iphone se review
26 - 04 - 20223 min. leestijd

Overzicht! Onafhankelijke iPhone SE reviews

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hou je van kleine telefoons die als de brandweer gaan? Dan is de iPhone SE jouw match made in heaven! Aan de buitenkant is het net een iPhone SE uit 2020, maar onder de motorkap is hij net zo rapido als de iPhone 13. Ja, écht! Wat vinden experts van de nieuwe iPhone? Check het in dit overzicht van onafhankelijke iPhone SE reviews!

Let’s meet!

De derde generatie van de iPhone SE is geboren, en die wil je zeker ontmoeten. Deze telefoon is alles wat je nodig hebt als je een kleine smartphone zoekt. Én deze telefoon is net zo snel als de iPhone 13! Best of both worlds dus.

iphone se review overzicht

Onafhankelijke iPhone SE reviews: dit zeggen de experts

Deze nieuwe telefoon van Apple is te herkennen aan zijn old-school. What about it? De experts zetten het voor je op een rij in hun onafhankelijke iPhone SE review!

Herkenbaar ontwerp

Je ziet het goed: de oude vertrouwde thuisknop is presentemundo! En ook de ronde vormen zijn er nog steeds. Achterhaald? Helemaal niet, vinden de experts van GSMArena. “De Apple iPhone SE is het enige huidige iPhone model dat je vandaag de dag kunt krijgen met het ‘old-school’ afgeronde frame. Het is ook één van de weinige telefoons op de markt die zowel compact als rond is.”

De dikke zwarte randen boven en onder het iPhone SE scherm zijn misschien niet iedereens cup of tea.GSMArena ziet dat door de vingers bij deze goedkope, maar krachtige iPhone. “Hij is immers bijna € 300 goedkoper dan de goedkoopste iPhone 13 mini.”

Een snelheidsduivel in disguise

De iPhone SE is qua snelheid vergelijkbaar met de exclusieve iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Dit maakt het één van de snelste telefoons die je kunt krijgen. Gamen, streamen en muziek luisteren ging nog nooit zo snel! Hoe dan? De kracht van de iPhone SE zit ’m vooral in de ijzersterke processor, leggen de experts van Hardware.info uit.

“Dit is de Apple A15 Bionic, een chip met zes kernen die door Apple zelf is ontworpen. Je vindt hem ook terug in een aantal andere producten van dit merk, namelijk de iPhone 13 serie en de nieuwste iPad Mini. Het is een heel rappe chip.” Niet zo gek dus, dat deze telefoon sneller dan het licht gaat!

iPhone SE camera review

Ook OneMoreThing is razend enthousiast, en dan vooral over de camera. De iPhone SE beschikt net als de iPhone SE uit 2020 over een 12-megapixelcamera aan de achterkant en een 7-megapixelcamera aan de voorkant. Op papier klinkt dit misschien niet indrukwekkend, maar niks is minder waar. De experts van OneMoreThing zijn lovend over de cameraprestaties! Hoe dat kan? Nou, door die supersnelle A15 Bionic chip!

“Qua hardware is er weinig veranderd, maar de A15 Bionic beïnvloedt de software op grootse wijze.” Dat verklaart die uitstekende foto’s dus! “Over het algemeen is er geen enkele smartphone rond de € 500 die een dergelijke fotokwaliteit kan leveren. Ook niet op het gebied van video.”

iPhone SE kopen? Zo geregeld!

Eén ding is zeker: met de iPhone SE krijg je waar voor je geld! Dat blijkt wel uit de lovende iPhone SE reviews. Het is de snelste telefoon die je kunt krijgen in deze prijsklasse. En dan krijg je er ook nog eens een haarscherpe camera bij. Dat is niet het enige. Apple telefoons krijgen vaak vijf jaar lang de nieuwste iOS versie. Sterker nog: de eerste generatie iPhone SE uit 2016 heeft nu zelfs iOS 15.4. De allernieuwste versie van iOS! Met een nieuwe iPhone zit je de komende jaren dus gebakken. Stap je over van een oude iPhone? Handige tip: zo zet je al jouw contacten over van je oude iPhone naar de nieuwe iPhone SE.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt