Op de valreep de leukste gratis apps downloaden van 2018

Zo zeg, het jaar 2018 is alweer bijna voorbij. Time flies when you’re having fun. Einde jaar vliegen de lijstjes van ‘de leukste dit’ en ‘de beste dat’ je om de oren. Wij doen daar gezellig aan mee met een overzicht van leuke gratis apps om te downloaden. Deze apps zijn onze favorieten van het afgelopen jaar. Mis ze niet! #FOMO

Ik kan niet leven in een wereld zonder apps

Hoeveel apps wonen er in jouw telefoon? Volgens onderzoek gebruiken we ongeveer negen apps per dag, maar wij schatten zo in dat de gemiddelde smartphone-eigenaar wel meer apps heeft. Apps maken het leven gewoon een stukkie makkelijker én leuker! Vandaar dat wij een paar app-kanjers in het zonnetje zetten. Mocht je de gratis apps nog moeten downloaden, doe dat dan jetzt. Zo weet je zeker dat je 2019 helemaal up-to-date ingaat.

Gratis food apps downloaden

Tasty

gratis-apps-downloaden-tasty-tele2Sommige apps vallen zo goed in de smaak dat je er geen genoeg van kunt krijgen. Bijvoorbeeld Tasty. Deze razend populaire cooking coach app bevat duidelijke step-by-step video’s van meer dan 3000 recepten. Lekker, daar kun je even mee vooruit.

De Tasty-app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Too Good To Go

gratis-apps-downloaden-too-good-to-go-tele2“Stop voedselverspilling!” aldus Too Good To Go. Oké, wij doen mee. Hoe ’t werkt? Check in de app de winkels in jouw buurt die voedsel voor een prikkie aanbieden. Zo red je een maaltijd die anders zou worden weggegooid. Bijvoorbeeld een taart van de bakker of een curry gerecht van de toko. Healthy meal here I come!

De Too Good To Go-app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Gratis game apps downloaden

De Sims

gratis-apps-downloaden-sims-tele2Sul sul, oftewel hallo! Was jij – net als wij – vroeger Sims-verslaafd? Dan gaat deze app jou óh zo happy maken. Ontwerp droomhuizen, geef je Sims een eigen leventje en behaal doelen voor Levensstijlpunten. Enne, dit keer wel een trappetje in het zwembad plaatsen hé ;-).

De Sims-app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Hello Stars

gratis-apps-downloaden-hello-stars-tele2Deze puzzel app is een van de populairste spelletjes van 2018. In elk level moet je zorgen dat het balletje alle sterren raakt. De eerste levels zijn een makkie, maar al snel merk je dat je toch echt even je hersenen moet gebruiken. Zet ‘m op!

De Hello Stars-app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Gratis flitsende fotografie apps downloaden

1967 – Vintage Filters

gratis-apps-downloaden-1967-vintage-filters-tele2Vroeger was alles beter. Maar écht. Vandaar dat er een app bestaat die jouw haarscherpe foto’s (geschoten met de iPhone X of Galaxy S9) voorziet van een old school filtertje. Zo geef je jouw pica’s een kekke jaren ’90 stijl of een vintage ’60 look. Super cool!

De 1967 – Vintage Filters-app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Layout from Instagram

gratis-apps-downloaden-layout-from-instagram-tele2Staat je filmrol vol met hilarische uitgaansfoto’s en hotte selfies van het afgelopen jaar? Maak er een collage van! Met de Layout From Instagram-app mix je foto’s in een leuke lay-out. Deel vervolgens jouw collage met je bff’s en plaats deze op Insta. #lovelife #lekkermetdemeiden #oflekkermetdeboys.

De Layout from Instagram-app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Gratis handig voor de heb-apps downloaden

Waze

gratis-apps-downloaden-waze-tele2Waze is waanzinnig handig. De app rekent altijd de snelste route uit en brengt je op de hoogte van wat er op de weg gebeurt. Files, werkzaamheden, snelheidscontroles: you name it, Waze ziet het. Deze app is ons favoriete reisbuddy.

De Waze-app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Weight Loss Fitness by Verv

gratis-apps-downloaden-weight-loss-fitness-by-verv-tele2Wait, what? Een app die ervoor zorgt dat je in zes weken strakker in je vel zit? Yep, namelijk Weight Loss Fitness by Verv. In deze app maak je een personal training plan op basis van jouw #bodygoals. Vervolgens doe je dagelijks oefeningen van zes minuten en krijg je tips voor een gezonde lifestyle. Het enige wat je nodig hebt is een portie doorzettingsvermogen. Succes!

De Weight Loss Fitness by Verv is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Welke app is jouw ontdekking van 2018?