iphone-11-presale-bestellen-kopen-iphone-11-pro-iphone-11-pro-max
13 - 09 - 20193 min. leestijd

iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max kopen: pre order ze nu!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het zijn de beste smartphones van dit moment: de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Ben je al helemaal gek van deze telefoons? Dan hebben we goed nieuws! De iPhone 11 pre order is gestart. Wie weet heb jij wel als een van de eerste in Nederland de iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max met abonnement bij Tele2!

iPhone 11 pre order: dit moet je weten!

Vanaf vrijdag 13 september 2019 is de iPhone 11 pre order gestart. Vanaf 14.00 was het mogelijk de iPhone 11 te kopen met een abonnement bij Tele2. Ook de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max waren vanaf dan te bestellen. Vanaf 20 september 2019 zijn de iPhones leverbaar in Nederland. Enige dilemma: voor welke van de drie nieuwe iPhones ga jij? Hieronder check je precies welke voordelen ze voor je in petto hebben!

iPhone 11 kopen met abonnement bij Tele2

De iPhone 11 is van de drie nieuwe smartphones de kleurrijkste. Wist je dat deze telefoon in zes verschillende kleuren uitkomt? Je kunt niet alleen kiezen uit zwart of wit, de iPhone 11 is in de pre-order ook te bestellen in het groen, geel, paars en rood. Je loopt dus geen blauwtje met deze kleuren! 😉

Nog een reden om een iPhone 11 abonnement te nemen? Hij heeft een perfect formaat, want met zijn display van 6,1 inch en dunne schermranden is hij niet te groot en niet te klein. Oftewel: perfect om te streamen, gamen, you name it! Alles weten over de nieuwe iPhone 11? Check ons blog over de iPhone 11 specificaties!

iPhone 11 Pro bestellen met abonnement bij Tele2

De iPhone 11 Pro is het nieuwe vlaggenschip van Apple. En dat zie je ook overal aan terug. Van zijn ontwerp van roestvrijstaal en heldere glas tot zijn indrukwekkende OLED-display. Waarom je de iPhone 11 Pro moet bestellen? Hij heeft het beste smartphonedisplay van dit moment met ook nog eens een ultrahoge resolutie. Oftewel: perfect als jij je games zo realistisch mogelijk wilt hebben en series wilt kijken alsof je er zelf bij bent. Enne, de spacial sound is ook heel vet. Hiermee is het geluid uit de bombastische Dolby Atmos-speakers extra realistisch. Ook ideaal om te raven op je zolderkamer!

iphone-11-preorder-bestellen-iphone-11-kopen-iphone-11-pro-max-abonnement

De iPhone 11 Pro heeft dus mooie pluspunten. De belangrijkste hebben we nog niet eens gehad, want dat zijn de camera’s. Drie stuks heeft ‘ie er in totaal. Hieronder bij de iPhone 11 Pro Max lees je er alles over, want die heeft precies dezelfde. Ook hebben beide smartphones de hypersnelle Apple A13 Bionic-processor die je apps meteen opstarten. Echte snelheidsduivels dus en een extra reden om de iPhone 11 Pro in de pre-order te bestellen met abonnement bij Tele2!

iPhone 11 Pro Max pre order met abonnement bij Tele2

De iPhone 11 Pro Max is de grote broer van de iPhone 11 Pro. Hij kan alles wat de gewone 11 Pro ook kan, maar er zijn verschillen. Zo heeft hij een groter 6,5 inch scherm met een iets hogere resolutie (2688×1242 om 2436×1125 pixels). Ook heeft hij een grotere batterij, maar voorderest zijn de twee Pro-telefoons identiek.

En dat brengt ons bij de camera’s van de iPhone 11 Pro Max. Dé reden om klaar te zitten voor de iPhone 11 Pro Max pre order. De drie camera’s maken 12-megapixelfoto’s. Eén heeft een ultragroothoeklens en de ander is een telelens. Perfect om alles en iedereen op de foto te krijgen. Van een grote groep tot de kleinste details in een mooie close-up. Schiet je liever selfies? Dat kan met de verbeterde 12-megapixelcamera aan de voorkant, die ook nog eens video’s in superslowmotion schiet. Hallo slofies!

Welk iPhone 11 abonnement neem jij?

De iPhone 11 is nu al beschikbaar met abonnement bij Tele2. Ga je de iPhone 11 of 11 Pro bestellen? Of kies je toch voor een iPhone 11 Pro Max abonnement? Aan jou de keuze! Liever genieten van het nieuwste van het nieuwste? Goed nieuws, Apple lanceerde onlangs weer gloednieuwe iPhones: de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Vier toestellen die mooi en snel zijn, maar ook hele goede camera’s hebben. Welke iPhone kies jij? 

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt