Running_hardloop_app_Tele2
26 - 04 - 20212 min. leestijd

5x de beste hardloop app: van Nike Run tot Evy app

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Heerlijk rennen door de polder, de drukke stad of het rustgevende park. Ga jij liever een blokje om dan dat je aan de gewichten hangt in de gym? Trek die sportschoenen maar uit de kast, want met de juiste hardloop app ben jij binnen no time in topconditie. Wij zetten de beste hardloop apps op een rijtje.  

Beste hardloop apps

  • Nike Run Club
  • Zombies, Run!
  • Hardlopen met Evy
  • Runtastic
  • Relive

Hardloop app: Nike Run Club

Nike-hardloop-app-Tele2Blog

I said I’m walking down the street with my Nikes on. Of naja, misschien meer running. Hou je ervan om jezelf uit te dagen? Dan is de Nike Run Club app iets voor jou. Hierin vind je afstandschallenges waar je elke week of maand aan mee kunt doen. Trek je sportkleding maar aan en ren tot je het doel hebt behaald. Extra leuk: via de app kun je ook live je trainingen delen met vrienden en elkaar via audio aanmoedigen. Sporten is leuker als je het samen doet, vind je niet? 😉

App image
Nike Run Club – Running Coach
Rating starRating starRating starRating starRating star

Running for Beginners to Regulars: Guided Runs for 5k, 10k, Half Marathon & More

Hardloop app: Zombies, Run!

Zombies-Run_beste-hardloop_app_Tele2

Je hardloop rondje écht naar the next-level brengen? Dat doe je met Zombies, Run! Met deze hardloop app word je niet alleen fit, maar wordt sporten ook nog eens leuk. Want zeg nou zelf: dat rondje rennen terwijl je weet dat je favo serie op tv is? #lame. In Zombies, Run! stap je in je eigen spannende fantasiewereld en ontsnap je van een groep hongerige zombies. Hoor hoe ze dichterbij komen, ademen en in je nek hijgen. Lukt het jou om de zombies de baas te zijn? Loop, jog of ren en verbeter je conditie op een speelse manier.

App image
Zombies, Run!
Rating starRating starRating starRating starRating star

Get ready for the run of your life. Join 10 million runners on an epic adventure! You tie you…

Hardloop app: Evy

Evy-hardloop-app-Tele2Blog

Nog een goede hardloop app die zeker in dit rijtje thuishoort? Dat is Hardlopen met Evy. Deze app begeleidt je tijdens je hardloopsessie. Of je nu 5 km rent of je eerste halve marathon: in de app vind je schema’s van ervaren sportcoaches om elk doel te behalen. Tijdens je training hoor je zelfs handige tips en motivaties door je oordopjes, waardoor jij je blokje om nóg beter kunt rennen. Kun je dus wel een digitale hardloopcoach gebruiken? Evy is all yours!

App image
Hardlopen met Evy
Rating starRating starRating starRating starRating star

Kies het plan dat bij je past en krijg begeleiding,tips&motivaties van coach Evy

Ben jij toch meer een fietser? Check dan deze fiets apps.

Hardloop app: Runtastic

Runtastic_hardloop_app_Tele2

Een all-in-one hardloop app? Dat is Runtastic. Deze app helpt niet alleen met het behalen van je sportdoelen, maar vertelt je ook hoeveel calorieën je hebt verbrand. Doe mee met verschillende challenges of daag je vrienden uit voor een virtuele race. En doe je naast het hardlopen ook graag nog aan andere sporten, zoals fietsen of yoga? De app kan in totaal 120 verschillende activiteiten tracken. Tijd om die sportdoelen eens lekker af te vinken!

App image
adidas Running: Sports Tracker
Rating starRating starRating starRating starRating star

Track, coach & boost your runs with adidas Running – GPS, training plans & stats

Wil je daarnaast écht vol aan de slag met je doelen? Check dan deze sport apps.

Gratis hardloop app: Relive

Relive-hardloop-app-Tele2Blog

Ben jij iemand die graag zijn progressie met iemand deelt? Dan is Relive iets voor jou! Deze hardloop app trackt alles wat je van je work out wilt weten: de duur, afstand, snelheid en locatie. Tevreden over je hardloopsessie? Share it! Aan het einde van elk rondje kun je je eigen gratis 3D-video maken. De afstand die je afgelegd hebt, wordt dan in vogelperspectief weergegeven. Ook kun je notities en leuke foto’s van jou en je friends aan je route toevoegen. Tevreden? Met één klik deel je je creatie met je vrienden én zie je ook gelijk in de community waar zij aan het hardlopen zijn. Nice!

App image
Relive: Run, Ride, Hike & more
Rating starRating starRating starRating starRating star

Track and share your outdoor activities like nothing else.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt