de kaart of door een plaatsnaam in te typen. Heb je er een gevonden? Dan kun je hierop klikken en zie je direct alle informatie over de winkel. Extra handig: je kunt zelfs je favoriete kringloopwinkels opslaan. Zo kun je die toffe winkel de volgende keer weer gemakkelijk terugvinden.

Meer weten over de Kringloop app? Check deze video.

Kringloop app downloaden

Of je nu een iPhone SE hebt of een Samsung Galaxy S20, de Kringloop app is op ieder toestel te downloaden. Dit kan gemakkelijk via de Google Play Store of via de Apple Store. Daarna is het een kwestie van een winkel in de buurt vinden en op koopjesjacht gaan!

App image
Kringloop App
Rating starRating starRating starRating starRating star

Je hebt alle kringloopwinkels in Nederland op zak met deze handige gratis app.

Duurzaam bezig blijven?

In de kringloopwinkel vind je niet alleen pure schatten, ook ben je tegelijkertijd duurzaam bezig. Al die vergeten meubels en borden geef jij namelijk weer een nieuw leven. Ben je benieuwd op welke manieren je nog meer duurzaam kan zijn? Check onze favoriete milieu-apps dan eens: zorg voor minder voedselverspilling, of minder CO2-uitstoot door te carpoolen.

Ook kun je duurzaam met je smartphone omgaan. Recycle een oude telefoon bijvoorbeeld eens of koop een refurbished toestel. Met onze tips voor een duurzame telefoon kun je bijdragen aan een beter milieu.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt