iphone-11-te-koop-abonnement-tele2
23 - 09 - 20192 min. leestijd

Dit vinden kenners van de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Awesome! De iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn nu te koop met abonnement bij Tele2. Stuk voor stuk gelikte smartphones die je het beste van het beste bieden. Wat vinden de onafhankelijke kenners van de telefoons? Wij lazen de iPhone 11 reviews. Check hier de best bits!

De feiten en vette features weten we inmiddels van de nieuwe iPhones. De specificaties van de iPhone 11 en zijn broers zijn om te smullen. En je kunt de iPhone 11 telefoons kopen om te genieten van hun briljante camera’s. Maar wat vinden de onafhankelijke kenners eigenlijk van de telefoons. Wij zochten uit wat zij over de iPhones te zeggen hebben.

iPhone 11 review: ‘ze zijn echt ontzettend snel’

De nieuwe iPhones hebben alle drie de snelste smartphoneprocessor ooit. Dit is de door Apple zelf ontworpen A13 Bionic-processor, die perfect is afgesteld op iOS en daardoor supersnel zou werken. De reviewers van het gezaghebbende Wired bevestigen dat.

“De telefoons zijn snel. Apps zijn zo gedownload. Schakelen tussen apps gaat snel. Het maken en bewerken van foto’s gaat snel. Face ID lijkt sneller te werken en werkt nu ook beter uit verschillende hoeken”, aldus de website. Snelle smartphone? Check!

iPhone 11 review: ‘de accuduur is fantastisch!’

De iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben grotere batterijen dan hun voorgangers. En omdat de A13 Bionic-processor zuiniger is geworden, gaan de telefoons volgens Apple vier tot vijf uur langer op een lading mee. Klopt dit? Bij TheVerge zochten ze het uit!

“We hebben het getest en de iPhone 11 gaat makkelijk een dag op een lading mee. Ja, je kan ‘m sneller leeg krijgen, maar dan moet je goed je best doen. De batterijduur is gewoon geweldig”, schrijft de site. De reviewers zijn ook te spreken over de accuduur van de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. “De telefoons zijn iets dikker geworden zodat er een grotere batterij in past. Hun batterijduur is indrukwekkend, zeker ten opzichte van vorige iPhones. Een goed idee om de telefoon ietsje dikker te maken (0,4 millimeter) zodat er een grotere batterij in kan.”

iphone-11-pro-max-nu-te-koop-abonnement-tele2

iPhone 11 Pro camerareview: ‘nieuwe benchmark voor foto’s bij weinig licht’

Bij de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max kun je gewoon niet om de drie camera’s aan de achterkant heen. Drie keer 12 megapixel. Inclusief ultragroothoeklens, telellens, Night Mode en Deep Fusion. Toms Guide testte de camera’s uitgebreid en was lyrisch.

“De iPhone 11 Pro is zó goed in fotograferen in het donker, dat als jij er een hebt, je vrienden jou aanwijzen als fotograaf van de groep. De telelens maakt schitterende foto’s en dankzij HDR krijg je alle tinten grijs en wit van bijvoorbeeld een foto van de lucht te pakken. Dit contrast verrijkt de foto en dat is iets dat veel andere telefoons niet kunnen.

iphone-11-pro-max-te-koop-abonnement-tele2

iPhone 11 kopen met abonnement bij Tele2

Weet je genoeg en wordt een van de bovenstaande iPhones jouw nieuwe telefoon? Goed nieuws: de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn nu te koop met abonnement bij Tele2. Sla jij ook je slag? Tip: pak er meteen een Unlimited-abonnement bij om te streamen tot je erbij neervalt. We hebben ons laten vertellen dat het scherm van de iPhones namelijk ook fenomenaal is!

Liever genieten van het nieuwste van het nieuwste? Je kunt nu ook de iPhone 13 kopen, Apple’s allernieuwste pronkstuk. De telefoon is beschikbaar in vier varianten, die allemaal barsten van de te gekke eigenschappen. Denk aan: een snel scherm, een mooi uiterlijk en krachtige hardware. 

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt