Knallend 2021 in met deze goede voornemens apps

2021 is hier! De hoogste tijd om jezelf eens goed onder de loep te nemen. Wat ging er goed vorig jaar? En wat mag écht compleet anders? Van leren te programmeren tot meer innerlijke rust creëren of een beter slaapritme. Wat zijn jouw doelen voor dit nieuwe jaar? Met deze vijf goede voornemens apps zet jij direct een stap in de juiste richting.

Goede voornemens apps: Remember The Milk

Remember-the-milk-goede-voornemens-apps-Tele2Blog

Werken, boodschappen halen, een rondje joggen in het park, post wegbrengen van de buurvrouw: ben jij ook de hele dag aan het rennen en vliegen? En vergeet je daardoor veel? In 2021 niet meer, dankzij de app Remember The Milk. In deze handige app houd je al je to do’s bij. Maak verschillende lijsten aan met al je taken en deel deze gemakkelijk met anderen. Zo vergeet je voortaan niets meer, ook niet als je weinig tijd hebt op een dag. ;-)

Download on App StoreGet it on Google Play

Goede voornemens apps: Headspace

Headspace-goede-voornemens-apps-Tele2Blog

Is jouw goede voornemen voor 2021 om meer inner peace te creëren? Let’s meditate! Een toegankelijke app om kennis te maken met het mediteren is Headspace. Je vindt in de app meditaties voor bijna elke gebeurtenis en activiteit in je leven: van het dealen met stress tot het productiever zijn. Ook voor tijdens het sporten of slapen heeft Headspace een aantal sessies. Het fijnste van alles? Je bepaalt zelf hoe lang je wilt mediteren en je wordt door elke meditatie heen gepraat. Dus waar wacht je nog op: tijd om naar binnen te keren!  

Download on App StoreGet it on Google Play

Ontdek hier nog meer relaxte meditatie apps.

Goede voornemens apps: leer iets nieuws met edX

Edx-goede-voornemens-apps-Tele2Blog

Van programmeren tot visual design: welke skill staat al een tijdje op je to do-list, maar kom je telkens maar niet aan toe? Hoog tijd om die in 2021 eens af te vinken. Met de app edX leer jij thuis namelijk gemakkelijk nieuwe vaardigheden. Volg cursussen van topuniversiteiten en bedrijven zoals Microsoft, Harvard University en meer. Het handigste van alles? Je leert op het moment dat het jou uitkomt. Dus geen vroege wekkers, klasgenoten of huiswerk … maar alleen jij én je telefoon.