Harry Potter Hogwarts Mystery Tele2
25 - 04 - 20182 min. leestijd

Ben jij klaar voor het Harry Potter Hogwarts Mystery?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Move over, Pokemon GO! Want hier is de nieuwste mobile game: Harry Potter Hogwarts Mystery. That’s right, vandaag sta jij met de Sorteerhoed op je hoofd, zwaaiend met toverstaf op Zweinstein. Klaar om je te mengen tussen de andere toverschoolstudenten. Klinkt mega vet, toch?! Zeer recent is de Harry Potter: Hogwarts Mystery app  uitgekomen. Wij gingen alvast op onderzoek uit!

Creëer je eigen personage in Harry Potter Hogwarts Mystery

Harry Potter hogwarts mystery game Tele2Jongen/meisje, lang haar/kort haar? In deze mobile game maak je je eigen personage. Jouw personage wordt als leerling toegelaten op Zweinstein (eindelijk, the day has come!). Je kunt ervoor kiezen om een evenbeeld van jezelf maken, maar helemaal losgaan met een fictief personage mag natuurlijk ook. De game is in hoge kwaliteit te zien en de magie spat van je beeld af. De Sims-achtige poppetjes lijken levensecht. Dus, altijd al paars haar willen hebben? Dit is je kans!

Het verhaal…

Tijd om je old school walkman aan je riem te gespen, want het spel speelt zich af in… de jaren ’80! Bill Weasley, de oudere broer van Ron Weasley zit in deze periode op Zweinstein. Samen met Nymphadora Tonks uit Harry Potter en de orde van de Feniks! Wist je nog? Het spel begint met je oproepbrief, net als in het boek. Dan is het tijd om naar Zweinstein te vertrekken, waar je je afdeling kiest. Wordt het Griffoendor, Ravenklauw, Zwadderich of Huffelpuf?

Wat kun je doen met Harry Potter Hogwarts Mystery?

Nadat je je afdeling kiest, begin je met je lessen. De Zweinstein-professoren staan voor je klaar en er is een hoop werk te doen! Je leert toverdrankjes maken en natuurlijk al die lastige spreuken die Harry ook moest leren. Belangrijk voor jouw kans van slagen in dit spel zijn je vriendschappen. Die moet je opbouwen én behouden, want samen sta je veel sterker. Er valt heel wat te beleven en je komt overal mysteries tegen die je moet ontrafelen. Het is ook echt een avontuurlijk spel, met steeds weer wat nieuws te ontdekken.

Pas op!

Harry Potter Hogwarts Mystery belooft errug verslavend te zijn, dus pas op! Houd je powerbank maar vast gereed voor uuurenlange game-sessies en maak je klaar voor de herontdekking van de Harry Potter verhalenreeks! Zin in deze magische game? Hij is beschikbaar voor iOS en Android.

Welke afdeling van Zweinstein is jouw favoriet?

> Tip: Geen powerbank bij de hand? Lees hier hoe je razendsnel je telefoon oplaadt op de ‘old school’ manier. Speel jij toch liever Pokémon Go? Ook daarvoor hebben we voor jou wat tips op een rijtje gezet! <

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt