Slimme_speaker_Google_Home_Tele2
22 - 07 - 20192 min. leestijd

Google Home: slim en leuk in één

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het licht voor je uitdoen, het weer voorspellen of je favoriete tune afspelen? Roep ‘Hey Google’ en jouw smart speaker staat 24/7 paraat. Het hebben van een personal assistant was nog nooit zo makkelijk. Ook Google Home Hub is nu in ons kikkerlandje verkrijgbaar. Benieuwd naar wat je er allemaal mee kan? Sit back and learn…

Wat is Google Home?Smartspeaker_Google_Home_Tele2

Google Home is your friend in need. Geen stress meer om al je agenda-afspraken te onthouden, want je persoonlijke assistent doet het voor je. Lig je net lekker languit op de bank, maar wil je je favoriete film kijken? Roep ‘Hey Google’ of ‘OK, Google’ en hij zet het direct voor je aan. En ben je tijdens het koken even vergeten hoe je die overheerlijke spaghetti met gorgonzola maakt? No problemo. Google Home heeft écht een masterbrein en weet meteen hoe je ieder gerecht maakt.

De home assistant was al een tijdje beschikbaar in Nederland als speaker, maar sinds kort is er ook een variant met een schermpje: Google Nest Hub. In Nederland heeft de smart speaker een iets andere naam (in andere landen: Google Home Hub) gekregen, maar hij werkt precies hetzelfde. Het grootste verschil met de normale Google Home speaker? Hij heeft een prachtig scherm, net als een tablet. Ideaal om leuke foto’s op te kijken, het weer in één oogopslag te zien of om je slimme thermostaat te checken.

Meer van slimme speakers weten? Check dan deze Home Assistants of maak kennis met Alexa Amazon.

Google Nest Hub: dit kun je ermee!

Het laatste nieuws voorlezen of je direct je favoriete track afspelen: Google Nest Hub can do it all. Benieuwd naar wat dit slimme genie allemaal kan? Wij zetten een aantal leuke features op een rijtje.

Een digitaal fotolijstje én een muziekspeaker

Gebruik je Nest Hub als digitaal fotolijstje. Is hij even niet in gebruik? Dan toont hij een slideshow van de foto’s op jouw account. Ideaal, mocht je keuzestress hebben welke foto je op de salontafel wilt zetten. In ruststand kun je hem ook gebruiken als muziekspeler. Via Spotify of een andere muziekdienst luister je al je favo tracks gewoon via Nest Hub.

Jouw personal assistant

We noemden het kort al even, maar de Google Nest Hub is écht jouw persoonlijk assistent. Geen gedoe meer met losse notities of afspraken. Kijk voor je dagplanning gewoon op het scherm. Zo begin je je dag altijd zorgeloos en weet je in één oogopslag wat je allemaal moet doen. Relaxt!

Jij vraagt, hij antwoordt

Vaak vergeetachtig of heb je gewoon even geen zin om het internet af te struinen? Vraag het je Google Nest Hub. Van de weersvoorspelling tot het laatste nieuws in Verweggistan. Jij roept, hij antwoordt.

Bedien je lampen, tv en beveiligingscamera

Een scherm waarmee je ook nog eens je lampen, je tv en de camera in de tuin bedient? Hell yeah!  Lig je net lekker en ben je vergeten het licht uit te doen? Geen probleem. En gaat de bel, maar wil je zeker weten dat die stalkende buurvrouw niet weer voor de deur staat? Je kunt gemakkelijk een Google Nest Cam koppelen en live zien wie er op de stoep staat.

Google Nest Hub: hebben, hebben, hebben!

Google Nest Hub, we want you!  Goed nieuws, want de toffe speaker met het schermpje is verkrijgbaar in Nederland voor 129 euro. Gewoon via internet of de grote, bekende elektronicazaken. Wat ga jij als eerst aan hem vragen?

Waar gebruik jij je Google Home voor?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt