Haar-kapsel-apps-Tele2
07 - 01 - 20201 min. leestijd

Tijd voor een nieuwe look met deze kapsel apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ben jij ook aan een frisse coupe toe, maar weet je nog niet hoe je het wilt laten knippen? Dan is een kapsel app alles wat je nodig hebt. Geen advies van de kapper of tips van je friends meer nodig. Je selecteert gewoon de style die je leuk lijkt en ziet direct virtueel hoe die ene look bij je staat. Voor man, vrouw: iedereen! Wij zetten de beste apps voor je op een rijtje. Happy new hair in 2022 of 2023!

Kapsel apps: Hairstyle MakeoverHairstyle-makeover-kapsel-apps-Tele2

Of je nu voor de fun je haarstijl verandert of écht een nieuwe, korte coupe wilt. Of is je gezichtsvorm geschikt voor een pony? Met de app Hairstyle Makeover probeer je gemakkelijk elk soort kapsel uit. Zo zie je of een haarkleur bij je gezicht past. Voeg een foto toe, selecteer een haarstijl en maak ‘m passend op je foto. Het mooiste van alles? De app heeft zelfs een deelfunctie, waardoor jij gemakkelijk je nieuwe look met je vrienden deelt. En is je foto echt on fleek?  Bewerk ‘m dan met deze Instagram foto bewerken apps en share ‘m online.

Hairstyle Makeover is gratis te downloaden voor iOS.

Kapsel apps: Hair and Beard StylesHair-and-beard-styles-kapsel-apps-Tele2

Mannen opgelet. Van een sikje tot een baard of een snor. Ook een andere baardstijl kun je gemakkelijk uitproberen via de app Hair and Beard Styles. Past kort meer bij je of wil je toch voor iets compleet nieuw kiezen? Upload een foto in de app en test meer dan 250 verschillende haarstijlen en 90 verschillende baarden. En mocht je echt next-level willen gaan, dan kan je zelfs nog de kleur veranderen. Ga je voor een ringbaardje of toch een gladgeschoren kin? What will it be?

Hair and Beard Styles is gratis te downloaden voor iOS.

Ook een nieuwe kledingstijl proberen? Check dan deze kleding samenstellen apps eens.

Welke kapsel apps gebruik jij voor je nieuwe coupe?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt