gratis films kijken manieren
19 - 05 - 20222 min. leestijd

Gratis films kijken? 5 slimme tips!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Is er geen één leuke film op tv te zien en heb je al je favo blockbusters op je vaste streamingsdiensten al vijf keer gekeken? Het lijkt even het einde van de wereld … Wat moet je nu met je luie avond op de bank?! No worries! Er zijn genoeg andere manieren om gratis films te kunnen kijken. Je moet alleen even weten hoé! Wij helpen je op weg.

Beste manier om gratis films te kijken

Zijn er nog streamingsdiensten waarvan je geen member bent? Maar ben je stiekem toch wel nieuwsgierig wat die andere platformen te bieden hebben qua filmaanbod? De meeste streamingsdiensten bieden een gratis proefperiode aan. Free movies! Denk bijvoorbeeld aan CineMember, Videoland, Hulu, Apple TV+, BritBox, Amazon Prime Video of Paramount+. Zo kun je even proeven van het filmarrangement. Perfect als je gratis films wilt kijken via het internet!

Tip: vergeet niet op tijd je proefabonnement stop te zetten. Zo voorkom je onverwachte abonnementskosten.

gratis films kijken

4 andere slimme manieren om gratis films te kijken

Echt álle streamingsdiensten uitgespeeld? Via deze vier diensten kun je alsnog voor noppes films kijken!

TV app van Tele2

Heb je een abonnement van Tele2? Dan kun je gratis on demand films kijken met de TV app van Tele2! Zit je in de trein en wil je toch nog even die laatste scène checken omdat je gisteravond in slaap was gevallen? Dan kijk je gewoon op je iPhone 13 of op je Android telefoon zoals de OPPO Find X5. Handig!

App image
Tele2 TV
Rating starRating starRating starRating starRating star

Watch TV via your smartphone or tablet for Tele2 Thuis subscribers.

Gratis films kijken uit het Eye Filmmuseum

Het Eye Filmmuseum heeft een groot aanbod aan Nederlandse films, internationale klassiekers en stille films. Nieuw én oud. Benieuwd? Je kunt ze gratis bekijken via hun website. Even surfen, en streamen maar!

Classic Cinema Online

Zin in een avondje old school movies bingen? Classic Cinema Online biedt alleen echte klassiekers uit de oude doos aan, waaronder zelfs zwart-witfilms. Even terug in de tijd, gratis en voor niets!

Zapp

Zoek je een gratis film voor de kids?Of heb je zelf zin in jeugdsentiment?? Van feel good animatiefilms tot speelfilms voor het hele gezin: op de website en app van Zapp vind je het allemaal.

App image
NPO Zapp
Rating starRating starRating starRating starRating star

In de NPO Zapp app zie je de vetste series en films & luister je podcasts!

Streamen? Jazeker!

Goede film gevonden op je tablet of telefoon? Het is veel relaxter om op een groot scherm te kijken, toch? Met één druk op de knop stream je je film naar je televisie. Popcorn erbij en chillen maar! Zoek je nog steeds? Wellicht dat Rakuten TV voor jou nog een parel heeft.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt