iphone-xs-kleuren-tele2
12 - 11 - 20182 min. leestijd

Easy peasy kiezen uit de iPhone Xs kleuren: welke past bij jou?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Keuzes, keuzes, keuzes. Besloot je na lang wikken en wegen voor de nieuwe iPhone Xs te gaan, moet je óók nog kleur bekennen! Zucht, #lifeishard. Welnu, wij gaan je helpen! Check onderstaande karaktereigenschappen en ontdek welke iPhone Xs kleur bij jou past: Gold, Space Gray of Silver. 

De iPhone Xs kleuren zijn allemaal helemaal mooi

iphone-xs-kleuren-zwart-zilver-goud-tele2De iPhone Xs is verkrijgbaar in de kleuren goud, grijs en zilver. En alle drie zijn ze even schitterend! Dat stelt alvast gerust, want nu weet je in ieder geval zeker dat je binnenkort een mooi exemplaar in the pocket hebt.

Outgoing, classy en sprankelend

Sta jij bij een feestje als eerste op de dansvloer rond te zwieren? Zie jij er altijd tiptop verzorgd uit? Betover jij iedereen met een twinkeling in je ogen? Dan ben je goud waard! Letterlijk, want dan is goud dé iPhone Xs kleur voor jou. Deze glamourkleur is de nieuwste kleur van de Xs en is speciaal bedoeld voor mensen die weer ‘ns wat anders willen. Veel plezier met shinen, diamond!

Smart, zakelijk en charmant

Gaan we door met de karaktereigenschappen die passen bij de iPhone Xs Silver. Allereerst ben jij een zeer pienter persoontje. Dat blijkt ook wel uit jouw ambitie. De top bereiken, guys. Dat is het enige wat telt. Jij weet goed wat je wilt en je weet ook precies hoe je dit doel moet bereiken. Ten slotte vinden mensen het dankzij jouw charmante persoonlijkheid geen probleem om iets voor je te fixen. Dé iPhone Xs kleur die daar bij past is zilver. Ook handig: het zilveren exemplaar is het fijnst wanneer je veel apps met lichte kleurtonen gebruikt. Bijvoorbeeld je e-mail of berichtenapps.

Relaxt, down to earth en zelfverzekerd

Een good lookin’ smartphone? Dat boeit jou niet bijster veel. Als ‘ie maar lekker werkt en je er alles mee kunt doen wat je wilt. Want jij streamt je suf, gamet graag en je kijkt veel muziekvideo’s van te gekke bands, artiesten of dj’s die volgend jaar doorbreken. Kiezen uit de verschillende iPhone Xs kleuren vind je niet moeilijk: Space Gray is voor jou meer dan okay. En omdat je veel films op je iPhone kijkt, is de donkergrijze kleur een uitstekende keuze. De donkere rand valt het minst op wanneer je naar je scherm kijkt.

iPhone Xs kleuren: kies verstandig

Denk je nu nog steeds “aaaargh, ik weet het niet!”. Kies dan gewoon verstandig. Zo is de iPhone Xs Silver een fancy kleur die niet snel verveelt, de iPhone Xs Space Gray een veilige keuze die altijd goed is en de iPhone Xs Gold springt lekker in het oog. Slimmer dan slim: bekijk hier alle iPhone Xs kleuren op een rijtje.

Helaas zijn deze telefoons niet meer beschikbaar bij Tele2. Je kunt wel een van de opvolgers van deze toestellen kopen. Wat dacht je ervan om de iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max te kopen?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt