Memoji-ios-13-update-Tele2
02 - 03 - 20202 min. leestijd

De leukste features van de iOS 13.4 update

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Yes, yes, yes! Apple komt weer met een nieuwe software-update, namelijk: iOS 13.4. Van nieuwe Memoji-stickers tot het openen van je auto met Apple CarKey: er zitten weer een aantal te gekke features tussen! Benieuwd naar wat Apple’s nieuwe softwareversie in petto heeft? Wij lichten de meest opvallende features uit de iOS 13 update voor je uit.

Nieuwe features in de iOS 13 updateMemojis-ios-13-update-Tele2

Verbeteringen voor bugs én nieuwe mogelijkheden, die twee dingen kunnen we altijd verwachten tijdens een nieuwe iOS software-update. Vorige keer lanceerde Apple zelfs zijn grootste veranderingen in tijden, zoals de Dark Mode en nieuwe camera-opties voor de iPhone Xs of Xr. Wat voor chille dingen het Amerikaanse bedrijf dit keer heeft toegevoegd? Let’s find out!

Deel gemakkelijk mappen in iCloud Drive

Sharing is caring! Want de iCloud Drive krijgt dit keer een handige update. In de eerste iOS 13 update zou deze nieuwe feature al toegevoegd worden, maar toen werkte de tool nog niet optimaal. Nu blijkt uit de bètaversie van iOS 13.4 dat je mappen kan delen én samen bewerken in iCloud Drive. Megahandig, mocht je aan een groot project werken met die klasgenootjes of in één keer een fotoselectie willen maken van die fotoshoot met je best friend.

Spam je bestie of lover met nieuwe Memoji-stickers

You either love them or hate them, maar ook de Memoji-stickers worden vernieuwd! Zo laat de bètaversie zien dat je in iOS 13.4 weer een gloednieuwe lading met deze vrolijke plaatjes kan verwachten. Zo zullen er poppetjes verschijnen met een geschokt gezicht, een confettitoeter of achter een computer. Oftewel: de hoogste tijd om je lover of bestie weer volop te spammen! Yaaaas!

Liever je friends met gifjes spammen? Creëer je eigen meme in de Doublicat app.

Verbeterde mailknoppen

Weet je nog, vòòr de iOS 13 update? Toen zag je als je een e-mail verstuurde direct alle handige knoppen onderin in het scherm. In de iOS 13 update veranderde dit en bleven alleen het prullenbak-icoontje en de knop om een e-mail te beantwoorden over. Lame!

In iOS 13.4 verandert dit. Dan zullen het vlaggetje om te markeren en de knop om een e-mail te verplaatsen weer terugkeren. Het is misschien geen ‘nieuwe feature’, maar wel oud én vertrouwd. 😉

De vetste Apple iOS 13 update? Dat is CarKey

Je trekt net je jas aan, slaat de deur achter je dicht en zodra je bij je auto staat merk je het pas: je bent je sleutels vergeten! Voorkom het uren graaien in je tas of je zoektocht naar een verloren autosleutel. Met Apple CarKey open en start jij je waggie straks via je iPhone of Apple Watch. Ook blijkt uit de bèta versie van iOS 13.4 dat je direct een sleutel kunt delen via de Wallet-app. Mega handig mocht je broer de auto willen gebruiken, maar jij hebt de sleutels bij je.

Wanneer komt de iOS 13 update uit?

Nu het belangrijkste van alles: wanneer komt iOS 13.4? Helaas heeft Apple daar nog niets over bekendgemaakt. Wel rolde het bedrijf onlangs een bètaversie uit waar al deze gave features in zaten. Tot die tijd moeten we het dus nog even doen met de huidige functies! Maar, zoals je al kan zien… het is het wachten waard. 😉

Welk iOS 13.4 update vind jij het gaafst?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt