wegwijzer_iphoe-xs-max-tele2-main
09 - 10 - 20182 min. leestijd

Welke nieuwe iPhone past bij jou: de iPhone Xs, iPhone Xs Max of toch de iPhone Xr?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met drie(!) nieuwe telefoons van Apple kunnen wij ons geluk niet op. Wat ze zijn stuk voor stuk FAN-TAS-TISCH! Er is maar één nadeel aan deze drie nieuwe iPhones: keuzestress! Want: welke kies je? Wij helpen je met ontdekken welke nieuwe iPhone bij jou past. Ben jij een iPhone Xs-typetje, een iPhone Xs Max-fanaat of is wordt de iPhone Xr helemaal jouw nieuwe telefoon?

Wil jij kiezen tussen zes vette felle kleuren?3telefoons_iphoe-xs-max-tele2-inline

Dan zit je bij de iPhone Xr helemaal goed. Je kiest bij deze telefoon tussen rood, zwart, blauw, wit, oranje en geel. Daar zit vast wel een kleur tussen die perfect bij jou past.

Of ga je voor rustigere kleuren?

De iPhone Xs en de iPhone Xs Max komen allebei in Space Grey, Silver en een nieuwe Goudkleur. Deze nieuwe gouden kleur was nog niet verkrijgbaar met de iPhone X. #newnewnew

Kies de iPhone Xs Max als je een telefoon wilt die bijna zo groot is als een tablet

Voor liefhebbers van grote telefoons is de iPhone Xs Max your man. Deze telefoon is namelijk wel 6,5 inch groot! En er zit ook nog ‘ns een OLED-scherm op. Groot én mooi dus!

Wil jij een telefoon van roestvrij chirurgisch staal?

Naast dat roestvrij chirurgisch staal de iPhone Xs en iPhone Xs Max een fancy look geeft, maakt dit de smartphones ook nog ‘ns water en stofdicht. Met een IP68-certificaat hoef je je geen zorgen te maken over een regendruppeltje op je telefoon. Ideaal!

Wil jij de snelste iPhone die tot nu toe is gemaakt?

Dan zit je bij alle drie de nieuwe iPhones goed. Dankzij de A12 Bionic chip zijn de iPhone Xs, de iPhone Xs Max én de iPhone Xr ME-GA-SNEL. Apps openen, daar hoef je met deze telefoons niet meer op te wachten. Het is alsof iedere app al van tevoren voor je is opgewarmd. Zó snel zijn ze. En verwacht je dat de batterij door die snelheid snel leeg is, dan heb je het mis. Want de batterij is juist nog zuiniger dan die van de iPhone X. Snelheid en lange batterijduur, check dus!

Wil jij Insta-perfect selfies maken?

Ook dan zit je bij alle leden van deze iPhone-drieling goed. Met een 7-megapixel selfiecamera aan de voorkant van het toestel maak je écht mooie foto’s van jezelf. Met de camera aan de achterzijde zelfs nog mooiere! Daar zit een 12-megapixelcamera. Bij de iPhone Xs en Xs Max is daar zelfs een groothoek- en telelenscamera aan toegevoegd. Het resultaat? Foto’s alsof ze met een professionele spiegelreflexcamera zijn geschoten. Nou ja, bijna dan. 😉

Wil jij nét iets minder betalen voor je nieuwe iPhone?

De iPhone Xr is nét wat lager geprijsd dan de iPhone Xs en Xs Max. Bij dit prijskaartje hoort wel een display van Liquid Retina in plaats van Super Retina, geen groothoek- en telelenscamera en je kunt niet kiezen voor de nieuwe gouden kleur. De iPhone Xr is vanaf half oktober verkrijgbaar bij een abonnement bij Tele2. Blijf via de pre-sale pagina op de hoogte!

Drie mooie iPhones die stuk voor stuk iets unieks meebrengen. Een verkeerde keuze is er dan ook écht niet. Het is nét waar jij naar op zoek bent!

Helaas zijn deze telefoons niet meer beschikbaar bij Tele2. Je kunt wel een van de opvolgers van deze toestellen kopen. Wat dacht je ervan om de iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max te kopen?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt