Knallend 2020 in met deze goede voornemens apps

2020 staat voor de deur! De hoogste tijd om jezelf eens goed onder de loep te nemen. Wat ging er goed dit jaar? En wat mag écht compleet anders? Van dry january tot een kek kapsel of Chinees leren. Wat zijn jouw doelen voor het volgende jaar? Met deze vijf goede voornemens apps zet jij direct een stap in de juiste richting.

Goede voornemens apps: Remember The Milk

goede-voornemens-apps-remember-the-milkNaar werk, de supermarkt, de sportschool en ook nog naar de kapper: ben jij ook de hele dag aan het rennen en vliegen? En vergeet je daardoor veel? In 2020 niet meer, dankzij de app Remember The Milk. In deze handige app houd je al je to do’s bij. Maak verschillende lijsten aan met al je taken en deel deze gemakkelijk met anderen. Zo vergeet jij voortaan niets meer, ook niet als je weinig tijd hebt op een dag. 😉

Remember The Milk is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Goede voornemens apps: leer iets nieuws met edX

goede-voornemens-apps-edxVan programmeren tot visual design: welke skill staat al een tijdje op je to do-list, maar kom je telkens maar niet aan toe? Hoog tijd om die in 2020 eens af te vinken. Met de app edX leer jij thuis namelijk gemakkelijk nieuwe vaardigheden. Volg cursussen van topuniversiteiten en bedrijven zoals Microsoft, Harvard University en meer. Het handigste van alles? Je leert op het moment dat het jou uitkomt. Dus geen vroege wekkers, klasgenoten of huiswerk… maar alleen jij én je telefoon.

edX is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Goede voornemens apps: fitter worden

goede-voornemens-apps-streak-workoutsIn 2020 fitter worden? Goed idee, maar natuurlijk begrijpen we dat je niet gelijk in één keer je levensstijl om kan gooien. Streaks Workouts is de ideale app als je stapje voor stapje meer wilt bewegen. Je doet de oefeningen uit deze app namelijk gewoon vanuit huis, wanneer het jou uitkomt. Natuurlijk heb je er altijd een portie doorzettingsvermogen voor nodig. Zelfs daar heeft Streaks Workouts iets handigs voor. Je kan namelijk je workout-doelstellingen instellen en daarbij je voortgang inzien. Hoe ziet jouw fitness goal eruit?

Streak Workouts is gratis te downloaden voor iOS.

Doe je liever andere workouts? Check dan deze sport apps.

In 2020 stoppen met roken

goede-voornemens-apps-quitnowJep, het is waarschijnlijk wel het meest voorkomende goede voornemen: stoppen met roken. Of je die sigaretten nu écht zat bent of gewoon gezonder wilt gaan leven: de app QuitNow! is je helpende hand. In één overzicht zie je hoe lang je al gestopt bent, hoeveel sigaretten je vermeden hebt én hoeveel geld je hebt bespaard. Relaxt! En vind je het moeilijk om in je eentje te stoppen? Je chat in de app gemakkelijk met medestoppers. Ideaal als je even een motivational speech nodig hebt van een stopbuddy.

QuitNow! is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Op zoek naar nog meer handige tips? Check dan onze stoppen met roken tips.

Word een echte meesterchef

goede-voornemens-apps-kitchen-storiesSpaghetti met knoflooksaus, vegetarische burrito’s of pannenkoeken: ben jij het ook zo zat dat je telkens dezelfde gerechten kookt? Of krijg je daar vaak gezeur over van je lover of friends? Met de app Kitchen Stories maak jij van jezelf in 2020 een meester-kok. In dit digitale kookboek verschijnen namelijk iedere dag nieuwe recepten. Van luxe recepten van Jamie Oliver tot een oosters recept die de buurvrouw geüpload heeft: dankzij de bijgevoegde instructies en filmpjes zet jij elke avond een topmaaltijd op tafel. Bon appetit! 😉

Kitchen Stories is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Welke goede voornemens apps gebruik jij het liefste?