fiets-knooppunten-app-Tele2
18 - 08 - 20202 min. leestijd

4 knooppunten apps voor de mooiste wandel- of fietsroutes

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De zomer is hier! Het ideale moment om onze inner natuurfreak te omarmen en Moeder Natuur verder te ontdekken. Met een knooppunten app bepaal je de mooiste routes en raak je nooit meer de weg kwijt tijdens je wandeling of fietstocht. Dus … trek die wandelschoenen maar aan of hop op je bike: met deze apps beleef je de mooiste tochten door Nederland en in het buitenland.

Knooppunten app: FietsknoopFietsknoop-knooppunten-app-Tele2

Nederland, België, Duitsland … waar je er ook op uit wilt gaan deze zomer, met Fietsknoop vind je gegarandeerd de mooiste routes. Zo kun je aan de hand van knooppunten je eigen tocht samenstellen, maar kun je ook voor een al bestaande kiezen. Met deze app raak je nooit de weg kwijt, want hij begeleidt je via spraak. Hierdoor kun je jouw telefoon gewoon in je zak houden, maar hoor je wel aanwijzingen of je nog de goede weg volgt. Een boete voor appen op de fiets? Die krijg jij hierdoor natuurlijk nooit. 😉

Fietsknoop is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Knooppunten app: WandelknooppuntWandelknooppunt-knooppunten-app-Tele2

Tijd om die stevige schoenen uit de kast te trekken, we gaan een stukje lopen! Ga jij deze zomer naar Vlaanderen? En heb je zin om deze zomer actief te zijn? Dan kan Wandelknooppunt goed van pas komen. Met deze app heb je namelijk meer dan 12.000 km aan wandelwegen in je broekzak zitten. Bekijk alle wandelknooppunten en stel de route vast waar jij zin in hebt. Wil je je laten verrassen? De Surprise Me-button is here to help. Door hierop te klikken, krijg je een spontane route aangeboden. Klinkt avontuurlijk, niet waar?

Wandelknooppunt is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Knooppunten app: ANWB EropuitANWB-knooppunten-app-Tele2

Ook is er een ANWB knooppunten-app, namelijk de Eropuit-app. In deze app vind je alle knooppunten bij jou in de buurt en stel je zelf een mooie fietsroute samen. Heb je zin om te fietsen, maar weet je nog niet waar? Dan heeft ANWB iets fijns voor je: in Eropuit vind je namelijk ook meer dan 170 uitgestippelde routes. Zo kun je toch een rondje fietsen, maar je laten verrassen door de omgeving om je heen. Extra fijn: ben je lid van ANWB? Dan krijg je zelfs ledenkorting! Hiermee betaal je minder bij sommige fietscafés en terrassen. Ideaal als je even een tussenstop voor een koude ice tea wilt maken.

ANWB Eropuit is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Meer fietsroutes? Ontdek onze favoriete fiets apps.

Knooppunten app: Route.nlroute.nl_-knooppunten-app-Tele2

Wandelen, fietsen … misschien heb je wel zin om het op één dag allebei te doen. Via de Route.nl-app vind je dan de prachtigste wegen. Ontdek meer dan 100.000 gratis routes in Nederland, België en Duitsland. Ben je in een gebied waar het netwerk slecht is? Dan kan je vooraf zelfs je uitgestippelde route downloaden voor offline gebruik. Fiets en loop langs de mooiste paden, kastelen en gebergten. Met Route.nl laat jij je deze zomer echt verrassen.

Route.nl is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Welke knooppunten app gebruik jij om te fietsen of te wandelen?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt