Outfit-kleding-samenstellen-apps-Tele2
23 - 12 - 20191 min. leestijd

3 kleding samenstellen apps voor perfecte outfits

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Of je nu heerlijk uit lunchen gaat met je bestie of gewoon een lange werkdag tegemoet gaat: je outfit kan je dag maken óf breken. Daarom zetten wij een aantal kleding samenstellen apps voor je op een rijtje. Zodat jij er altijd verbluffend uitziet en genoeg #outfitinspo hebt. Time to dress up!

Kleding samenstellen apps: Smart Closetkleding-samenstellen-apps-Tele2

Een digitale kledingkast? Die heb je met de app Smart Closet. Je selecteert gemakkelijk verschillende kledingstukken van diverse merken en winkels én stelt zo de perfecte outfit samen. Kan je een kledingstuk niet vinden, maar hangt deze wel in je real life kast? Geen probleem, door een foto te maken kan je dit item gewoon aan je samengestelde outfit toevoegen. Het fijnste van Smart Closet? Je kan outfits opslaan en inplannen. Ideaal voor als je nu al weet wat je tijdens dat avondje uit aan wilt!

Is je outfit écht on fleek?  Probeer dan eens deze selfie tips.

Smart Closet is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Kleding samenstellen apps: CombyneCombyne-kleding-samenstellen-apps-Tele2

Mix, match en stel samen! Met de app Combyne maak jij outfits in een handomdraai. Combyne bevat kledingstukken van meer dan 800 merken, waardoor jij altijd dat item zal vinden waar je naar op zoek bent. Deel gemakkelijk outfits met je vrienden in de Combyne Community en vraag om feedback. En heb je wel zin in een next-level outfitwedstrijdje? Je kan je eigen challenge opstellen, waarin degene met de meeste likes wint. #thegameison

Combyne is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Doe inspiratie op via PinterestPinterest-kleding-samenstellen-apps-Tele2

Jep believe it or not, maar de perfecte plek om outfitinspiratie op te doen is toch echt wel Pinterest. Heb jij bijvoorbeeld toffe Dr. Martens in de kast liggen, maar weet je niet waarmee je het moet combineren? Typ het dan gewoon in via de zoekbalk. Door middel van foto’s zie je direct waarmee jij je docs kunt stylen. En weet je bijvoorbeeld alleen dat het extreem koud wordt die dag? Door winter outfits in te typen, kleed jij je precies op het weer.

Pinterest is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Pssst, heb jij de Tele2 Pinterest al ontdekt? Hoog tijd om die eens te checken. 😉

Met welke kleding samenstellen apps creëer jij de perfecte look?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt