goedkoop tanken apps 2022
01 - 04 - 20224 min. leestijd

Goedkoop tanken? Met deze 5 apps kan het!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het zal vast ook niet jouw favoriete bezigheid zijn: tanken. Zeker nu niet. Wij maken dat graag wat leuker voor je. Want met deze apps om goedkoop te tanken bespaar je tóch wat geld. Ze helpen je er in een paar seconde achter te komen waar de benzine, diesel of LPG het minst duur is. Snel, makkelijk en heel betrouwbaar. Precies wat je wilt, toch?

Hoe werken apps over goedkoop tanken?

Er zijn veel apps die precies weten waar je (relatief) goedkoop kunt tanken. Handig, want een beetje besparen op de brandstof is altijd chill, toch? Je hebt allerlei apps over goedkoop tanken. Die vertellen je precies de brandstofprijzen per tankstation. Zo kom je never nooit meer voor een verrassing te staan bij het tankstation.

De 5 beste apps om goedkoop te tanken

Je hebt allerlei goede apps die je helpen om goedkoop te tanken. Wij weten het zeker: zo bespaar je gegarandeerd wat euro’s uit. Mooi meegenomen!

1.      ANWB Onderweg

goedkoop tanken app ANWB Onderweg

De app van ANWB Onderweg laat je de goedkoopste benzinestations vinden in je omgeving. De ANWB laat precies zien waar de goedkoopste brandstofprijzen voor benzine en diesel zijn. Zo weet je precies waar je het meest voordelig kunt tanken. Handig, toch?

App image
ANWB Onderweg & Wegenwacht
Rating starRating starRating starRating starRating star

Alles in 1: File- en verkeersinformatie, parkeer app, tank app en wegenwacht

2.     Benzine-Jip

goedkoop tanken app Benzine-Jip

Nooit meer de hoogste prijs betalen voor een tankbeurt? Daar helpt ook de app Benzine-Jip je een handje bij. De app laat je in één oogopslag zien bij welk tankstation je op dit moment voordelig tankt. Waar je ook bent. Hoe dat werkt? Jip laat je exact het verschil in euro’s zien per tankbeurt. Geen verschillen per literprijs. Nee, je ziet het verschil in keiharde knaken qua totale tankbeurt. Zo weet je direct wat het échte verschil is.

Heb je de goedkoopste tank gevonden? Dan wijst Jip je de weg naar het pompstation. Zo kan een klein beetje omrijden heel voordelig uitpakken. Met deze goedkoop tanken app stel je zelf in wat je tankt: zoals Euro 95, Diesel of LPG. Ook stel je in met hoeveel liter je ‘m normaal gesproken volgooit. Zo weet je binnen no-time wat je gaat besparen!

App image
benzine-Jip
Rating starRating starRating starRating starRating star

Never pay too much more for a refueling!

3.     DirectLease TankService

goedkoop tanken app Directlease

Nog een app met de beste bedoelingen voor onze portemonnee: DirectLease TankService. Wil je op een makkelijke manier wat euro’s besparen? Dan is het slim om deze goedkoop tanken app op je telefoon te hebben. De tankservice laat je op een overzichtelijke manier zien waar tankstations zich bevinden en welke het goedkoopst is. Zo weet je per brandstof wat de actuele prijs is en vergelijk je eenvoudig de prijzen van de pompstations met elkaar.

Zoek je een plek om goedkoop te tanken, maar wil je ook je auto wassen? Dan is DirectLease TankService echt iets voor jou. Je kunt pompstations namelijk filteren op deze faciliteiten. Je geeft bijvoorbeeld aan dat je de goedkoopste prijzen wil én dat het pompstation een wasstraat heeft. De Tankservice toont je de opties. Verder kun je ook je favoriete merk instellen.

App image
DirectLease Tankservice
Rating starRating starRating starRating starRating star

Goedkoop tanken, maar ook informatie over wasstraat, verse broodjes, etc.

4.     Tankey

goedkoop tanken app Tankey

Tankey is een andere app waarmee je de laagste brandstofprijs vindt. Ook heb je dankzij deze app recht op kortingen. Hoe dat werkt? Tank je met Tankey en vervolgens betaal je bij het tankstation met de app. Omdat Tankey veel partners heeft, betaal je per liter soms tot wel 20 cent minder. Now we’re talking! Dankzij elke bevriende partner betaal je 5 cent minder per liter. Check de app en zie of het iets voor jou kan betekenen!

App image
Tankey – Goedkoop tanken app
Rating starRating starRating starRating starRating star

Onbeperkt korting stapelen op iedere tankbeurt

5.     Waze

goedkoop tanken app Waze

Ken je Waze al? Vast wel. Het is een van de beste navigatie apps. Net als ANWB Onderweg check je snel filemeldingen en andere verkeersinformatie. Ideaal. Bijkomend voordeel is dat Waze als extraatje ook de prijzen van elke pomp meeneemt. Dat maakt de app extra uitgebreid en eigenlijk ook een must-have voor op de weg. Goedkoop tanken in de buurt? Met Waze weet je precies waar je moet zijn. 

De app helpt je met het uitstippelen van de snelste route. Of dat nou naar de pomp is, of je vakantieadres. Met Waze bespaar je tijd en geld. Wel zo fijn!

App image
Waze navigatie & Live verkeer
Rating starRating starRating starRating starRating star

Bespaar tijd op iedere rit. Vermijd files, boetes, gevaar.

Andere manieren om te weten waar je goedkoop kunt tanken

Handig die apps om snel te weten waar je lekker goedkoop tankt in de buurt. Maar er zijn ook andere manieren om erachter te komen waar de brandstof lekker cheap is. Op de website van Brandstof-zoeker en Independer zie je exactemundo waar de prijzen voor je brandstof het goedkoopst zijn. Slim om even te checken voordat je in je bolide stapt. Zo weet je zeker dat je de altijd de beste deal te pakken hebt. 

Goedkoop tanken: euro’s besparen als het kan 

Iedere euro is meegenomen, toch? Het is heel makkelijk om nu wat euro’s te besparen door even een snelle check te doen op één van de goedkoop tanken apps. Zo gepiept. En als je toch lekker aan het besparen bent: kijk dan ook even naar onze betaalbare Sim Only abonnementen.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt