gratis apps
08 - 06 - 20224 min. leestijd

Chill! Check deze te gekke gratis apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Apps. Je kunt er gewoon niet genoeg van hebben op je telefoon. Helemaal als ze gratis zijn natuurlijk. In de jungle van alle gratis apps, hebben wij de pareltjes er voor je uitgevist. Check snel of deze apps iets voor jou zijn.

Apps zijn gewoon te gek

Hoeveel apps heb jij eigenlijk op je telefoon? Volgens onderzoek gebruiken we ongeveer negen apps per dag. Maar wij schatten zo in dat de gemiddelde smartphone-eigenaar wel meer apps heeft. Apps maken het leven gewoon een stukkie makkelijker én leuker! Vandaar dat wij een paar gratis apps voor je in de spotlight zetten.

Gratis foto apps downloaden

Apps voor de mooiste foto’s en beelden? Deze gratis apps zijn slimme keuzes.

BeReal

gratis apps BeReal

Eerlijk? BeReal is lit. Want het perfecte plaatje? Dat zijn de foto’s die BeReal je laat maken.  De app werkt vrij simpel: download de app en je krijgt elke dag op een willekeurig moment een melding. Vanaf dat moment heb je twee minuten de tijd om een foto te maken van waar je mee bezig bent. Jep, maar twee minuten. Dus nog een filter eroverheen of een fashionable pose aannemen? Nope. Geen tijd. De app maakt het real, door de combi van tijd en de willekeurige momentopname op je dag. We like!

App image
BeReal. Echt je vrienden.
Rating starRating starRating starRating starRating star

Niet nog een sociaal netwerk.

PicCollage

gratis apps PicCollage

Maak van je foto’s kleurrijke en dierbare herinneringen. Met PicCollage kun je allerlei gave templates, lettertypes, stickers en kleuren toevoegen. Zo wordt je standaard foto ineens een waar kunstwerk. Ga he-le-maal los en verbaas jezelf met hoe creatief je kunt zijn. En dan helpt het ook natuurlijk dat de app mega handig in gebruik is.

App image
PicCollage: Grid & Story Maker
Rating starRating starRating starRating starRating star

Creëer en vier met ontwerpen voor Thanksgiving, Kerstmis en meer!

Geinige voor-de-heb apps downloaden

GIPHY world

gratis apps Giphy

We just love GIF’jes. En als jij er ook niet genoeg van kunt krijgen, dan is deze app zéker iets voor jou. Want met de gratis app van GIPHY world kun je in 3D hilaaarische AR GIF’jes stickers in de echte wereld plaatsen. Ook kun je je 3D GIPHY AR creatie opnemen en delen met vrienden. Dus het hele universum op je balkon plaatsen? Hell yeah! Of een dansende hotdog op je tafel? Maar natuurlijk.

App image
GIPHY World: AR GIF Stickers
Rating starRating starRating starRating starRating star

Get ready to fill the world around you with GIFs & stickers in glorious AR powered 3D! GIP…

MyStamp

gratis apps MyStamp

Is dit even een partijtje handig. Met de MyStamp-app zijn al die stempelkaartjes van je favo koffietentjes verleden tijd. Want met MyStamp zit alles in de app. En niet alleen voor koffietentjes. Ook voor restaurants en beautysalons houdt de app je digitale stempelkaart bij. Beter nog: je krijgt zelfs berichtjes van je favo tentje als er een promotie is. Goed om te weten: voor nu werkt MyStamp alleen nog bij je favo plekjes in Amsterdam. Maar binnenkort breiden ze uit naar heel Nederland. Yehesss!

App image
My Stamp
Rating starRating starRating starRating starRating star

Verzamel postzegelkaarten digitaal

De beste shop apps om gratis te downloaden

Apps die gratis helpen met shoppen: dit zijn de beste!

Vinted

gratis apps Vinted

Vinted is bedacht voor iedereen die vindt dat goede kleding een lang leven verdient. Want iedereen weet: de beste vondsten zijn die vintage pareltjes die nergens meer in de winkels op de kop te tikken zijn. Grote kans dat ze wel op de gratis app van Vinted staan. Ook chill trouwens: je kunt ook je eigen kleding verkopen op Vinted. Dus heb je nog items die je niet meer draagt? Of is je kledingstijl helemaal veranderd? Vinted is jouw app. Kleding kopen of verkopen gaat heel easy met de app. Dus uh … waar wacht je nog op?

App image
Vinted – Tweedehands kleding
Rating starRating starRating starRating starRating star

Kleding shoppen en verkopen op Europa’s grootste platform voor tweedehands mode!

Good on you

gratis apps Good On You

Stel: je ziet die ene awesome jeans. Maar je hebt met jezelf afgesproken om alleen nog maar duurzaam te shoppen. Dus: of tweedehands. Of van merken die duurzaam zijn. Maar hoe weet je nu of een merk duurzaam is? Voor de dieren, onze planeet en de mensen? Tadaaaa: het idee van de Good on you-app. Met deze app kun je allerlei fashionmerken checken op hoe goed zij scoren op de duurzaamheidsschaal. En dit kan tot in detail. Zo kijkt de app naar het gebruik van hulpbronnen en afvalbeheer van elk fashionmerk. Wat hun beleid is om energieverbruik en CO2-uitstoot aan te pakken. Zelfs de impact op water, plasticvervuiling en het gebruik van chemicaliën kun je checken per merk.

App image
Good On You – Ethical Fashion
Rating starRating starRating starRating starRating star

Good On You puts vertrouwde ethische ratings in de palm van je hand

Gratis game apps downloaden

Gratis gamen? Het kan met deze gratis apps. Stuk voor stuk toppers waar je uren mee zoet bent!

Geoguessr

gratis apps GeoGuessr

Test je geografische skills. Want kun jij uitvogelen op welke drukke straat jij staat zonder dat je weet in welke stad je bent? Of weet je in welk land je in de middle of nowhere bent gedropt? Geoguessr is een gratis app die supertje simpel werkt: je wordt met Google Street View op een willekeurige locatie neergezet. En het is jouw taak om uit te zoeken waar je je op de wereld bevindt. Je kunt deze game alleen of tegen iemand anders spelen. Dus … challenge accepted?

App image
GeoGuessr
Rating starRating starRating starRating starRating star

Imagine being thrown out somewhere in the world. Can you find where you are?

Super Mario Run

gratis apps Super Mario Run

Niets kan tippen aan de klassieker game Super Marion Run. Deze game is een held die je wilt blijven spelen. En je raadt het al: Mario blijft rennen, dus het enige wat jij hoeft te doen is Mario te laten springen. Breek stenen, verpletter Goomba’s en verwerf extra personages om als te spelen. Klaar voor de start?

App image
Super Mario Run
Rating starRating starRating starRating starRating star

Control Mario with just a tap!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt