bol-horoscoop-apps-Tele2
10 - 12 - 20192 min. leestijd

Voorspel je toekomst met deze horoscoop apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Morgen wordt het een bijzondere dag én van ’t weekend kan je weleens botsen met een geliefde. Hoe vaak lees jij je horoscoop eigenlijk? Of je het nu stiekem iedere dag leest of er alleen je inspiratie uithaalt: deze horoscoop apps zijn zeker de moeite waard.

Horoscoop apps: The Daily HoroscopeThe-Daily-Horoscope-horoscoop-apps-Tele2

De populairste horoscoop app? Dat is The Daily Horoscope. Hoewel deze app in het Engels geschreven is, kan je er een heleboel vinden. Zo is er een dagelijkse horoscoop te lezen, maar kan je ook direct zien wat de week en maand voor je in petto hebben. Relaxt! En ben je meer fan van Chinese astrologie? Ook hierover kan je van alles in de app lezen. Het fijnste van alles is dat de app mega accuraat is. Jij hoeft nooit op een volgende voorspelling te wachten. 😉

The Daily Horoscope is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Horoscoop apps: The PatternThe-Pattern-horoscoop-apps-Tele2

De app ging laatst viral op het internet: The Pattern. Astrologie-fans waren in shock, want de app vertelt blijkbaar mega herkenbare informatie. Zo geeft het je advies op je eigenaardigheden, valkuilen en patronen. Je hoeft alleen maar je naam, geboortedatum, geboortetijd, geboorteplaats en geslacht in te vullen en de app doet de rest vanzelf.

Op basis van je horoscoop word jij als persoon uitgelicht in verschillende onderwerpen. Waar voel jij je sterk door? En wat vind jij belangrijk in een relatie? Voor diegenen die wel eens een reality check willen doen… The Pattern it is.

The Pattern is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Horoscoop apps: TimePassagesTimepassages-horoscoop-apps-Tele2

Een andere horoscoop app is TimePassages. Of je nu een Leeuw, Vissen of Steenbok bent: via deze app lees je iedere dag een horoscoop die past bij jouw geboortedatum. Ontdek wat de dag voor jou in petto heeft of lees alle betekenissen achter je zonneteken, maanteken en meer. Met TimePassages ben jij helemaal voorbereid op wat komen gaat.

Helemaal into de astrologie en sterrenhemel nu? Check hier de beste waar staat de maan apps of sterrenkijken apps.

TimePassages is gratis te downloaden voor iOS.

LiefdeshoroscoopLiefdeshoroscoop-horoscoop-apps-Tele2

Looking for love?  Tijd om jouw liefdeshoroscoop dan eens goed in de gaten te houden. Met deze app kan je dagelijks checken of cupido het op jou gemunt heeft. Kom te weten wat bijvoorbeeld jouw geluksgetal is én welke sterrenbeelden het best bij je passen. En wil jij jezelf eens goed onder de loop nemen? De app bevat ook alle belangrijkste kenmerken van ieder sterrenbeeld. Laat de liefde maar komen!

Liefdeshoroscoop is gratis te downloaden voor Android.

Wat zijn jouw favoriete horoscoop apps?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt