Groep_Groepsgesprekbellen_Tele2
12 - 08 - 20191 min. leestijd

Creëer een echt belfeestje met groepsgesprekbellen

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Liever één keer bellen met je crew, dan tien keer hetzelfde verhaal vertellen? Say hello to… groepsgesprekbellen! Geen gedoe meer met dat avondje stappen plannen, want je hebt direct al je vrienden tegelijk aan de lijn. Met deze apps voor bellen in groepen maak jij van ieder gesprek een echt belfeestje.

Groepsgesprekbellen via WhatsAppWhatsapp_groepsgesprekbellen_Tele2

Even vlug een appje sturen, je bestie spammen met gifjes of gemakkelijk een locatie delen; WhatsApp is niet meer uit ons systeem weg te denken. Maar wist je dat je met deze app ook kunt bellen in groepen? Mega handig mocht je een update van je date willen geven, maar niet ellenlange verhalen willen typen in de groepsapp. Je klikt in de chat gewoon op het bel-icoontje en voegt via het plusteken extra mensen toe. Bel met wel vier mensen tegelijk!

Benieuwd wat de laatste WhatsApp features zijn? Check ze hier.

WhatsApp is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Groepsgesprekbellen via Google DuoDuo_Groepsgesprekbellen_Tele2

Breng die crew maar vast samen, want groepsgesprekbellen via de app Google Duo is fan-tas-tisch. Je hebt geen conferencenummer nodig en met Google Duo bel je met wel acht mensen tegelijk. Video erbij? Geen probleem! Klik op de camera en je ziet al je vrienden direct op je scherm. En kan die goede vriend even niet opnemen? Dan laat je een videoboodschap achter, zodat ook hij up-to-date is van het gesprek.

Tip: Kan iemand in je groep niet opnemen?  Neem dan het gesprek op via een app. Handig!

Google Duo is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Groepsgesprekbellen via SkypeSkype_groepsgesprekbellen_Tele2

Heb jij écht groot nieuws te melden aan heel je familie? Of heb je gewoon echt een megagrote vriendengroep? Dan is Skype jouw ideale belmiddel. Je kunt in deze app namelijk met wel 25 mensen op hetzelfde moment bellen. Dat klinkt als een complete chaos, maar het is heel handig als je iedereen tegelijkertijd bij elkaar wilt hebben. In de app begin je een nieuw groepsgesprek en voeg je zelf deelnemers toe. Of je begint een groepsvideochat met maximaal tien vrienden op je scherm. Klinkt als een gezellige boel, nietwaar?

Skype is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Groepsgesprekbellen, via welke app doe jij dat?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt