Huawei P20 fans opgelet: met deze 5 tips maak je de beste foto’s

Hello, smartphone geeks en gadget nerds. Zijn jullie klaar voor een lading tips & tricks? Vandaag gaan we het hebben over de Huawei P20. Deze nieuwste telg van de Huawei-familie lanceerde in maart dit jaar en hij bezit de vetste features en nieuwste Tech-snufjes. De camera van de P20 is één van die pronkstukken op het toestel. En daarom zetten wij vijf tips op een rij. Zo maak JIJ de mooiste, tofste, sickste, Instagram-waardigste foto’s met je Huawei P20.

Update Huawei P20

De Huawei P20 hebben? Helaas is dit toestel niet meer te koop bij Tele2. Maar … niet getreurd! Natuurlijk hebben we een heleboel soortgelijke telefoons voor je. You curious!? Check hier alle smartphones die je nú met abonnement van Tele2 in huis kunt halen.

De kenmerken (lees: pluspunten!) van de camera van de Huawei P20

  • Twee Leica-camera’s aan de achterkant: 20 en 12 megapixel
  • Bokeh-effect: spelen met scherptediepte
  • Selfiecamera met 24 megapixel (ja, echt waar!)
  • Optische beeldstabilisatie met AI Image Stabilization
  • Kunstmatige intelligentie: object- en scene-herkenning
  • 128 GB opslaggeheugen: meeeeeeer dan genoeg ruimte voor al je selfies!
  • 5,8-inch Full HD+ -scherm

Tip 1: daglicht is de leven

Ja, we weten dat je er prachtig uitziet aan een romantisch tafeltje met kaarslicht. En dat je met een donkere foto lekker met de schaduw speelt. Maar natuurlijk licht is en blijft het állerbeste fotografielicht dat er bestaat. Waarom? Daglicht geeft een foto gewoon een hele mooie, natuurlijke lichtval die je niet met een flitser of kamerlamp creëert. Dus vergeet filters, flitsers en schaduwfoto’s. De 20-megapixelcamera van de Huawei P20 komt overdag he-le-maal tot z’n recht! #nofilter jazeker!

Tip 2: ook voor de nachtbrakers

Huawei P20 fotograferen in donker Tele2Met Tele2 Unlimited sta jij 24/7 aan met je smartphone. Logisch dat je dan tóch foto’s wilt maken in het donker of in de schemering. Gebruik hiervoor de lange sluitertijd en AI Image Stabilization van de Huawei P20. Heul handig aan deze telefoon is dat de lange sluitertijd (tot wel zes seconden) hierdoor toch nog bueno foto’s schiet bij weinig licht. Zónder flits! Heb je moeite je telefoon zes seconden stil te houden voor een foto? Geen zorgen! De slimme beeldstabilisatie houdt jouw kiekjes recht. Dus: een natuurlijke foto zonder flits, met weinig licht.

Tip 3: ontdek jouw nieuw soort selfie

Huawei P20 selfie Tele2Duckface is zooo 2015. Het fishgape-tijdperk is voorbij en ook de fingermouthing-trend lijkt tot een einde te komen (thank God). Van de onderkinnenselfie van vorig jaar waren wij ook niet echt fan. Hoog tijd voor wat nieuws! Maak eens een nieuw soort selfie. De 24- (JA ECHT!) megapixelcamera aan de voorzijde van de Huawei P20 is zó scherp, dat je wel acht man in jouw selfie propt. Oké, dat maakt het eigenlijk geen selfie, maar serieus, ontdek jouw eigen selfie en laat je creativiteit de vrije loop! Unlimited selfies uitproberen voor Unlimited resultaat.

Tip 4: zet de tijd (bijna) stil als je midden in de actie staat

Huawei P20 Super Slow Motion Tele2Niet meer wachten totdat iedereen een beetje stilstaat voor de camera. Niet meer je skateboardende vrienden vragen om hun jump nog eens over te doen, omdat het nét niet goed op camera stond. De Huawei P20 daagt je uit om mídden in de actie te staan en in slow motion ieder detail vast te leggen. En dan bedoelen we ook echt ie-der detail. Met de Super Slow Motion-video modus zet je de tijd zowat stil, om geen enkel detail over het hoofd te zien. Gebruik deze modus dus op belangrijke momenten, die je niet nog eens overdoet! Of gewoon als er een snel rijdende trein voorbij komt en je toffe effecten wilt terugkijken.

Tip 5: uitzichtfoto’s waar al je matties jaloers van worden

Wil je een foto maken vanaf de berg die je net hebt beklommen? Of van het uitzicht op de Eiffeltoren vanaf je hotelkamer? Probeer dan eens niet op je beeldscherm te tikken voor scherptefocus. Dit ben je misschien gewend met een andere (lees: oudere) telefoon, maar met de Huawei P20 is dit niet meer nodig. Deze telefoon is namelijk voorzien van Artificial Intelligence. Say whut?! Kunstmatige intelligentie waarmee je smartphone zélf het focuspunt van je foto herkent. Hiermee herkent je telefoon dus objecten en landschappen en stelt hij zelf zijn instellingen optimaal bij. Leuk van deze functie is dat je verschillende dieptes scherp hebt, dus je balkonreling én de Eiffeltoren zijn beide even scherp! Met het Unlimited abonnement van Tele2 deel je deze onbeperkt met al je vrienden. Want al dat harde werk aan jouw perfecte plaatje moet natuurlijk wel beloond worden met minstens 50 likes!

Met de 128 GB aan opslaggeheugen heb je zeker weten genoeg ruimte om al je foto’s unlimited op te slaan.

> Heb jij geen Huawei P20, maar een iPhone? Zet dan je foto’s over op de iCloud fotobibliotheek. Heb je een Samsung smartphone? Lees dan hier hoe je je foto’s onbeperkt overzet op je pc. <