iPhone 8 voordelen Tele2
31 - 05 - 20182 min. leestijd

iPhone 8 voordelen: dit zijn de vetste pro’s!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hij werd tegelijkertijd met de futuristische iPhone X aangekondigd, maar is minstens zo spot-on. Hoogste tijd daarom om de iPhone 8 voordelen uit te lichten, want het is écht een meesterwerk. Daarom speciaal voor jou vijf iPhone 8 voordelen. Het overwegen waard als je een nieuwe telefoon voor je telefoonabonnement van Tele2 gaat uitzoeken.

1. iPhone 8 voordelen: strakker dan strak ontwerp

iPhone 8 voordelen draadloos chargen Tele2Natuurlijk kijken we eerst naar de looks (dat doen we immers allemaal, right?): de iPhone 8 is tot op het bot afgetraind. Hij is maar 7,3 millimeter dun en weegt 148 gram. De telefoon is gemaakt van het allerbeste materiaal, namelijk aluminium en glas. Dat laatste is nieuw ten opzichte van de iPhone 7. Extra voordeeltje dat het oplevert: je kunt de iPhone 8 draadloos opladen. Superstrak uiterlijk én stijlvol chargen dus. Lekker hoor!

2. iPhone 8 voordelen: snelheidsmonster onder de smartphones

iPhone 8 A11 Bionicprocessor Tele2Genoeg brains in de iPhone 8. Je zou ‘m zelfs hoogbegaafd kunnen noemen. Dit is ook gelijk hét grote voordeel van de iPhone 8, want hierdoor is ‘ie supersnel in gebruik. Zo starten je apps altijd razendsnel op, is de telefoon zuinig en heb je geen last van haperingen. Mede mogelijk gemaakt door de ultra krachtige Apple A11 Bionic-processor en het supersnelle iOS 11. Aan ruimte trouwens ook geen gebrek, want de iPhone 8 heeft standaard 64 GB opslag. Nooit meer je iPhone geheugen vol: ook wat waard.

3. iPhone 8 voordelen: baanbrekend in Augmented Reality

iPhone 8 voordelen augmented reality Tele2Nu zijn er wel meer smartphones die snel in gebruik zijn, daarom kijken we met alle liefde verder naar andere voordelen van de iPhone 8. Eentje vinden we in de camera. Hiermee maak je goede 12-megapixelfoto’s. Niets mis mee, maar wat ‘m écht uitzonderlijk maakt zijn de Augmented Reality-mogelijkheden. Remember Pokémon GO? De camera van de iPhone 8 is speciaal voor dit soort dingen gemaakt. Hierdoor is de iPhone 8 de beste smartphone om Augmented Reality-apps op te gebruiken. Dat betekent: overal Pokémon vangen, bordspellen virtueel op een tafel spelen met vrienden en makkelijk de weg vinden in een vreemde stad. We like! Jij gaat dan dus helemaal los met de beste apps!

4. iPhone 8 voordelen: superselfiesmartphone

iPhone 8 voordelen selfiecamera Tele2Met de iPhone 8 up je je selfiegame. De 7-megapixelcamera aan de voorkant schiet namelijk selfies als geen ander. Hij is snel, stelt rapido scherp en maakt foto’s waar je Instagramfollowing u tegen zegt. Bijkomend voordeeltje: Facetimen in Full HD. Superscherp het thuisfront contacten als je op reis bent bijvoorbeeld. “Hoi mam!” Helemaal chill als je een Tele2 Unlimited-abonnement hebt.

5. iPhone 8 voordelen: barst van de bonussen

iPhone 8 voordelen extras Tele2Nog een van de iPhone 8 voordelen? Hij barst van de bonussen. Zo ontgrendel je ‘m supersnel met de vingerafdruksensor (en betaal je daarmee super easy je mobiele betalingen). En wat te denken van het IP67-certificaat? Volgens dit certificaat kan de telefoon een half uur onder water blijven. No stress als je ‘m vergeet uit je zwembroek te halen. Laatste voordeel: Siri, de persoonlijke assistent die al-tijd voor je klaarstaat. Zo weet je bijvoorbeeld supersnel welk chill nummer uit de boxen knalt staat tijdens het uitgaan. Kom maar door met die (foute) zomerhits.

Wat is jouw favoriet in dit lijstje van iPhone 8 voordelen?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt