kroon_Tele2-Koningsdag_apps_main
11 - 04 - 20193 min. leestijd

Start de oranjegekte met de beste Koningsdag apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Drie vingers in de lucht. Koning Willempie is binnenkort weer jarig. Laat de oranjegekte maar losbarsten, want it’s time to party. Met Koningsnacht op vrijdag en Koningsdag op zaterdag belooft dat een grandioos #partyweekender. Laat jouw dag zeker slagen met deze chille Koningsdag apps. Wij zetten de beste op een rijtje. #oranjeboven

Koningsdag Apps: Heineken Biertegoed1-Heineken_Koningsdag_apps_Tele2

Deze is voor de echte diehard bierliefhebber. Stroomt het pils zowat door jouw aderen? En heb jij altijd wel een torentje kratten op voorraad? Dan heb jij vast al wat punten gespaard. Met de Heineken Biertegoed app spaar jij punten per gekocht kratje of sixpack en haal jij op Koningsdag gratis bier op verschillende locaties. Ja, we zeggen het goed: GRATIS BIER. Mega handig mocht je jouw mattie nog op een rondje moeten trakteren. Zoek via de app deelnemende cafés in de buurt en scoor jouw free beers. Zo ben je er zeker van dat jij never nooit dorst zal lijden. Moet je alleen niet vergeten van tevoren even te sparen ;-).

Heineken Biertegoed is gratis te downloaden voor iOS.

Koningsdag Apps: HogeNood2-Hogenood_Koningsdag_apps_Tele2

We kennen het allemaal: moet je super nodig zeiken, staat er een rij van hier tot aan Tokio. Nee, het is echt niet gelogen. De rijen bij de toiletten op Koningsdag zijn gigantisch. En mocht je net een dixie gevonden hebben, is hij mega vaak ook nog eens vies. #barf Voorkom jouw lange zoektocht en gebruik de HogeNood app. Deze app luistert direct naar jouw behoeften en toont op een virtuele kaart alle toiletten in de buurt. Gratis, ladies only of invalide toiletten. De map toont je alle details. En wil je zeker weten of dit toilet wel gepoetst is? Sommige bezoekers laten zelfs een review achter. Zo kan jij toiletteren als een echte koning!

HogeNood is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Koningsdag Apps: FireChat3-FireChat_Koningsdag_apps_Tele2

Worstelend en buiten adem wurm je je door de menigte. Kom je net met die tray met knetterkoud bier aan, is je crew ineens weg. Links schuurt dat groepje dames vrolijk tegen je aan op de beat. En die jongen op rechts zit al driftig op jouw bieries te azen. No way dat hij er een krijgt. Open jouw Firechat app en vind jouw crew binnen no time. Geen data of wifi nodig, want deze app werkt op het gebruik van andere deelnemers. Het enige wat je dus nodig hebt, is meer mensen die Firechat gebruiken. Via Bluetooth en peer-to-peer wifi maak jij offline contact met jouw matties. Mega handig voor grote evenementen en feestjes. Stel je eigen groep samen met een hashtags en stuur foto’s van waar je bent. Sta voortaan nooit meer ergens in je uppie.

FireChat is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Koningsdag Apps: PartyWith4-PartyWith_Koningsdag_apps_Tele2

There ain’t no party like a… party with a local. Dit jaar Koningsdag vieren in een onbekende stad? Extreme aanrader, want dit kan met jouw persoonlijke partyhost. Geen stress meer dat je op een boring feestje in de stad strandt. Vind via de app PartyWith op elke plek een lokale bewoner waar jij mee op stap kunt. Eens lekker partyen in Eindhoven of de polonaise lopen door de straten van Rotterdam; you can try it all. De app is misschien voor iOS niet gratis, maar wel zeker waar voor je centen. Ontmoet nieuwe matties, ontdek gave locaties en ervaar gegarandeerd een onvergetelijke Koningsdag.

PartyWith is te downloaden voor iOS voor 2,29 euro.

Koningsdag Apps: VaarWater6-VaarWater_Koningsdag_apps_Tele2

It happens all the time. Je vaart net een uurtje op de grachten. Het zonnetje schijnt vol op je bakkes. In je hand een ijskoud drankje. En onverwacht draait die buurjongen van je bestie toch best nog lekkere tunes. Moet je ineens ontzettend hoognodig plassen #SOS. De Koningsdag app VaarWater is your friend in need op het Amsterdamse water. Via deze app vind je gemakkelijk alle vaarroutes. Al zoek je naar het dichtstbijzijnde toilet, bar of eettentje. Zoek in de app en gij zult vinden. Check van tevoren ook even het weer met de beste weer apps en je dag kan niet meer stuk. Dat klinkt als een Koningsdag urenlang zorgeloos dobberen op je eigen partyboot. Heeerlijk!

VaarWater is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Welke Koningsdag App gebruik jij altijd?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt