goede-voornemens-apps-Tele2Blog
04 - 01 - 20213 min. leestijd

Knallend 2021 in met deze goede voornemens apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

2021 is hier! De hoogste tijd om jezelf eens goed onder de loep te nemen. Wat ging er goed vorig jaar? En wat mag écht compleet anders? Van leren te programmeren tot meer innerlijke rust creëren of een beter slaapritme. Wat zijn jouw doelen voor dit nieuwe jaar? Met deze vijf goede voornemens apps zet jij direct een stap in de juiste richting.

Goede voornemens apps: Remember The Milk

Remember-the-milk-goede-voornemens-apps-Tele2Blog

Werken, boodschappen halen, een rondje joggen in het park, post wegbrengen van de buurvrouw: ben jij ook de hele dag aan het rennen en vliegen? En vergeet je daardoor veel? In 2021 niet meer, dankzij de app Remember The Milk. In deze handige app houd je al je to do’s bij. Maak verschillende lijsten aan met al je taken en deel deze gemakkelijk met anderen. Zo vergeet je voortaan niets meer, ook niet als je weinig tijd hebt op een dag. 😉

App image
Remember The Milk
Rating starRating starRating starRating starRating star

Official Remember The Milk app for Android.

Goede voornemens apps: Headspace

Headspace-goede-voornemens-apps-Tele2Blog

Is jouw goede voornemen voor 2021 om meer inner peace te creëren? Let’s meditate! Een toegankelijke app om kennis te maken met het mediteren is Headspace. Je vindt in de app meditaties voor bijna elke gebeurtenis en activiteit in je leven: van het dealen met stress tot het productiever zijn. Ook voor tijdens het sporten of slapen heeft Headspace een aantal sessies. Het fijnste van alles? Je bepaalt zelf hoe lang je wilt mediteren en je wordt door elke meditatie heen gepraat. Dus waar wacht je nog op: tijd om naar binnen te keren!  

App image
Headspace: Mindful Meditatie
Rating starRating starRating starRating starRating star

Meditation exercises on happiness, stress, sleep and more

Ontdek hier nog meer relaxte meditatie apps.

Goede voornemens apps: leer iets nieuws met edX

Edx-goede-voornemens-apps-Tele2Blog

Van programmeren tot visual design: welke skill staat al een tijdje op je to do-list, maar kom je telkens maar niet aan toe? Hoog tijd om die in 2021 eens af te vinken. Met de app edX leer jij thuis namelijk gemakkelijk nieuwe vaardigheden. Volg cursussen van topuniversiteiten en bedrijven zoals Microsoft, Harvard University en meer. Het handigste van alles? Je leert op het moment dat het jou uitkomt. Dus geen vroege wekkers, klasgenoten of huiswerk … maar alleen jij én je telefoon.

App image
edX: Courses by Harvard & MIT
Rating starRating starRating starRating starRating star

Gain new skills. Access 2000 courses from 140 institutions. Join for free.

Goede voornemens apps: Forest

Forest-goede-voornemens-apps-Tele2Blog

Is jouw goede voornemen in 2021 om productiever of om meer gefocust te zijn? Dan is Forest je nieuwe must-download. Deze app is ideaal mocht je een tikkeltje verslaafd zijn aan je telefoon. Vind je het bijvoorbeeld lastig om in het moment te zijn met je vrienden? Of betrap je jezelf erop dat je tijdens het uittypen van je verslag al snel door je Insta scrolt? Forest zorgt ervoor dat jij meer gefocust blijft.

Elke keer als je je telefoon weglegt en de timer aan zet, plant je namelijk een virtuele boom. Hoe langer je jouw phone niet gebruikt, hoe meer bomen je plant én hoe groter je forest wordt. Je betaalt voor de app wel €2,00, maar dan streep je wel sneller al je to do’s af. En zijn je vrienden blij dat je écht alle tijd voor hen neemt. Worth it, dus!

App image
Forest: Focus for Productivity
Rating starRating starRating starRating starRating star

Blijf gefocust op je doel of to do’s en raak gemotiveerd met Pomodoro-timer

Beter slapen in 2021? Gebruik Sleep Cycle

Sleep-cycle-goede-voornemens-apps-Tele2Blog

Nog meer slapeloze nachten of kringen onder je ogen in 2021? No way!  Zeg maar ‘dag, dag’ tegen je onregelmatige slaapritme. Met de Sleep Cycle app zorg je dat je jouw slaappatroon straks beter op orde hebt. En dat je natuurlijk veeeeel uitgeruster opstaat.

Sleep Cycle meet je slaapritme en weet zo precies hoe vaak je wakker wordt, wanneer je in je remslaap bent en wanneer je licht slaapt. Hierdoor kan de app bepalen wanneer het een goed moment is om je wakker te maken. Kortom: jij wordt niet in je diepe slaap gewekt, maar pas als je licht slaapt! Zeg dus maar doei tegen al die hartkloppingen van je luide wekker. En hallo tegen al die frisse ochtenden!

App image
Sleep Cycle: Sleep Tracker
Rating starRating starRating starRating starRating star

Slaapcyclus: slaap beter met slim alarm, snurken volgen en ontspannende geluiden

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt