À la minute in topconditie met de beste hardloop app

Heerlijk rennen door de polder, de drukke stad of het rustgevende park. Ga jij liever een blokje om dan dat je aan de gewichten hangt in de gym? Trek die sportschoenen maar uit de kast, want met de juiste hardloop app ben jij binnen no time in topconditie. Wij zetten er een aantal op een rijtje.  

Hardloop app: Zombies, Run!Zombies-Run_hardloop_app_Tele2

Je hardloop rondje écht naar the next-level brengen? Dat doe je met Zombies, Run! Met deze hardloop app word je niet alleen fit, maar wordt sporten ook nog eens leuk. Want zeg nou zelf: dat rondje rennen terwijl je weet dat je favo serie op tv is? #lame. In Zombies, Run! stap je in je eigen spannende fantasiewereld en ontsnap je van een groep hongerige zombies. Hoor hoe ze dichterbij komen, ademen en in je nek hijgen. Lukt het jou om de zombies de baas te zijn? Loop, jog of ren en verbeter je conditie op een speelse manier.

Zombies, Run! is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Hardloop app: EndomondoEndomondo_hardloop_app_Tele2

Ben jij iemand die graag zijn progressie met iemand deelt? Dan is Endomondo iets voor jou! Deze hardloop app trackt alles wat je van je work out wilt weten: de duur, afstand, snelheid en hoeveel calorieën je verbrandt. Tevreden over je hardloopsessie? Share it! Connect met je andere hardloopbuddies en behaal samen doelen. Je kunt zelfs een audio-peptalk sturen, een hardloopwedstrijdje beginnen of je friend feliciteren met zijn laatst gerende afstand. Sporten is leuker als je het samen doet, vind je niet? 😉

Ben jij toch meer een fietser? Check dan deze fiets apps. En vergeet niet: appen op de fiets is vanaf 1 juli verboden. Houd die handjes aan het stuur dus.

Endomondo is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Hardloop app: RuntasticRuntastic_hardloop_app_Tele2

Een all-in-one hardloop app? Dat is Runtastic. Deze app helpt niet alleen met het behalen van je sportdoelen, maar vertelt je ook wat voor weer het wordt én wanneer de zon ondergaat. Zo word je nooit verrast door een spontane plensbui of ren je niet ineens in het donker. En vind je het fijn om af en toe een oppeppertje te krijgen? Zet de virtuele aanmoedigingscoach in en ren dat blokje om in toptempo. Met Runtastic behaal jij je sportdoelen binnen no time.

Runtastic is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Hardloop app: Fitso Running & Weight LossRunning_hardloop_app_Tele2

Fit worden en tegelijkertijd gewicht verliezen? Fitso Running & Weight Loss is jouw persoonlijke coach. Deze app heeft alles wat je nodig hebt om je ideale body te creëren. Geef van tevoren aan hoeveel je weegt en wat je droomgewicht is. Ready? Dan begint jouw persoonlijke renplan. Je kunt zelfs voedingstips en recepten vinden die bij jouw doel passen. Het enige wat je zelf hoeft te doen is die leuke sportoutfit aantrekken én je discipline behouden. Durf jij het aan?

Wil je daarnaast écht vol aan de slag met je doelen? Check dan deze sport apps.

Fitso Running & Weight Loss is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Hardloop app: SpotifySpotify_Hardloop_app_Tele2

Je gelooft het misschien niet, maar Spotify is misschien wel een van de leukste hardloop apps. Wist je dat het vol staat met gave tracks en podcasts om jouw saaie rondje wat op te leuken? Zoek maar eens op hardlopen in de app en je vindt talloze, gave playlists. Ren mee met de motiverende woorden van de podcast LoopPraat of kies een afspeellijst uit die past bij jouw BPM (beats per minute). En voordat je het weet, zit jouw work out er alweer op.

Sportify is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Wat is volgens jou de beste hardloop app?