snapchat-kerstfilters-tele2-blog
21 - 12 - 20202 min. leestijd

5x de leukste Instagram en Snapchat kerstfilters

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Overal twinkelende lichtjes, kleurrijke kerstballen en versierde bomen: it’s that time of the year again! Natuurlijk wil je al die christmas memories ook dit jaar weer goed vastleggen. Hoe je dat op een leuke manier doet? Met kerstfilters of course! Wij delen de leukste Instagram- en Snapchat-filters, waarmee jij je friends dit jaar van hun sokken blaast.

De leukste kerstfilters op Instagram

Alle Insta-lovers weten het: Instagram barst van de leuke (en soms best wel crazy!) filters. Ook voor kerst zijn er een heleboel toffe te vinden. Sommige ervan zijn zelfs zelfgemaakt, door verschillende gebruikers wereldwijd! Tijd om daar een aantal van uit te proberen.

Kerstfilter: Kira-Kira

Die kerstboom van jou? Die is natuurlijk de allermooiste! Een heel weekend lang heb je alles uit de kasten getrokken om ‘m te versieren zoals die nu is. Memorabel te noemen! Of ie dus echt een goed kiekje waard is? Zeker te weten. Een filter die jouw boom nóg meer laat stralen is Kira-Kira. Hiermee geef je jouw kerstboom dat extra sprankelende effect. It’s time to shine!

Op zoek naar inspiratie voor kerst? Dit zijn de leukste kerst-apps.

instagram-kerstfilters-tele2-blog

Kerstfilter: Yummy food

Je friends jaloers maken met die oh-so-yummy hot chocolate lava cake? Tja, soms moet dat gewoon even. #sorrynotsorry. De Instagram-filter Yummy food laat jouw kersteten er nóg spectaculairder uitzien én klinken. Zet je zelfgemaakte pastinaaksoep in the spotlights of gun die crème brûlée even een podium. You ready? Door je opname te starten, verschijnt er in beeld een warme gloed en sprankelend effect. Maar vergeet je geluid niet aan te zetten, want natuurlijk laat je jouw volgers ook klinken hoe goddelijk je eten is. Hmmmm, luister zelf maar ;-).

Kerstfilter: Santa of Rudolph

Je lieve oma of opa dit jaar een kerstgroet toesturen? Neem ze mee in het filtertijdperk! Niets gaat namelijk boven een leuke digitale boodschap van jezelf als Santa of Rudolph. Download de filters, bedenk je warmste boodschap en spreek hen toe. Daarna is het een kwestie van het filmpje via Instagram downloaden en toesturen maar. Laat met deze filters op een persoonlijke en vrolijke manier weten dat je aan hen denkt!

Of stuur een leuke gif van jezelf met deze gif maken apps.

Gezelligste kerstfilters op Snapchat

Ben jij meer een Snapchat-fan? No worries! Ook daar kun je een heleboel leuke filters voor kerst vinden. Namelijk onder de Feestdagentab! Check hieronder een paar leuke filters.

Snapchat-filter: Antlers lights

Op kerstochtend knuffelend wakker worden met je favoriete dierenvriend? We love it! Ook je huisdier kun je deze kerst een cute christmas look geven. Probeer de filter Antlers lights maar eens. Je kan deze filter richten op jezelf, maar ook op je hond of kat. Binnen no time verandert jouw huisdier dan in een feestelijke Rudolph. Snappen maar!

Snapchat-filter: Hot Chocolate Party

Altijd al willen zwemmen in een warm bad gevuld met chocola? Het kan! Als we het over crazy filters hebben, dan is Hot Chocolate Party daar zeker een van. Met deze filter ben je namelijk een drijvende marshmallow in een mok warme chocolademelk. Trek je gekste gezicht en stuur ‘m naar al je vrienden. Leuk als je die Snapchat-streak nog moet bijhouden én even iets crazies wilt sturen.

Merry Christmas!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt