Tijd voor een nieuwe look met deze kapsel apps

Ben jij ook aan een frisse coupe toe, maar weet je nog niet hoe je het wilt laten knippen? Dan is een kapsel app alles wat je nodig hebt. Geen advies van de kapper of tips van je friends meer nodig. Je selecteert gewoon de style die je leuk lijkt en ziet direct virtueel hoe die ene look bij je staat. Voor man, vrouw: iedereen! Wij zetten de beste apps voor je op een rijtje. Happy new hair!

Kapsel apps: Hairstyle MakeoverHairstyle-makeover-kapsel-apps-Tele2

Of je nu voor de fun je haarstijl verandert of écht een nieuwe, korte coupe wilt. Met de app Hairstyle Makeover probeer je gemakkelijk elk soort kapsel uit. Voeg een foto toe, selecteer een haarstijl en maak ‘m passend op je foto. Het mooiste van alles? De app heeft zelfs een deelfunctie, waardoor jij gemakkelijk je nieuwe look met je vrienden deelt. En is je foto echt on fleek?  Bewerk ‘m dan met deze Instagram foto bewerken apps en share ‘m online.

Hairstyle Makeover is gratis te downloaden voor iOS.

Kapsel apps: Hair and Beard StylesHair-and-beard-styles-kapsel-apps-Tele2

Mannen opgelet. Van een sikje tot een baard of een snor. Ook een andere baardstijl kun je gemakkelijk uitproberen via de app Hair and Beard Styles. Upload een foto in de app en test meer dan 250 verschillende haarstijlen en 90 verschillende baarden. En mocht je echt next-level willen gaan, dan kan je zelfs nog de kleur veranderen. Ga je voor een ringbaardje of toch een gladgeschoren kin? What will it be?

Hair and Beard Styles is gratis te downloaden voor iOS.

Ook een nieuwe kledingstijl proberen? Check dan deze kleding samenstellen apps eens.

Kapsel apps: Hair ColorHair-color-kapsel-apps-Tele2

De grootste nachtmerrie van je haar verven? Dat de kleur je niet staat! No worries and no stress, want de app Hair Color heeft daar iets handigs op bedacht. Met deze app kun je namelijk direct live de kleur van je haar veranderen. Open Hair Color en richt de camera op je gezicht. Je kan nu met het kleurenpalet de verschillende stijlen uitproberen. Of upload een foto en verander daarop je haarkleur. Blond, bruin, groen of roze? Welke kleur past het beste bij jou? 😉

Hair Color is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Welke kapsel apps gebruik jij voor je nieuwe coupe?