Office aaps_Tele2-Office-apps_Main
29 - 01 - 20192 min. leestijd

Work it! Met handy office apps werk je lekker door

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Work work work work work. Werken moeten we (bijna) allemaal. Soms is het een hele opgave, soms vinden we het wel prima. Op de dagen dat het écht even iets te veel wordt, wil je vertrouwen op een handig systeem. De uitkomst: office apps! Very handy apps waar je mee organiseert, plant en gewoon lekker je werk op doet. Ontdek ze zelluf!

Handy office apps: Scan it met Scanbotoffice apps_Tele2_inline_1-Scanbot

Een scanner, zó 2000-nog-wat! Wie heeft dat nu nog?! Met de app Scanbot scan je documenten, contracten en andere belangrijke formulieren gewoon met je telefoon. De app schaalt je bestand op de juiste grootte, zet de hoeken recht en verzendt het vervolgens in PDF naar je mail. Easy peasy, dus! Maar de app kan meer. Denk aan tekstherkenning, bestanden signeren en cloud-services.

Scanbot kun je gratis downloaden op iOS-toestellen.

Handy office apps: declareren to the max met ExpensifyOffice apps_Tele2_inline_2-Exspensify

Tour jij voor je werk het land door, voor je werkgever of voor je eigen bedrijf? Dan is reiskosten declareren vaste prik voor jou. Niet een heel leuk klusje. Wel belangrijk (hallo, doekoes!). Expensify regelt dit voor je. Je kunt gemakkelijk bonnetjes inscannen en uitgaven bijhouden. Zeg maar dááág Excel-sheet of bloknootje! Hello Expensify.

Expensify kun je gratis downloaden op iOS– en Android-toestellen.


Tip: met Mobiel Internet van Tele2 ben je altijd online, van 2GB tot Unlimited!

Handy office apps: notities maken met EvernoteOffice apps_Tele2_inline_3-Evernote

De to-do-lijst: soms je grootste liefde, soms je ergste vijand. Lijstjes maken brengt dan wel orde in je kop, maar zolang je niet alles hebt afgevinkt, krijg je geen rust. Evernote is een handige app waarmee je gemakkelijk overzichtelijke lijstjes maakt. Is je lijst niet af? Dan verplaats je jouw to-do’s gewoon naar morgen. Evernote is meer dan alleen lijstjes maken. Het is eigenlijk een aantekeningenschriftje! Al je notities kun je zonder moeite kwijt in de app. Lekker overzichtelijk!

Nog meer handy: Je kunt Evernote ook op je laptop installeren en synchroniseren met je telefoon. Zo heb je altijd je aantekeningen bij de hand.

Evernote kun je gratis downloaden op iOS– en Android-toestellen.

Handy office apps: lekker plannen met Any.dooffice apps_Tele2_inline_4-Any.do_

Planning & organisatie was nog nooit zo leuk. Want met Any.do plan je je hele leven in een kalender die (bijna) alles kan. Je ontvangt herinneringen van dingen die je niet mag vergeten, maakt to-do-lijstjes en organiseert meteen je hoe jouw week eruit komt te zien. Lekker handig voor de chaoten onder ons! #scheduleoftheweek

Any.do kun je gratis downloaden op iOS– en Android-toestellen.

Handy office apps: De gouden oude: Microsoft Office!Office aap_Tele2_inline_5-Office

Word, Excel en PowerPoint. We gebruiken ze allemaal weleens. Om een brief te schrijven, wat getallen op een rij te zetten of om een creatief idee mooi uit te beelden. Erg fijn dus, dat deze office apps ook beschikbaar zijn voor je smartphone! Je kunt hier de basic dingen op doen. Voor het creëren van een gloednieuwe PowerPoint-presentatie raden we je toch aan om achter je computer te kruipen. Maar voor teksten schrijven en iemands werk nakijken kun je prima uit de voeten met een office app!

Word download je gratis op iOS– en Android-toestellen.
Excel download je gratis op iOS– en Android-toestellen.
PowerPoint download je gratis op iOS– en Android-toestellen.

Voilà: handy office apps. Ook voor diegenen die nog op zoek zijn naar een mooi refurbished toestel. Welke app helpt jou uit de brand?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt