Instagram heeft een storing: wat nu? Instagram heeft een storing: wat nu? cover
30 - 12 - 20222 min. leestijd

Instagram heeft een storing: wat nu?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Was je net zo lekker op je nieuwe Samsung of iPhone aan het scrollen door Insta, laadt ineens de post van je favo influencer niet. De story maar proberen dan? Nope, ook die verschijnt niet. Bah, wat een mega first world problem is dit. Zou Instagram dan een storing hebben? We leggen je in dit blog uit hoe je dat checkt en wat je moet doen.

Hoe weet je of er een Instagram storing gaande is?

Of er een Instagram storing is, is mega easy te checken. Dit kan op verschillende manieren. Natuurlijk neem je meteen een kijkje op het alwetende internet.

instagram storing

Er zijn een aantal sites waarop mensen storingen kunnen melden, zoals:

Hier zie je of andere mensen ook een Instagram storing hebben. Dit wordt realtime bijgehouden. Zie je dat veel mensen een storing gemeld hebben? Haal rustig adem: het ligt niet aan jou. Toch fijn om te weten.

Geen Instagram storing, maar de appt werkt nog steeds niet

Is er geen storing bij Instagram, maar werkt de app nog steeds niet? Dan is er misschien iets anders aan de hand. No worries, het hoeft nog steeds niet aan jou te liggen. Waar het wel aan kan liggen, is je telefoon of wifi. Doorloop snel deze stappen om het zeker te weten:

  • Probeer een andere app of internetpagina te laden. Werkt dit ook niet? Zet dan je wifi even aan en uit en kijk of Instagram met mobiel internet wel werkt.
  • Start de app opnieuw op. Helpt soms ook.
  • Heeft je Instagram app de laatste update al gehad? Misschien ligt het hieraan.
  • Bovenstaande geprobeerd, maar valt er nog steeds weinig te zien in je feed? Verwijder dan de Instagram app helemaal van je telefoon en download hem opnieuw.

Hopelijk kun je na bovenstaande stappen weer lekker verder scrollen op je mobiel. En nu je toch zo goed bezig bent, check meteen even deze apps voor de beste Instagram filters. Zo maak je je feed nóg mooier dan dat-ie al is. Kom maar door met al die likes en reacties!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt