iphone 13 voordelen
14 - 03 - 20223 min. leestijd

5 iPhone 13 voordelen om van te smullen

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Bam! De iPhone 13 is los. En het is één van de beste telefoons van dit moment op planet earth. Waarom? Dat leggen we je graag uit met vijf voordelen van deze absolute held. Daar gaan we!

Let’s meet: dit is de briljante iPhone 13

De iPhone 13 behoort tot de beste telefoons die je nu kunt krijgen. Hij meet 146,7 bij 71,5 millimeter en heeft een mooi fenomenaal Apple-uiterlijk. Verder is hij supersnel en is het een echte alleskunner. Daarover later meerrr …

5 voordelen van de iPhone 13 

De iPhone 13 barst van de voordelen. Toch zijn er vijf die er uitspringen. En we konden het niet laten die met je te delen. Ready? Komen ze!

1.      Supersnelle telefoon 

De iPhone 13 is sneller dan het licht. Hoe dat komt? Hij heeft een A15 Bionic processor met een kloksnelheid van maar liefst 3,22 GHz. Dat klinkt wat technisch, maar het betekent dat je apps meteen voor je klaar staan als je ze opent. Zelfs de allerzwaarste apps, zoals apps om video’s te bewerken. Maar to the point: met deze processor is hij ook sneller dan de iPhone 12. Die heeft namelijk een kloksnelheid van 3,1 GHz.

2.     Geweldige camera’s 

De iPhone 13 heeft geweldige camera’s. Op de achterkant zitten twee 12-megapixelcamera’s. Als je die vergelijkt met andere telefoons – zoals een Xiaomi Redmi Note 10 Pro met een hoofdcamera van 108 megapixel – lijkt dat tegen te vallen. Maar niks is minder waar. De iPhone camera’s hebben de allerbeste cameraonderdelen en zijn perfect afgestemd op de camera-app van de iPhone. Zo versterken software en hardware elkaar en maak jij de mooiste foto’s en video’s van het moment.

iphone 13 voordelen camera

Naast de hoofdcamera, heeft de iPhone 13 ook een 12-megapixel ultragroothoeklens. Dat betekent dat je een breder gebied kunt fotograferen. Zo zet je wél de hele familie op de gevoelige plaat.

Een ander cameravoordeel is dat je foto’s in ProRAW-formaat kunt maken. Dat is een nieuw fotoformaat van Apple waarin veel professionals hun beelden schieten. Omdat zo extra veel informatie van de foto bewaard wordt, kun je extra goed beeld bewerken. Een voordeel van ProRAW is dat dit nog heel mooi en makkelijk gaat ook. Bovendien speelt ProRAW zelf met de juiste belichting, kleuren en details in je foto. Kortom: met dit formaat ga je nog sneller naar het perfecte plaatje.

Verder heb je met de iPhone 13 ook een selfiecamera van 12 megapixel. Zo wordt facetimen en het nemen van selfies extra leuk. Want alles is haarscherp.

3.     Uitstekende batterijduur 

Ook de batterij is een groot voordeel van de iPhone 13. Deze iPhone heeft een batterij met 3240 mAh inhoud. Hiermee doe je heel lang op één lading, want hij is lekker zuinig. Daar zorgen ook de extra zuinige processor en goede samenwerking met iOS voor. Zo hoef je ’m nauwelijks op te laden!

4.     Kraakhelder scherm 

Qua iPhone 13 voordelen kunnen we gewoon niet om het briljante scherm heen. Die is 6,1 inch groot en gebruikt Super Retina XDR OLED technologie met een resolutie van 2532 x 1170 pixels. Dat is een hele mond vol. Maar wat je eraan hebt?

Met dit hoogwaardige scherm zie je zelfs in het felste zonlicht het scherm perfect. Het maakt niet uit waar je staat, je hebt overal goed beeld. En de beelden die je ziet zijn kleurrijk, helder en bizar scherp. Zo worden de games die je speelt nóg realistischer en de series nóg fijner om naar te kijken.

En, zoals gezegd, speelt ook de torenhoge resolutie hier een rol. Die is zo perfect dat je zelfs de kleinste details op je beeldscherm spot.

5.     Heel gebruiksvriendelijk 

Bij Apple telefoons weet je twee dingen zeker: ze zien er grandioos lekker uit en ook de bediening werkt super smooth. Zo ligt het fraaie ontwerp heerlijk in de hand en maak je je – zonder voorkennis – heel makkelijk wegwijs dankzij het simpele besturingssysteem: iOS. De gebruiksvriendelijkheid van de software is zeer hoog, wat iPhone modellen extreem populair maakt. En met elke update blijf je daar van profiteren.

Klaar om jaren te gebruiken 

Goed nieuws: de iPhone 13 gaat heel lang mee. De telefoon is gloednieuw en behoort nog heel lang tot de allerbesten. Hoe dat komt? Dat komt vooral omdat hij nog jarenlang de nieuwste iOS update krijgt. Zo blijft je telefoon pijlsnel, goed beveiligd en schittert hij met de nieuwste functies. Wil je dat ook? Bestel dan de iPhone 13 en geniet van deze fenomenale telefoon.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt