Hogwarts-Mystery-Harry-potter-game-Tele2Blog
11 - 05 - 20213 min. leestijd

Harry Potter game: alles over Hogwarts Mystery voor je smartphone

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Altijd al part of the team willen zijn van het heldhaftige Griffoendor? Of het slinkse Zwadderich? Dan wordt die droom nú werkelijkheid. Met de Harry Potter game, Hogwarts Mystery, waan jij je in het magische Zweinstein. Nee, je hoeft daar geen perron 9 3/4 voor te zoeken. Je downloadt de game gewoon op je smartphone. Dit is wat je van de Harry Potter app kunt verwachten. 

Hogwarts Mystery: jouw ticket naar Zweinstein!

Krachtige spreuken leren van Perkamentus, vliegen op een bezemsteel, duelleren met rivalen: met Hogwarts Mystery duik je écht de wondere wereld van Harry Potter in. Je begeeft je in de game door het mysterieuze Zweinstein, waar je alles ontdekt over hekserij en tovenarij. Het spel heeft dan ook alles in huis wat je van het originele Harry Potter-verhaal gewend bent. Brouw drankjes met Professor Sneep of ga het gevecht aan tegen de Dementors. De Harry Potter game is jouw ticket naar de tovenaarswereld. Dus, waar wacht je nog op? Hup! Spring op die Zweinstein Express. 😉

Harry-potter-game-app-Tele2Blog

Dit kun je van de Harry Potter game verwachten

Of je nu een telefoon van Apple of Samsung hebt, dit spel is op elke smartphone te spelen. Van geheime kamers ontdekken tot samen met je medestudenten de House Cup winnen: in Harry Potter Hogwarts Mystery kun je echt een heleboel beleven. Hieronder vertellen we je wat meer over de gameplay. 

Bepaal je eigen verhaal

Het allerleukste aan deze Harry Potter game? Dat is dat je het verhaal zelf bepaalt! In het spel worden je telkens verschillende keuzes aangeboden, waardoor het verhaal voor elke speler uniek wordt. Kies aan het begin van de game met de sorteerhoed of je een tovenaar voor Griffoendor, Zwadderich, Ravenklauw of Huffelpuf wordt. En kies verderop in het spel welke avonturen je aangaat en met wie je bevriend wordt. Ook kun je verschillende spreuken – wingardium leviosa! –, drankjes en locaties vrijspelen, terwijl je alle zeven jaarlagen van Zweinstein probeert te voltooien. Lukt het jou om alles te masteren?

Neem deel aan evenementen 

Ook kun je in Hogwarts Mystery deelnemen aan diverse evenementen. Altijd al achter de gouden snaai aan willen jagen? Dan is een potje Zwerkbal helemaal voor je weggelegd. Ook kun je strijden voor de House Cup met je medebewoners, of het duel aangaan tegen de griezelige Dementors. 

Maak vrienden of vijanden

Net als in real life kun je ook in deze Harry Potter game vrienden maken. Een toffe mede-heks of tovenaar ontdekt? Ga met elkaar de vriendschap aan en los samen de mysteries op. Ook kun je sommige personen tot je rivalen uitroepen. Ideaal om af en toe even een duel tegen uit te voeren. En heb je een mede-heks ontdekt waarvan je denkt: holy moly, die is te gek? Je kunt je karakter zelfs verliefd laten worden op andere personages. 

Customize erop los

Jij bepaalt in Hogwarts Mystery niet alleen je eigen Zweinstein-verhaal. Nope, ook hoe je eruitziet. Zo heb je in het spel een heleboel customize-opties. Personaliseer je personage met diverse kapsels en kledingopties. Of neem je studentenhuis onder handen en geef het de look die het verdient. Hoe langer je doorspeelt, hoe meer verschillende stijlen je vrijspeelt. 

In-app aankopen

Net als bij veel andere smartphone games kun je ook in Hogwarts Mystery verschillende in-app aankopen doen. Zo kun je bijvoorbeeld energie kopen om nog sneller meer mysteries op te lossen. Het is aan jou of je dit nodig vindt. Het spel is namelijk ook zonder extra uitgaven prima te spelen. 

Zo ziet de Harry Potter game: Hogwarts Mystery eruit!

En, en, en? Denk je al: ik MOET Zweinstein zelf ontdekken? Hieronder zie je nog even hoe vet Harry Potter Hogwarts Mystery echt is.

Harry Potter game downloaden? Zo doe je dat! 

Dus, waar wacht je nog op? Het is tijd om de school van hekserij en hocus pocus zelf te veroveren. Je downloadt de Harry Potter app gemakkelijk op je smartphone via de onderstaande buttons.

App image
Harry Potter: Hogwarts Mystery
Rating starRating starRating starRating starRating star

Een magisch avontuur

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt