iphone-xr-kleuren-tele2
19 - 11 - 20182 min. leestijd

Ontdek welke van de zes iPhone XR kleuren het beste bij jou past

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wauw, wat een vrolijke bedoeling is het bij Apple. De nieuwe iPhone XR is er in maar liefst zes (!) verschillende kleuren: Black, White, Coral, Blue, Red en Apple Yellow. Maar ja, welke kleur kies je dan hè? Wij zetten alle iPhone XR kleuren voor je op een rijtje, inclusief de bijpassende karaktereigenschappen. Zo wordt jouw iPhone XR écht je nieuwe soulmate!

Breng kleur in het leven met de iPhone XR kleuren

iphone-xr-kleuren-bij-tele2Het straatbeeld wordt gedomineerd door peeps met zwarte of grijze smartphones. Niets mis mee, maar een beetje meer kleur zou niet misstaan. Ben je nu hartstochtelijk aan het knikken met je hoofd? Geef dan het goede voorbeeld en kies voor een iPhone XR in een kleur die lekker opvalt. En even over het materiaal: de iPhone XR heeft ongeacht zijn kleur een glazen achterkant en aluminium rand. Dit geeft de telefoon – ondanks zijn felle kleurtjes –  een luxe look.

Iedereen houdt van blauw

Een blauwtje lopen is voor niemand leuk. Maar mét een blauwtje lopen is daarentegen helemaal de bom. Want is blauw je lievelingskleur? You’re not the only one. Blauw is de meest voorkomende lievelingskleur wereldwijd! Kies je voor de iPhone XR Blue, dan ben je hartstikke cool, allemansvriend én tranquilo.

In de rood mood

Vandááág is rood… de kleur van jouw iPhone XR? Oeh, you’re on fire! De kleur rood staat voor passie en kracht. Jij weet iedereen om je vinger te winden en bij jou spat het enthousiasme ervan af. BAM. De iPhone XR Red doet iets met jou. Kom je ‘m snel ophalen?

Geel genieten

Komen we aan bij de iPhone XR Apple Yellow. Deze kleur klinkt als een vreemde eend in de bijt tussen de andere iPhone XR kleuren, maar dat is toch juist superleuk? Kan de kleur geel jou zeker wel bekoren? Creatief, nieuwsgierig dat je bent! ;-). Je weet anderen altijd te verrassen met de gekste ideeën. Live love laugh!

Pracht en praal koraal

Zo dan! Wat is Coral voor de iPhone XR een pa-rel van een kleur. Ben je toe aan een uniek kleurtje, dan raden we deze meer dan aan! Koraal is een kleur die tussen oranje en roze in zit. Helemaal hip momenteel.

Wit doet wonderen

Altijd druk, druk, druk? De iPhone Xs White is in dat geval de meest veilige keuze. De kleur wit staat voor rust en ruimte en dat heb je soms even nodig wanneer je non-stop belt, appt en streamt tot je erbij neervalt.

Smart en zwart

Zwart is standaard? Nou ja, ligt eraan hoe je het bekijkt. Want ook al heeft het gros van de mensen een iPhone XR in ‘t zwart, het is wél een slimme kleurkeuze. Houd je van zwart, dan ben je stijlvol, maar óók een tikkie geheimzinnig. Spannend!

iPhone XR kleuren keuren

Genoeg mooie iPhone XR kleuren om uit te kiezen, lijkt ons zo. Wil je nou tóch liever een gouden of zilveren telefoon? Geloof ’t of niet: dat kan ook! Ga dan eens rondneuzen bij de verschillende iPhone Xs varianten.

Helaas zijn deze telefoons niet meer beschikbaar bij Tele2. Je kunt wel een van de opvolgers van deze toestellen kopen. Wat dacht je ervan om de iPhone 13 of iPhone 13 mini te kopen?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt