kerstfilmpjes om te versturen
09 - 12 - 20223 min. leestijd

Kerstfilmpjes versturen? Check this out!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Een kerstkaartje op de post doen? Leuk, maar het schiet er toch vaak bij in. Stuur daarom dit jaar je kerstwensen voor je familie en vrienden gewoon met je telefoon via WhatsApp! Lekker easy. Door een leuke GIF of een kerstfilmpje te versturen bijvoorbeeld. Check in dit blog hoe!

kerstfilmpjes om te versturen tips

Kerstfilmpje of GIF sturen via WhatsApp

Wil je deze kerst echt origineel zijn? Stuur dan een grappig kerstfilmpje of een GIF naar je vrienden, in plaats van een oldschoolkaartje. Gewoon via WhatsApp. Benieuwd hoe je een GIF verstuurt via WhatsApp? Check this out:

  • Open WhatsApp en open het gesprek waarin je een GIF wilt sturen.
  • Klik op het icoontje rechts van het invoerveld.
  • Klik op ‘GIF’.
  • Typ in het zoekveld in waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld ‘Christmas wishes’ of ‘Dancing Santa’.
  • Klik een GIF naar keuze aan.
  • Voeg eventueel een tekst bij en klik op verzenden!

Zit er geen leuke GIF tussen? Maak dan je eigen GIF met een persoonlijke kerstwens!

3 apps om een kerstwens te sturen

Wil je écht origineel zijn deze kerst? En zeker weten dat niemand anders dezelfde kerstboodschap verstuurt via WhatsApp? Check dan deze drie handige apps om je kerstboodschap te personaliseren!

Kerst Gif

Wil je een over the top kerst GIF maken? Met Kerst Gif heb je de keuze uit de meest cheesy GIFjes en digitale kaarten. Van traditionele kerstkaarten tot kerstbomen vol blingbling, er is voor ieder (kerstfeest) wat wils!

App image
Christmas Gif
Rating starRating starRating starRating starRating star

Explore and share hundreds of amazing animated Christmas and New Year gif.

ElfYourSelf

Zeg je kerst, dan zeg je elven! Wil je jezelf omtoveren tot echte kerstelf? Met ElfYourSelf onderga je met een paar drukken op de knop een metamorfose. Van kerstkaarten tot dansfilmpjes: figureer zelf als elf en wens je fam een fijne kerst toe!

App image
ElfYourself®
Rating starRating starRating starRating starRating star

The annual holiday tradition allows you to “elf” yourself

Vrolijke Kerstkaarten Maker

Of je nou een uitnodiging wilt maken voor het kerstdiner of gewoon een persoonlijk, digitaal kaartje wilt versturen. ’t Kan allemaal met de Vrolijke Kerstkaarten Maker! De app is supermakkelijk in gebruik, dus je hebt in een mum van tijd een origineel kerstkaartje klaarstaan!

App image
Vrolijke Kerstkaarten maker
Rating starRating starRating starRating starRating star

“Maak kerstvieringen, uitnodigingskaarten en voeg persoonlijke berichten of stickers op hen. H…

3 mooie kerstfilmpjes op YouTube

Om in de Christmas spirit te komen, is een kerstwens met beeld én geluid misschien nog wel leuker. Deze drie kerstfilmpjes mag je daarom niet missen!

John Lewis & Partners

Sommige fans zitten er het hele jaar op te wachten. De kerstreclame van John Lewis. Ieder jaar weer verfrissend en vaak ontroerend. Ook dit jaar heeft de kerstboodschap van het Britse warenhuis weer miljoenen views. Zeker het checken waard!

Disney

Disney mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Elk najaar brengt Disney een kerstboodschap uit in de vorm van een Christmas Advert. Ook dit jaar brachten ze weer een mooie minifilm uit, met de naam The Gift.

Hobby Lobby

‘Christmas is what you make it’, is dit jaar de boodschap van de Amerikaanse keten Hobby Lobby. Deze hartverwarmende video is een echte must watch om de kerstkriebels van te krijgen!

Vaste prik tijdens kerst: deze heerlijke kerstfilms kijken

Christmas, here we come

It’s beginning to look a lot like Christmas… Eindeloos je vrienden spammen met flauwe kerstvideo’s en glitterende GIFs? Met Unlimited Data hoef je je zero zorgen te maken om je internetbundel.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt