halloween-films-tele2
26 - 10 - 20182 min. leestijd

Deze Halloween films jagen zelfs jou de stuipen op het lijf

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

BOE! Schrok je? Lees dan vooral NIET verder, want onderstaande Halloween films zijn niet geschikt voor schijterds. Maar kick je juist op sicke moordscenario’s, bloederige toestanden en onverwachte zombies op je scherm? Dan zijn deze zes Halloween kijktips ’t helemaal. #niebang.

Halloween films op TV: It Stains the Sands Red

Ah, kijk aan! Een horrorfilm zoals we ‘m graag zien: bomvol zombies. In It Stains the Sands Red overspoelt een tsunami aan vleesetende monsters de aarde. Precies op dat moment strandt de knappe stripper Molly in de woestijn waar een zombie het op haar gemunt heeft. En deze hongerige zombie is niet moe te krijgen…

Zien op Film1? Ga er woensdag 31 oktober om 05:00 uur maar lekker voor zitten. Iets te vroeg? Neem ‘m dan op met Interactieve TV van Tele2.

American Horror Story: seizoen 8 ‘Apocalypse’

Effe een reminder aan iedereen die hooked is aan de serie American Horror Story. Start je Halloween  met weer een nieuwe aflevering. En geloof ons, deze aflevering 7 wil je zeker niet missen. Waarom? Kijk zelf maar… #nospoileralert.

Dinsdag 30 oktober om 23:00 uur op FOX. Je checkt deze aflevering nu ook op je smartphone met de Online TV App. Lekker relaxt wanneer je bijvoorbeeld ’s avonds laat in de trein zit.

Horror in de bios: Hell Fest

Zin in spanning op het grote doek? Mooi. Trommel je vrienden op tijdens Halloween en zet koers richting de bioscoop. De film Hell Fest is gruwelijk cool (of eng, wat jij wilt) en gaat over een vriendengroep die een Halloween-themapark bezoekt. Wat de groep alleen niet weet is dat er in het park een gemaskerde seriemoordenaar rondloopt die random personen vermoordt. En tsja, hoe weet je als nietsvermoedende parkbezoeker nou of die bloedstollende moorden part of the show zijn, of niet…

Klinkt dit als een leuk uitje voor jou en je vrienden? Check de tijden bij je favo bioscoop.

Venom (3D): een spannende Halloween film in de bios

Ladies en gents! Wij presenteren je een Halloween film die je pet te boven gaat. Venom, bekend als superschurk uit de strips van Marvel Comics, komt in deze film dankzij 3D bijna letterlijk tot leven. In het kort: journalist Eddie Brock zet alles op alles om de beruchte Carlton Drake te ontmaskeren. Helaas wordt dappere Eddie zelf slachtoffer van één van de experimenten van Drake. Hierdoor neemt Eddie de buitenaardse levensvorm ‘Venom’ aan en krijgt hij bovenmenselijke krachten.

Waar en wanneer? Bekijk de agenda van een bioscoop bij jou in de buurt.

Halloween films op TV: The Void

Het ziekenhuis is een veilige plek voor iedereen. Toch? Oh hells no. Niet in The Void. Wanneer politieagent Daniel een bebloede man bij een afgelegen ziekenhuis dropt, doet hij een vage ontdekking. Een gevaarlijke sekte is bezig om sommige patiënten te transformeren in mysterieuze creatures. Daniel ziet het als zijn plicht om de mensen die nog niet ‘besmet’ zijn ASAP naar buiten te loodsen. Maar is hij op tijd?

Kijk deze horrorfilm maandag 5 november om 23:05 uur op Film1. Nog geen Film1? Sluit hier een Film1-pakket af en kijk films totdat je erbij neervalt.

Halloween (2018) the movie

Krijg je na Halloween nog steeds geen genoeg van horrorfilms? Ga dan naar de bloedstollende film – met toepasselijke titel – Halloween (2018). Het verhaal gaat over Laurie Strode, die veertig jaar geleden de dans ontsprong bij een gruwelijke slachtpartij tijdens Halloween. Sindsdien heeft zij levensechte nachtmerries over moordenaar Michael Myers die werkelijkheid worden…

Deze film is te zien vanaf 1 november.

Wat is voor jou de engste Halloween film ever?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt