iphone se camera
13 - 04 - 20222 min. leestijd

Alles over de fotogenieke iPhone SE camera!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het is je vast niet ontgaan: de nieuwste telefoon van Apple is de derde generatie iPhone SE! Hij is net zo snel als de iPhone 13 en blinkt van top tot teen uit. In dit blog check je wat je allemaal kan met de iPhone SE camera.

Maak kennis met de iPhone SE

De derde generatie iPhone SE is een betaalbare iPhone. Hij heeft hetzelfde uiterlijk als zijn voorganger uit 2020, maar onder de motorkap is hij helemaal vernieuwd. Wat dit betekent? Dat deze held net zo snel is als de iPhone 13!

Koop nu de iPhone SE

Wil jij deze betaalbare iPhone in huis halen? Koop hem snel bij Tele2.

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Apple iPhone SE Zwart Apple iPhone SE Wit

De ins & outs van de iPhone SE camera

In dit blog praten we je he-le-maal bij over de iPhone SE camera. Deze topper van een telefoon heeft één camera aan de voorkant en eentje aan de achterkant. De belangrijkste specificaties van de hoofdcamera aan de achterkant:

  • 12 megapixel
  • f/1,8 diafragma
  • Optische beeldstabilisatie
  • HDR
  • Filmen in 4K: met 24/30/60 beelden per seconde
  • Filmen in Full HD: met 30/60/120/240 beelden per seconde (WOW!)

De iPhone SE camera aan de voorkant? Ook heel goed. Check de specificaties maar!

  • 7 megapixel
  • f/2,2 diafragma
  • HDR
  • Filmen in Full HD: met 30/120 beelden per seconde
overzicht iphone se camera

Dit kun je met de iPhone SE camera

Hap je al naar adem door deze spectaculaire functies? Er is zelfs meer! Lees snel verder en je weet helemaal exactemundo wat je allemaal kan met de iPhone SE camera. Vamos!

Slimme software van de camera

De iPhone SE camera barst van de slimme software. Met de speciale portretmodus laat de camera gezichten mooi uitspringen door de achtergrond te vervagen. Zo sta je echt in de spotlights.

Deep Fusion

Deep Fusion is een zeer geavanceerde techniek van Apple. Deze techniek helpt je om nóg betere foto’s te maken. De camera maakt meerdere foto’s en Deep Fusion analyseert de foto’s pixel voor pixel. Daarna combineert hij de beste pixels van de voorgaande shots tot een ultieme foto. Zo voorkom je te donkere of juist te lichte foto’s.

Filmen in slowmotion 

De selfiecamera kan slofies maken in 120 fps. Dit zijn slowmotionvideo’s van jezelf. Perfect om je selfiegame naar een nóg hoger level te tillen!

Veel verbeteringen ten opzichte van de 2e iPhone SE

Oké, de cameraspecificaties zijn hetzelfde, maar neem van ons aan: de foto’s zijn stukken beter geworden. De processor van de nieuwe iPhone SE is veel beter dan die uit 2020. De processor analyseert foto’s op pixelniveau en legt meerdere beelden over elkaar heen. Zo maak je een foto die uit meerdere foto’s bestaat – en die kwaliteit zie je.

Fotografische stijlen

And there’s more. De slimme HDR 4 zorgt voor verbeterde kleuren, contrasten en belichting. Fotografische stijlen zijn filters waarmee je de stijl van foto’s naar je hand zet. Bij groepsfoto’s maakt de camera zelfs aanpassingen voor ieder persoon afzonderlijk. Zo komt iedereen goed tot zijn recht. 

De iPhone SE camera: bekende maar verbeterde functies

Op papier heeft de smartphone misschien bescheiden cameraspecificaties. Maar de foto’s zijn nog nooit zo mooi geweest. Door de supersnelle processor en de optimale camerasoftware maak je magische foto’s met de iPhone SE camera. Kun jij niet wachten om te gekke foto’s te maken? Bestel dan snel de iPhone SE!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt