iPhone_XR_tele2_Main
15 - 10 - 20181 min. leestijd

5 toffe features van de iPhone XR

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ken jij ‘m al, de iPhone XR? In september kwam hij samen uit met de iPhone Xs en de Xs Max. Hij heeft een aantal toffe features waar je U tegen zegt, zoals een aantal hele mooie kleuren waar je uit kunt kiezen. Wij zetten 5 toffe features op een rij, zodat jij precies weet waarom je voor de iPhone XR kiest. Weet je genoeg? Bestel hier direct de iPhone Xr.

Het heerlijke grote schermscherm_iPhone_XR_Inline

Wil jij lui vanuit bed of vanaf de bank je favo Youtubers streamen? Urenlang Tasty-filmpjes kijken? Steeds weer opnieuw die ene grappige video afspelen? Dan zit je met de iPhone XR he-le-maal goed. Hij heeft namelijk een LCD-scherm van wel 6,1 inch! Hoe groot dit is ongeveer? Dat wordt streamen to the max!

Oeh la la de batterij van de iPhone XR…batterij_iPhone_XR_tele2_Inline

De batterij: AB-so-lúút een van de beste features van de iPhone XR. Met wel 2942 mAh (!) inhoud gaat ‘ie lekker lang mee. Die intens lange accuduur is niet het enige wat hem zo indrukwekkend maakt. Want is de batterij eenmaal leeg? Dan laad je hem draadloos op! That’s right, zonder kabels of adapters (al kan dat, als je dat wil, ook gewoon)! Kom maar op met de toekomst.

ZOEFFF, sneller dan het lichtsuperman_iPhone_XR_tele2_Inline

Deze telefoon is, net als de iPhone Xs en iPhone Xs Max, uitgerust met de allernieuwste A12 Bionic-processor. Wat dat betekent? Dat er een chippie in zit die ervoor zorgt dat je telefoon SUPERsnel is. Apps openen en wisselen tussen apps doe je terwijl je knippert met je ogen. Zoefff…

Het kleurenpallet van de iPhone XR

kleuren_iPhone_XR_tele2_Inline

‘Space Grey’ en ‘Silver’ zijn typische Apple kleuren die je misschien wel kent. Maar de iPhone XR komt met een heel nieuw kleurenpallet. Voor de zij- en achterkant van de telefoon kun je kiezen tussen blauw, wit, rood, roze, geel en zwart. Voor iedereen zit er wel een flavour tussen. Welke kleur past bij jouw iPhone-cover, je lievelingstas of je portemonnee? Pick your favorite!

Gezichtsherkenning

Eén, twee, drie, goodbye pincode en vingerafdruk! Hello FaceID. Met de iPhone XR ontgrendel je belangrijke apps en de telefoon zelf via gezichtsherkenning. FaceID, noemt Apple dit stukje techniek. De slimme sensoren scannen je gezicht, zelfs in het donker! Niemand anders kan in jouw telefoon behalve jij.

Genoeg redenen om verliefd op de iPhone XR te worden, vinden wij. Wat is jouw favo feature aan deze telefoon?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt