Tele2 Blog

De leukste features van de iOS 13 update

Daar is hij dan! Apple lanceerde 19 september de nieuwste softwareupdate en man… wat zitten er weer een awesome vernieuwingen bij. Van Dark Modus tot een nieuwe volumeregelaar, een slimmere Siri en meer. Benieuwd naar wat Apple’s nieuwe software in petto heeft? Wij zetten de meest opvallende features uit de iOS 13 update op een rijtje.

Nieuwe features in de iOS 13 updateBallon-apple-ios-13-update-Tele2

Mocht je Apple’s softwareupdate al hebben geïnstalleerd, dan kun je dit vast bevestigen: iOS 13 zit vol met interessante vernieuwingen! De een zit misschien iets meer verborgen dan de ander. Hoog tijd dus om eens dieper in te zoomen op de nieuwste features in de iOS 13 update. Go check it out!

Een nieuwe volumeregelaar

Vond jij het ook altijd irritant dat, als je een video keek en het volume aanpaste, er een enorm blok in beeld verscheen? Goed nieuws, want in iOS 13 is de volumeschakelaar eindelijk aangepast. Als je nu het volume aanpast, verschijnt de volumebalk op een subtiele manier links in beeld. Chill! Geen onderbrekingen meer tijdens het kijken, maar gewoon lekker bingen dus!

Nieuwe cameramogelijkheden

Jep, ook de camera op iPhone krijgt met iOS 13 een update. Als je een iPhone Xs of Xr hebt kun je nu terwijl je in Portret Modus schiet de belichting aanpassen. Nooit meer overbelichte foto’s dus, maar perfecte professionele portretjes. En het mooiste? Je kunt ze nu zelfs in het zwart-wit schieten. Sick!

Zijn je foto’s klaar? Dan moet je eens een kijkje nemen in de vernieuwde Foto’s-app. Je vindt hier al je mooiste momenten geordend per dag, maand en jaar. Ideaal mocht je nog een kiekje van vorige zomer tussen je 3394 foto’s terug willen vinden. 😉

Sneller apps downloaden

Een van Apple’s verborgen nieuwe features is het sneller downloaden van apps. Op het eerste gezicht zie je dit misschien niet, maar probeer het maar eens uit. Download je een app uit de Apple Store, dan staat hij tot wel zestig procent sneller op je telefoon. Ook het opstarten van apps gaat een stuk vlotter. Een app laadt wel twee keer sneller dan voorheen.

Nog meer verstopte features ontdekken? Check de gezondheid app updates eens.

Dark Modus

Lights off, Dark Modus on. Apple draagt bij aan jouw gezondheid met de nieuwe Dark Modus. In deze modus wordt alles op je iPhone in donkere kleuren weergegeven, waardoor het rustiger en fijner aanvoelt voor je ogen. Je kunt de nieuwe functie gemakkelijk aanzetten via het Bedieningspaneel. Of stel Dark Modus automatisch in voor in de avond. Ideaal, als je bijvoorbeeld in bed nog even wilt appen.

Een slimmere Siri

Vorige keer hadden we het er al over dat er een Siri update zou komen in iOS 13. En het is waar! Siri is in de nieuwe softwareupdate nog intelligenter. Zo kan je nu ook via AirPods, HomePod of CarPlay de slimme robot gebruiken. Een appje sturen terwijl je aan het fietsen bent? No problemo!  Zeg het tegen Siri en hij/zij doet het voor je. En het meest bijzondere van alles? Siri is nog menselijker! Stel je nu een vraag aan de slimme assistent dan klinkt de stem nog realistischer. Dit hoor je vooral als je Siri langere vragen stelt. Wij zeggen: probeer ’t eens uit. 😉

Nieuwe iPhones

Naast de nieuwe softwareupdate lanceerde Apple recent ook de nieuwste iPhones. En ze zijn ge-wel-dig! Meer weten? Ontdek hier alles over de gloednieuwe iPhone 11 toestellen en de specificaties.

Welke iOS 13 update vind jij het vetst?

Reacties