Tele2 Blog

Instagram foto bewerken: zo maak jij je insta-feed zomerproof

De zomer is op komst! Laat die Insta-feed maar volstromen met kiekjes van heerlijk eten, prachtige zomeravonden en witte stranden. Of je deze zomer nu naar Verweggistan gaat of in Nederland blijft: maak je Insta-feed dit jaar zomerproof! Met deze vier apps kun jij het best je Instagram foto bewerken.

Instagram foto bewerken: PanoramPanoram_Instagram_foto_bewerken_Tele2

Stel: je staat op het strand. De zon gaat onder en heel de lucht is roodgekleurd. Wauw, dit moet je delen! Wil je net die panorama uploaden op je Insta, wordt de foto mega klein… #lame. Je vrienden toch mee laten genieten van het uitzicht? Het kan met de Panoram app. Deze app knipt je Panorama-foto in de perfecte formaten. Of je nu de foto op je Insta-feed of Insta-story wilt delen. Panoram knipt de foto op het juiste formaat voor al je favoriete social kanalen. Let’s share!

Panoram is gratis te downloaden voor iOS.

Instagram foto bewerken: A Color StoryA-Color-Story_Instagram_foto_bewerken_Tele2

Kleurrijke bloemen, vers fruit, een blauwe zee: de zomer zit vol prachtige, felle kleuren. Laat die zomerkleuren eruit poppen met A Color Story. Met deze app bewerk jij je foto in frisse tinten en geef jij je Insta-feed een toffe zomerse look. Voeg één van de honderd filters of veertig effecten toe. Of gebruik één van de twintig tools om je foto precies te bewerken zoals jij dat wilt. Tevreden over een combinatie? Sla je eigen bewerking op en gebruik hem bij een volgende foto #chillings.

Wil je je insta-feed echt naar the next-level tillen? Met deze waterbestendige telefoons maak jij zelfs onderwater de gaafste kiekjes!

A Color Story is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Instagram foto bewerken: A Design KitKit_Instagram_foto_bewerken_Tele2

Deze is voor de échte creatieveling. Je foto pimpen met verschillende ontwerpen, kleuren en lettertypen? A Design Kit is what you need. Deze app geeft je alle tools om je Instagram foto écht uniek te maken. Kies uit verschillende moderne achtergronden, lettertypen, stickers en meer. Van marble tot metallic en pasteltinten: A Design Kit is in lijn met de laatste trends. Voeg de ontwerpen simpelweg toe aan je foto en breng je Insta-feed echt naar the next-level. Je Instagram foto bewerken was nog nooit zo artsy!

A Design Kit is gratis te downloaden voor iOS.

Instagram foto bewerken: UnfoldUnfold_Instagram_foto_bewerken_Tele2

Ben je meer van de Insta-stories? Dan is Unfold zeker iets voor jou. De app is al reuze bekend onder de grootste celebs en influencers, maar nu is het ook jouw moment om te shinen. Met deze app tover jij namelijk je foto gemakkelijk om naar een prachtplaatje. Selecteer een sjabloon en kies een foto die je wilt bewerken. Voeg teksten toe in gave lettertypen of breng een kleurtje aan door een achtergrond te kiezen. Et voilà! Een prachtige, minimalistische Insta-story is geboren! Met Unfold laat jij je Insta-stories écht uitblinken.

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Check dan deze vijf beste apps voor smartphone fotografie!

Unfold is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Je Instagram foto bewerken. Hoe doe jij dat?

Reacties