Woning gezocht: dit zijn 5 van de beste huizen apps

De badkamer is té verouderd, in de keuken kun je haast je kont niet keren en van al die rommel van je huisgenootjes word je nu langzaam ook kierewiet. Ben jij toe aan een nieuwe woning, maar weet je niet goed waar je moet zoeken?No worries, we got you!  Met deze vijf huizen apps ben je binnen no time up-to-date van al het moois in de markt. Het is tijd voor een huizen-, appartementen- of kamerjacht!

Huizen app: Jaap.nl

Jaap-huizen-app-Tele2Blog

Van plan om een huis te kopen? De Jaap.nl-app helpt je er graag bij. In deze app zie je namelijk direct het huizenaanbod in heel Nederland. Selecteer zelf in welke plaats je een huis wilt zoeken en je ziet direct het actuele aanbod. Het fijnste aan deze app? Je kunt de prijsontwikkeling van een huis in de gaten houden. Zo weet je dus altijd of je een koopje scoort óf misschien wel volledig overbiedt. Iets leuks gezien? Met één klik vraag je gelijk een bezichtiging aan!

Download on App StoreGet it on Google Play

Huizen app: Mitula Woningen

Mitula-huizen-app-Tele2Blog

Wil je écht compleet iets nieuws? Als in: zou je ook wel overseas willen wonen? Dan is Mitula Woningen jouw nieuwe go to-app. Deze app is namelijk te gebruiken in 41 verschillende landen en in vijftien verschillende talen. Van huur- tot koopwoningen: je vindt het er allemaal. Extra handig: de slimme filtertool. Hiermee kun je nóg gerichter zoeken. Wil je bijvoorbeeld het liefst twee slaapkamers? Of een extra badkamer, zodat je die niet met huisgenootjes hoeft te delen? Vul al jouw eisen in … et voilà, je ziet meteen het aanbod dat bij je past.

Download on App StoreGet it on Google Play

Zeker weten wat je budget is? Check deze budget apps of huishoudboekjes apps.

Huizen app: Funda

Funda-huizen-app-Tele2Blog

Ook de Funda-app mag zeker niet in dit rijtje van huizen apps ontbreken. Vanaf de bank fantaseer je namelijk direct over je nieuwe droomhuis. Ga op zoek naar huizen in de buurt of selecteer een toffe plek in Nederland. Iets leuks gevonden? Via de foto’s en plattegronden krijg je gelijk een indruk hoe jouw nieuwe stulpje eruit kan komen te zien. Extra leuk: de 360-gradenfoto’s! Hierdoor lijkt het net alsof je al even in de woning staat. Voel jij de verhuiskriebels al?

Download on App StoreGet it on Google Play

Woning zoeken via Marktplaats

Marktplaats-huizen-app-Tele2Blog

Nog een handige plek waar je jouw droomstulpje kunt vinden? Marktplaats! Vooral als je tijdelijk op zoek bent naar een kamer kan deze app handig zijn. Wist je namelijk dat een heleboel gezinnen hun zolderkamer gewoon verhuren? Maar ook grotere woningen kom je op Marktplaats tegen. Heb je jouw droomplek gevonden? Reageer er dan meteen op of sla ‘m voor later op. Je krijgt dan elke keer een mailtje mochten er updates zijn over je mogelijke, toekomstige woning. Chill!

Download on App StoreGet it on Google Play

Woning app: MyHome

MyHome-huizen-app-Tele2Blog

Noem het ook wel dé Tinder voor het zoeken naar je nieuwe woning: MyHome! Want ja, het is echt waar: in deze app swipe je naar links of naar rechts om een woning te liken of disliken. Stel eerst in wat je belangrijk vindt aan je nieuwe woonomgeving. Dus bijvoorbeeld: dat het dicht bij de natuur ligt, maar ook een sportschool en supermarkt in de buurt heeft. Et voilà! MyHome schotelt je een aantal huizen voor die helemaal bij je passen. Heb je een woning geliket? Dan staat deze in je lijst met ‘bewaarde woningen’. Handig, want deze kun je er op een later moment altijd weer bij pakken.

Download on App Store

Veel succes!