Vijf redenen waarom de iPhone X de tofste telefoon van dit moment is

Hij is de top van de top en je kunt ‘m zien als de Ferrari onder de smartphones: we hebben het natuurlijk over de indrukwekkende iPhone X van Apple. Na lang wachten is ‘ie nu ein-de-lijk verkrijgbaar. Overweeg je ‘m te kopen, maar heb je nog nét die extra aanleiding nodig om ‘m ook écht te nemen? Dit zijn de vijf redenen waarom de iPhone X de tofste telefoon van dit moment is.

Reden 1: Spiksplinter, superdeluxe uiterlijk

Zo mooi als de iPhone X was een iPhone nog nooit. De randen rondom het scherm zijn zo goed als verdwenen. Hierdoor lijkt het alsof de smartphone uit de toekomst komt. Apple heeft écht kosten noch moeite gespaard voor het uiterlijk van deze telefoon. Het gebruikt alleen de beste materialen, namelijk glas en metaal. Volgens de specs is hij zowel stof- als waterdicht en je kunt ‘m nog draadloos opladen ook. Hoe fancy!?

Reden 2: Futuristische gezichtsherkenning met Face ID

Je telefoon ontgrendelen met een pincode of een vingerafdruk? Leuk hoor, maar behoorlijk primitief als je kijkt naar hoe dat met de iPhone X kan. Hiermee ontgrendel jij je smartphone met een gezichtsscan. ‘Face ID’ noemt Apple dat. In de telefoon zitten allerlei technische hoogstandjes die dat mogelijk maken: de camera maakt een gezichtsscan, een dot-scanner checkt je gezicht op duizenden verschillende punten en dankzij de infraroodsensor werkt Face ID ook in het donker. Handig als je midden in de nacht zwetend wakker wordt in de hoop dat je crush je WhatsAppje heeft beantwoord! Met de gezichtsscan is je iPhone X in no-time ontgrendelt. Pluspuntje: je kunt er ook mobiele betalingen mee beveiligen. Stukken meer secure dan een pincode!

Reden 3: Dankzij Augmented Reality-camera’s was gamen nog nooit zo leuk

Zeker met betaalde games is het spelen van spelletjes op je smartphone hartstikke leuk. Maar met de iPhone X is het zelfs leuker dan ooit. Dit komt omdat de telefoon extra gamemogelijkheden biedt. De camera’s van de telefoon ondersteunen namelijk Augmented Reality, waarbij je Virtual Reality toevoegt aan de werkelijkheid (remember Pokémon Go? Dat is dus ook Augmented Reality!). Hierdoor kun je virtuele bordspellen spelen op de keukentafel en schietspelletjes op zolder spelen. Daarmee is de iPhone X een echte trendsetter!

iPhone X Augmented Reality Tele2

Reden 4: Sneller dan ooit

Supersnel Snapchatten en Stories op Insta plempen? Check in the box voor de iPhone X. Het nieuwe pronkstuk van Apple heeft de A11 Bionic-processor, de krachtigste smartphoneprocessor van Apple ooit. Dit betekent apps in no-time opstarten, een verbeterde batterijduur en als een malle schakelen tussen verschillende apps. Kortom: de iPhone X is een van de weinige telefoons die jou écht kan bijhouden.

Reden 5: Giga opslaggeheugen

Lukt het wéér niet om die serie weekvlogs van je favoriete vloggers offline op te slaan? Of moet je opnieuw oude foto’s deleten, omdat het opslaggeheugen van je telefoon propvol zit? We feel you, de struggle is real… Ook daarom is de iPhone X een topper, want hij heeft minimaal 64 GB. Bij andere iPhones was dat minimaal 32 GB en tot een jaar of twee terug zelfs 16 GB. Een aardige verbetering, dus! Vind je 64 GB niet genoeg? Geen probleem, er is ook een versie van de iPhone X met maar liefst 256 GB. Dat moet wel genoeg zijn, toch?

iPhone X kopen?

Redenen genoeg dus om voor de iPhone X te gaan. Een prachtig ontwerp, fancy Face ID, snel in gebruik, gigantisch veel gigabytes en handige Augmented Reality-camera’s. Wij zouden bijna zeggen: “what’s not to love?” Wat zal voor jou de belangrijkste reden zijn om voor de iPhone X te gaan? Inmiddels is de iPhone X niet meer verkrijgbaar bij Tele2, maar je kunt wel voor een van zijn opvolgers kiezen. Wat dacht je van de Apple iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max?